gratis op verjaardag
Gratis

Deze dingen zijn gratis op je verjaardag

Het is feest! Ik ben jarig! En wie jarig is krijgt cadeautjes, daarom heb ik alle cadeautjes die je krijgt van bedrijven voor jou op een rijtje gezet. Zorg wel dat je (ruim) voor je verjaardag bent ingeschreven voor alle benodigde nieuwsbrieven en klantenprogramma’s, anders loop je jouw cadeautje alsnog mis.

Gratis op je verjaardag

 • Bakkerij ‘t Stoepje – Gratis gevulde koek voor nieuwsbrief abonnees.
 • Etos – Met de Etos app (of klantenkaart) krijg je een gratis verjaardagscadeautje..
 • HEMA – Gratis iconische Hema tompouce voor je verjaardag.
 • New York Pizza – Gratis lava cake bij je bestelling.

Uit eten op je verjaardag

Bij sommige restaurants eet de jarige gratis, bijvoorbeeld bij Le Connaisseur (hier), Restaurant Tafelen (hier), Watertuin (hier) en WiroWok (hier). Voor deze aanbiedingen gelden per restaurant wel andere voorwaarden, dus kijk daar even goed naar. Ga je naar Sauna de Veluwse Bron voor een ontspannen verjaardag? Dan kun je extra genieten met een gratis lunch of diner.

Dagje uit op je verjaardag

Bij Avonturenpark Hellendoorn (hier), Bobbejaanland (in Belgie) en Toverland (hier) heb je op je verjaardag gratis toegang, zorg er dan wel voor dat je een legitimatiebewijs bij hebt zodat je kunt bewijzen dat je jarig bent. Bij Walibi Holland krijg jij niet alleen gratis toegang, ook mag je 3 vrienden meenemen die ieder €6,50 korting krijgen op hun ticket! Ga je liever naar de Efteling? Dan krijg je in de maand van je verjaardag met 2 tot 6 personen 25% korting op een kaartje. Liever een dagje ontspannen op je verjaardag? Dan kun je ook naar de sauna. Bij Sauna (Egmond) en Thermen Bussloo is dit gratis voor de jarige.

Kortingen

 • Albert Heijn (AH) – Als klant bij de bezorgservice van Albert Heijn zijn de bezorgkosten voor je verjaardagsboodschappen helemaal gratis.
 • Plus – Ben je beter bekend met de bezorgservice van Plus.nl? Ook daar hoef je voor je verjaardag geen bezorgkosten te betalen.
 • Bol.com – Geef jezelf een verjaardagscadeautje van bol.com met €2,50 korting.
 • Douglas – Geef je jezelf liever cosmetica dan krijg je €5,00 korting bij Douglas…
 • ICI Paris XL – … en €5,00 korting bij Ici Paris XL.
 • MediaMarkt – Als MediaMarkt club member krijg je ook €5,00 korting bij de electronica winkel.

Spaarpunten

 • Eurosparen– 5 euro tegoed op je account.
 • Kruidvat– 30 gratis spaarpunten op je Extra Voordeelkaart.

In dit artikel heb ik alleen de aanbiedingen samengevat die ik persoonlijk interessant vind, want er zijn nog veel meer bedrijven van wie je kortingen en aanbiedingen krijgt toegestuurd rond je verjaardag. Mocht je nu echt een aanbieding missen op deze lijst, laat het dan hieronder weten dan zal ik hem toevoegen!

Dit artikel is geheel op eigen initiatief geschreven en bevat geen betaalde promotie. Aan de benoemde acties zijn geen rechten te ontlenen, bedrijven kunnen hun acties en voorwaarden op elk moment aanpassen.

2 reacties op “Deze dingen zijn gratis op je verjaardag”

 1. Met de Liefhebbers pas van Jan Linders krijg je 2 appelflappen gratis
  Met de Welkoop pas mag je dit jaar een Fiskars schaar gratis ophalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *