Website besparen voordeelmuis
Besparen

Deze website helpt je om nog meer te besparen

Natuurlijk is GierigeGerda.nl de allerbelangrijkste website om te volgen als je graag meer uit je geld wil halen. 😉 Toch maak ook ik gebruik van andere websites om het koopjesjagen makkelijker te maken. Eentje daarvan is Voordeelmuis.nl, een superhandige site met meer mogelijkheden dan je op het eerste moment misschien verwacht.

Alle lopende aanbiedingen

Omdat alle (lopende) acties op Voordeelmuis.nl te vinden zijn is het makkelijk vergelijken. Waar is mijn favoriete koffie/ wasmiddel/ groente deze week het goedkoopst? Of is die ene aanbieding die ik nu in de folder zie staan eigenlijk wel zo’n goede deal? De ietwat achterhaalde, maar duidelijke lay-out van de website maakt het allemaal vlug duidelijk. Gewoon je zoekopdracht invoeren in de zoekbalk, op de groene knop drukken en het is zo duidelijk.

Bodemprijzen

Ook bij het bepalen van de beste prijzen voor artikelen is deze site heel handig. Zoek het product dat je zoekt en scroll daarna de lopende aanbiedingen voorbij. Dan komt er een kopje met ‘nu online te koop’, hier scroll je ook voorbij want daarna komt bij veel (niet bij alle artikelen helaas) een lijst met verlopen acties te staan. Je ziet dan in 1 oogopslag welke aanbiedingen de laatste paar maanden zijn geweest voor jouw product, wat dus de beste prijs was en bij welke winkels dit was.

Vooral nieuwe producten

Ik vind Voordeelmuis.nl vooral handig voor nieuwe favorieten, van producten die ik regelmatig koop weet ik inmiddels wel wat de beste prijs is. Ook toen ik net begon met besparen maakte ik veel gebruik van deze website om uit te vinden of een deal wel zo goed was. Folders zul je ook nog door moeten blijven kijken, maar dit is een extra hulpmiddel. Mij heeft Voordeelmuis.nl in ieder geval al heel wat euro’s bespaard!

Kende jij de site Voordeelmuis.nl al?

2 reacties op “Deze website helpt je om nog meer te besparen”

  1. Super Gerda! En wat was d35 naam van die enquête onderzoeker? Lijkt me wel wat.
    Groet,
    Josephine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *