Dit zijn alle lopende cashbacks voor 100% gratis producten

Geld-terug-acties of cashbacks zijn acties waarbij je het product koopt in de winkel. Je bewaard de kassabon en stuurt deze naar het bedrijf dat de actie organiseert. Vroeger ging dat via de post, anno 2020 meestal via een app of website. Je krijgt dan binnen een bepaalde tijd het aankoopbedrag terug. Soms zijn er acties waarbij je een deel terug krijgt, maar bij die acties die op deze pagina staan krijg je altijd het volledige aankoopbedrag terug. Lees altijd goed de voorwaarden van een actie voor je tot aankoop over gaat. Meer over de verschillende soorten cashback-acties vind je hier.

__________________________________

Scoupy

Scoupy is een app gespecialiseerd in cashbacks. Voor meer informatie zie het artikel dat ik erover schreef. Omdat veel (100%) acties persoonlijk zijn en/ of er ook veel acties zijn waarbij je maar een deel van het aankoop bedrag terug mag vragen deel ik deze niet op deze pagina.

__________________________________

Sixpack blik Warsteiner Alkoholfrei met 50% cashback

Je vindt de cashback hier.

Let op! Geen 100% cashback. Alleen bij Albert Heijn.

De actie eindigt eind februari.

__________________________________

Gold & Green Pulled Oats®

Je vindt de cashback hier.

Deze actie eindigt op 01-06-2021 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

__________________________________

Ik zal zoveel mogelijk proberen om deze pagina up-to-date te houden. Als je nog cashbacks (alleen met teruggave van het volledige aankoopbedrag) mist stuur me dan een mail op minke@gierigegerda.nl.