Support GierigeGerda.nl

Het bloggen voor GierigeGerda.nl en het bijhouden van mijn social media kanalen doe ik met heel veel plezier en ik geniet er enorm van als lezers en/ of volgers reageren op mijn artikelen en social media berichten. Of als ik weer eens een super goede tip in mijn inbox krijg van een van mijn lezers. Deze support is mij heel veel waard en de reden om lekker door te gaan met knetter goede content te maken voor dit blog en social media. Maar er zijn ook andere manieren waarop je mij extra support kan geven.

Zet je adblocker uit als je mijn site bezoekt

Als je mijn blog waardeert zou ik het fijn vinden als je geen adblocker gebruikt bij het bezoeken van mijn site. Ik zal nooit teveel (of vervelende) advertenties op mijn blog willen hebben. Maar ik zou het wel waarderen als je de advertenties díe er staan niet zou willen blokkeren. De commissie die ik hiervoor krijg kan ik gebruiken voor het onderhoud van de site.

Koop je iets bij bol.com? Gebruik mijn link!

Als je via deze link iets koopt bij Bol.com krijg ik daar een kleine commissie voor, omdat ik jou heb aangebracht als klant. Het kost je niets extra en ik kan deze commissie gebruiken om de site te onderhouden.

Sponsor mij

Heb je nou echt duizenden euros bespaard dankzij de tips van Gierige Gerda en wil je mij daarvoor bedanken? Dan kun je mij sponsoren via deze link. Maar ik heb liever dat je mij op de bovenstaande manieren support en vooral lekker van mijn blog blijft genieten.