#advertentie adventskalenders 2024

Is de Finaste adventskalender zijn geld waard?

Het is super leuk om een adventskalender toegestuurd te krijgen voor een unboxing. Zeker als je deze specifieke kalender eigenlijk al zelf wilde kopen. Dat gebeurde ook met de Finaste adventskalender. Op mijn YouTube-kanaal (of hieronder) kun je de unboxing alvast zien, maar ik was ook heel benieuwd wat de waarde is van deze kalender.

Dit artikel gaat over een gekregen product. Meer hierover weten?

Wat kost de Finaste adventskalender?

De adventskalender van Finaste kost 49,99 euro (inclusief verzenden) in de pre-order. Je kunt kiezen voor een kalender in het zilver of in het goud. Er zitten 10 vakjes in de kalender, wat betekend dat om de kalender zijn geld waard te laten zijn, er achter elk vakje een item moet zitten dat 5 euro waard is. Dat is natuurlijk wel heel weinig, dus ik ben heel erg benieuwd wat de waarde is!

Dit zit erin (met video)

Product Waarde
Cross-over ring € 16,99
Armband met trending strikje € 19,99
Shiny oorringetjes € 14,99
Trending influencer ketting € 24,99
Ring met golven € 16,99
Armband platte chain vintage € 16,99
Luxe druppeloorbellen € 24,99
Armband love hearts € 14,99
Ring met hartje bolletjes € 15,99
Bedelketting starlight € 34,99

Totaal: 201,90 euro

De waarde versus kosten

Wauw dat is een mooie waarde voor deze kalender. Natuurlijk had ik al door dat dit een heel mooie kalender was toen we hem uitpakte, de waarde zo zwart op wit zien is alleen nog mooier. Het zijn ook echt sieraden die veel mensen wel zullen waarderen. En het is ook een mooie basis.

Het is ook echt een aanrader om de andere sieraden van Finaste te bekijken als je naar de website gaat, want het zijn heel mooie sieraden van een mooie kwaliteit voor een heel leuke prijs en er is nu ook sample sale, waar je nog wat extra kunt besparen.