Geld verdienen

Verdien beloningen met wandelen een motivatie om actief te blijven!

Ik heb er volgens mij op mijn blog nooit aandacht aan besteed, maar ik weet wel dat we het in de podcast regelmatig hebben gehad over geld verdienen met stappen zetten. Dat kon via een verzekering én via een andere weg, maar via die verzekering kon dat maar een jaar gratis (als je je daar niet verzekerd had) en die andere is veranderd in een lotingssysteem, waarbij je dus alleen maak kans maakt op beloningen als je lootjes bij elkaar beweegt. Maar nu heb ik een app ontdekt waarbij ik een beloning krijg voor mijn stappen én die ik prettig vind werken! Hij heet Steppler en is helemaal gratis.

Sparen met stappen én met reclames kijken

Ik vind het sowieso leuk om mijn stappen elke dag bij te houden, zeker omdat ik graag naar de supermarkt wandel en veel fiets. Het is fijn als je dan een app hebt die zichzelf niet elke keer uitlogt. Dat deed een van de apps die ik eerst had wel en dan had ik dus lekker een eind gewandeld; werd het niet bijgehouden. Zo frustrerend! Steppler heb ik nu ongeveer een maand en heeft zich nog geen één keer uitgelogd. Ik heb alleen met lopen (ongeveer 5000 stappen per dag) al 200 punten verdient, maar ik zou daar makkelijk meer van kunnen maken als ik ook reclames zou kijken als ik doelen heb behaald. Ik doe dat trouwens dan niet actief, ik zet zo’n reclame aan en doe ondertussen wat anders.

Wat zijn de beloningen

Voor alles wat je doet krijg je dus punten, er zijn altijd kleine doelen waar je voor kunt werken. Denk aan een maand gratis Storytel (alleen voor nieuwe gebruikers) of korting bij bepaalde winkels. Maar er zijn ook regelmatig grotere spaardoelen, zoals een Spotify abonnement (voor iedereen) of een Dyson airwrap. Die laatste kost 30.000 punten en daarvoor moet je wel echt heel veel lopen, maar hey ik denk dat het voor sommige best haalbaar is. Omdat Steppler gratis is kun je eigenlijk niks verliezen en gewoon afwachten tot er een beloning komt die jij leuk vind.

Voor mij is Steppler zeker een stok achter de deur om elke dag te bewegen. Wat ik fijn vind is dat ik er niet per se mee bezig hoef te zijn, ookal krijg ik als ik geen reclames kijk natuurlijk wel automatisch minder punten. Je moet je met deze app zeker niet rijk rekenen, maar als je een leuke manier zoekt om je te motiveren om te bewegen is dit zeker wel een goede manier! Oh en wil je niet lopen, maar wel 30 dagen Storytel? Via deze link , doe daar je voordeel mee.

Dit artikel is geschreven uit eigen enthousiasme, maar bevat wel affiliate links. Dit zijn links waarvoor ik een kleine commissie krijg als jij ze gebruikt, het kost jou niks (extra) om deze te gebruiken, maar je steunt mij er wel enorm mee.