Shoppen

Deze webshops mag je niet missen in je zoektocht naar een Moederdagcadeau

Moederdag komt er weer aan. Dit jaar, net als al die andere dingen, een beetje anders dan anders. Toch wil je je lieve moeder natuurlijk wel verwennen. Daarom heb ik alle webshops die ik een warm hart toe draag hieronder verzameld. Ik kwam op dit idee door de video’s van Sierra Schultzie en Boncolor. Maar besloot wel echt te gaan voor webshops die ik zelf al volg. Ik ben op allerlei manieren bij deze shops terecht gekomen. Sommigen volg ik in stilte. Anderen gebruik ik zelf ook echt. Maar allemaal verdienen ze een beetje extra aandacht.

Studio ins & outs

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Invulboeken & stationery (@studioinsenouts) op

Herinneringen zijn het meest waardevolle wat we hebben. Vooral de mooie herinneringen. Vroeger moest je die herinneringen allemaal zelf koesteren. Anno 2020 worden we er steeds meer bij geholpen. Met een smartphone altijd bij de hand kunnen we overal foto’s van maken. Maar waar blijven die foto’s vervolgens? Met de invulboeken van Studio Ins & Outs heb je daar een speciaal plekje voor. Een invulboek voor het eerste jaar van de kleine is bijvoorbeeld hartstikke leuk voor een zwangere mama. Want ook die mogen al best een beetje verwend worden. Of een Oma & ik invulboek voor de mama van mama? Voor elke gelegenheid is er in ieder geval wel een passend invulboek te vinden bij Studio Ins & Outs.

Twistea

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TwisTea (@letstwistea) op

‘Tea is a hug in a mug’ en een knuffel kunnen we allemaal wel eens gebruiken. De speciale smaken waar je bij Twistea uit kunt kiezen maken het een geweldige ervaring. Kijk ik vind dan vooral de thee met borrel thema leuk. Champaign all day of Gin and tonic, geweldige namen. Maar er is echt voor elk wat wils te vinden in het assortiment van Twistea. Speciaal voor Moederdag zijn er zelfs een aantal leuke pakketten te koop. Pssst. Bestel je vandaag of morgen nog dan wordt je bestelling met de code AFTERPARTY gratis verzonden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Beste Wijn Bij (@debestewijnbij) op

Nu we even niet naar een restaurant kunnen vind ik het concept van ‘De beste wijn bij’ alleen maar mooier dan voorheen. De mooiste wijnen, perfect passend bij recepten die door chef koks in elkaar worden gezet. Toen ik van dit concept hoorde op Margriet Winterfair was ik dan ook meteen razend enthousiast. Ga voor een Live Lente wijnproeverij. Of een Thuisblijfbox excellent. En geniet van het bourgondische leven ook al moet dat nu even thuis.

Woontante

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Woontante | Home & Living (@woontante) op

Nog een favoriet die ik ken van Margriet Winterfair, maar eerder al ontdekte op Libelle Zomerweek en Huishoudbeurs. Woontante verkoopt ontzettend leuke woonaccessoires, met als mijn grootste favoriet de ovenschalen van Lavandoux. Je kunt Woontante vinden op hun eigen webshop, https://woontante.com/ maar ook via bol.com kun je bij Woontante bestellen. Ik ben echt verliefd op deze stijl, maar eerlijk gezegd heb ik mijn ovenschaal nog nooit durven gebruiken.

Bloompost

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bloompost.nl? (@bloompost.nl) op

Niet iedereen heeft zijn of haar moeder om de hoek wonen. Even een cadeautje aan de deur hangen gaat dan niet zomaar. Gelukkig is er Bloompost, een plek waarbij je de meest geweldige brievenbusbloemen kunt versturen. Ga je ‘gewoon’ voor een bos tulpen of zijn luchtplantjes meer je ding. Ik kreeg deze luchtplantjes van mijn zus om ons te feliciteren met het nieuwe huis. Super leuk om te ontvangen, zeker omdat ze door de crisis niet vanuit Zeeland naar Brabant kan komen! Maar ook voor Moederdag kun je een leuk bloemetje laten bezorgen. Jammer alleen dat het dan een dag eerder of later moet komen.

Kaasfondue in blik 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kaasfondue in blik (@kaasfondueinblik) op

Wellicht kun je Moederdag nu niet samen vieren. Maar met kaasfondue in blik geef je een uitgestelde viering van dit feest. Een cadeau om straks, als het weer veilig is om bij elkaar aan tafel te zitten, samen van te genieten. Je kunt kiezen uit een naturel variant. Maar de kaasfondue in blik met truffel is natuurlijk helemaal lekker! Of ga voor een combinatie van de twee. Lekker afwisselend tijdens een fondueavond.

Post en papier 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Creatief met papier (@postenpapier) op

Ik ben zelf nogal een creatieveling, dus ook voor de creatieve mama’s een passende webshop. Voor wie van knutselen met papier houdt is Post en Papier dé webshop waar je moet zijn. Ik kwam er zelf terecht doordat ik er vaak over hoorde in de video’s van EliseDingen. Ik doe zelf aan bullet journaling en van deze webshop wordt ik dan ook erg hebberig! Voor de liefhebber kan een abonnement op de stationairy box een heel leuk cadeau zijn. Niet alleen met Moederdag, maar elke maand een cadeautje in de brievenbus!

Nog wat losse aanraders

Het Bourgondische bitterballenboek van Ilona de Wit

Een boek vol met lekkere (en originele) bitterbal recepten. Voor de moeder die van in de keuken staan én borrelen houdt een perfect cadeau. Misschien zelfs wel in combinatie met mijn laatste aanrader.

De Groene kneusjesbox van Plantjes.nl 

Een verrassingsbox vol met plantjes die normaal niet meer verkocht zouden worden. Maar eigenlijk prachtig zijn. Voor liefhebbers van groen een leuke uitdaging! Ik heb gezien dat er 8 tot soms wel 13 plantjes in een pakket zaten.

La famille Meiland Chardonnay Pays d’Oc IGP van WijnVoordeel.nl

Je hoeft geen fan te zijn van Chateau Meiland om te genieten van deze wijn. Ik vond hem in ieder geval heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Dus voor de moeder die houdt van wijnen, wijnen, wijnen een prima cadeau.

Bladcadeau met korting via Scoupy 

Ook altijd leuk; een Bladcadeau! Zo kan je moeder een paar edities van haar favoriete tijdschrift uitkiezen. Bij Scoupy krijg je nu €2,50 cashback op niet 1, maar 2 kaarten van €5,00! Wel even het bonnetje bewaren om je geld terug te vragen in de app. Maar dat is toch mooi meegenomen?

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd voor een leuk cadeau voor Moederdag. Natuurlijk gaat het vooral om het gebaar en kan een zelf geknutseld (of gebakken) cadeau net zo leuk zijn.

Dit artikel is geheel op eigen initiatief geschreven en bevat geen samenwerkingen. Wel heb ik affiliate linkjes gebruikt waar dat kon