adventskalenders 2024

Is de HEMA aftelkalender 2024 zijn geld waard?

Samen met Iris pakte ik in Kopenhagen de HEMA-aftelkalender uit voor haar socials. De inhoud was echt heel erg leuk, typisch HEMA, maar ook écht een beauty-adventskalender. Nu ben ik wel benieuwd of de kalender zijn geld waard is!

Dit artikel bevat affiliatelinks. Meer weten hierover?

Wat kost de HEMA-aftelkalender?

Voor zover ik weet, is dit de eerste keer dat HEMA een aftelkalender #aff op deze manier doet. Wel hadden ze eerder kalenders met alleen nagellakjes of bruisballen. Dit keer is het de eerste kalender met verschillende beautyproducten. De kalender heeft 12 vakjes kost €29,99 #aff. Dat betekent dat achter elk vakje een product van minstens €2,50 zou moeten zitten om de waarde te behalen. Laten we eens gaan kijken of dat lukt!

Dit zit erin

Product Waarde
Mascara €4,99
Liquid highlighter €5,39
Serum primer collagen €5,99
Lip oil €4,59
Plumping lipgloss €5,59
Primer €5,39
Liquid eyeshadow €4,59
Lipstick €4,29
Eyeliner €2,99
Blending sponge €4,99
Bruisbal €2,99
Eye mask €2,79

Totaal: €59,58

De waarde versus kosten

Oké, dat had ik zelf eerlijk gezegd niet verwacht! Wat een prachtige waarde voor een kalender die in de winkel slechts €29,99 kost! Natuurlijk heeft HEMA ook regelmatig goede deals op make-upproducten, maar dan nog is het een prachtige waarde. Ook de inhoud is heel uiteenlopend. De bruisbal vind ik een beetje jammer, omdat natuurlijk niet iedereen (toegang tot) een bad heeft, maar verder is de inhoud ‘voor ieder wat wils’.

De kalender is online te bestellen #aff voor €29,99 en vast ook  in de winkel te vinden #aff , maar die gaan altijd super snel. Met bestellen ben je waarschijnlijk zekerder dat je ‘m hebt, en vanaf €25 is thuisbezorgen toch gratis!