Voedselverspilling voorkomen struikelblok
aanbiedingen

(Bijna) gratis naar een pretpark? Extreme couponing!

Extreme couponing voor gratis toegangskaarten voor Madurodam, Wildlands, Avonturenboerderij, Archeon, Bobbejaanland, Walibi België of Julianatoren.

Komende week start er bij Kruidvat een actie waarbij je een gratis kaartje voor een pretpark krijgt bij aankoop van 1 of 2 producten uit een bepaalde selectie. Dit is echt een geweldige deal!

Actievoorwaarden

Om de volledige actievoorwaarden te lezen, verwijs ik je naar de pagina van Kruidvat zelf. Het is handig om te weten dat je maximaal 5 kaarten per klant kunt krijgen. De kaarten zijn ook nog eens lang geldig: voor Madurodam, Wildlands, Avonturenboerderij en Archeon tot en met 2 april volgend jaar, en voor Bobbejaanland, Walibi België of Julianatoren zelfs tot en met 31 juli! Dit is dus ook leuk voor de herfst-, voorjaars- of zelfs meivakantie van volgend jaar. Het is dus slim om vooruit te plannen.

Goedkoopste product

Je kunt kiezen uit het hele assortiment van Gillette, Always, Oral-B, Swiffer en nog veel meer merken. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zoals de standaard producten: Oral-B elektrisch poetsen, Pampers luiers, geschenksets en mini’s. Voor de meeste goedkopere producten moet je 2 stuks kopen, maar zelfs dan kun je onder de 5 euro blijven voor één kaartje. Vaak zijn de goedkoopste opties flosdraad of Always inlegkruisjes.

Acties combineren

Je wilt natuurlijk niet alleen zo goedkoop mogelijk naar een pretpark, maar ook zoveel mogelijk waar voor je geld krijgen. Daarom heb ik nog een tip voor het combineren van deals. Komende week zijn alle A-merk handtandenborstels 2+2 gratis, dus ook de Oral-B tandenborstels die je moet kopen om gebruik te kunnen maken van de actie. Deze kosten 2,99 euro per stuk, dus voor 4 tandenborstels betaal je dan 5,98 euro én krijg je 2 (!) vouchers voor een pretpark.

Extra Goedkoopavond

Woensdagavond is het ook nog Extra Goedkoopavond, waarbij je 20% korting op 2 producten krijgt. Aangezien de actie voor de pretparkkaarten op=op is, is het wel een risico om te wachten, maar zo kun je je kaarten nog extra voordelig scoren. Voor meer informatie over de Goedkoopavond verwijs ik je naar de blog daaroverde blog daarover.

Het is pas vrijdag als ik dit schrijf, en zaterdag als deze blog online komt, dus het is nog even afwachten wat de komende week ons brengt. Misschien komen er nog leuke cashbacks die je kunt combineren; dat zou helemaal mooi zijn!