Disclaimer

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van GierigeGerda.nl. Deze mogen niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Samenwerkingen

Soms komt een artikel tot stand in samenwerking met een bedrijf. Het kan zijn dat ik door het bedrijf wordt betaald om het artikel te schrijven of dat ik een product opgestuurd krijg waarover ik schrijf. Als dit het geval is zal ik dit altijd aangeven onderaan het artikel. Ondanks dat ik iets krijg van een bedrijf (of het nu geld is of producten) is mijn mening niet te koop en zal ik altijd eerlijk zijn. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat het bedrijf, dienst of product dat ik laat zien past bij mij en mijn volgers.

Affiliate links

Op deze site maak ik wel eens gebruik van affiliatelinks naar verschillende webshops. Wanneer jij op deze link klikt en een aankoop doet krijg ik een klein percentage van de uiteindelijke koop. Jou kost dit niets extra, maar ik kan op deze manier wel (een deel van) de kosten van dit blog terug verdienen met een link die ik toch wel zou hebben gedeeld. Ik zal altijd bij het artikel zetten als het gaat om een affiliatelink en ik deel alleen links van webshops waar ik zelf goede ervaring mee heb.

Dus als je mij wil supporten zou het fijn zijn als je via deze links je aankopen doet!

Reacties

Een van de leukste dingen van bloggen is het gesprek met lezers. Daarom bied ik ook de mogelijkheid om te reageren op mijn blogs. Als ik, om welke reden dan ook, een reactie niet gepast vind behoud ik mij het recht om deze te verwijderen. Delen van links in de reactie is verboden. Met de gegevens die worden gevraagd bij een reactie verwijs ik naar de Privacy Verklaring.

Zijn er nog vragen dan mag je me altijd mailen op [email protected]