gratis op verjaardag
Gratis

Deze dingen zijn gratis op je verjaardag

Het is feest! Ik ben jarig! En wie jarig is krijgt cadeautjes, daarom heb ik alle cadeautjes die je krijgt van bedrijven voor jou op een rijtje gezet. Zorg wel dat je (ruim) voor je verjaardag bent ingeschreven voor alle benodigde nieuwsbrieven en klantenprogramma’s, anders loop je jouw cadeautje alsnog mis.

Gratis op je verjaardag

 • Bakkerij ’t Stoepje – Gratis gevulde koek voor nieuwsbrief abonnees.
 • Etos – Met de Etos app (of klantenkaart) krijg je een gratis verjaardagscadeautje..
 • HEMA – Gratis iconische Hema tompouce voor je verjaardag.
 • New York Pizza – Gratis lava cake bij je bestelling.

Uit eten op je verjaardag

Bij sommige restaurants eet de jarige gratis, bijvoorbeeld bij Le Connaisseur (hier), Restaurant Tafelen (hier), Watertuin (hier) en WiroWok (hier). Voor deze aanbiedingen gelden per restaurant wel andere voorwaarden, dus kijk daar even goed naar. Ga je naar Sauna de Veluwse Bron voor een ontspannen verjaardag? Dan kun je extra genieten met een gratis lunch of diner.

Dagje uit op je verjaardag

Bij Avonturenpark Hellendoorn (hier), Bobbejaanland (in Belgie) en Toverland (hier) heb je op je verjaardag gratis toegang, zorg er dan wel voor dat je een legitimatiebewijs bij hebt zodat je kunt bewijzen dat je jarig bent. Bij Walibi Holland krijg jij niet alleen gratis toegang, ook mag je 3 vrienden meenemen die ieder €6,50 korting krijgen op hun ticket! Ga je liever naar de Efteling? Dan krijg je in de maand van je verjaardag met 2 tot 6 personen 25% korting op een kaartje. Liever een dagje ontspannen op je verjaardag? Dan kun je ook naar de sauna. Bij Sauna (Egmond) en Thermen Bussloo is dit gratis voor de jarige.

Kortingen

 • Albert Heijn (AH) – Als klant bij de bezorgservice van Albert Heijn zijn de bezorgkosten voor je verjaardagsboodschappen helemaal gratis.
 • Plus – Ben je beter bekend met de bezorgservice van Plus.nl? Ook daar hoef je voor je verjaardag geen bezorgkosten te betalen.
 • Bol.com – Geef jezelf een verjaardagscadeautje van bol.com met €2,50 korting.
 • Douglas – Geef je jezelf liever cosmetica dan krijg je €5,00 korting bij Douglas…
 • ICI Paris XL – … en €5,00 korting bij Ici Paris XL.
 • MediaMarkt – Als MediaMarkt club member krijg je ook €5,00 korting bij de electronica winkel.

Spaarpunten

 • Eurosparen– 5 euro tegoed op je account.
 • Kruidvat– 30 gratis spaarpunten op je Extra Voordeelkaart.

In dit artikel heb ik alleen de aanbiedingen samengevat die ik persoonlijk interessant vind, want er zijn nog veel meer bedrijven van wie je kortingen en aanbiedingen krijgt toegestuurd rond je verjaardag. Mocht je nu echt een aanbieding missen op deze lijst, laat het dan hieronder weten dan zal ik hem toevoegen!

Dit artikel is geheel op eigen initiatief geschreven en bevat geen betaalde promotie. Aan de benoemde acties zijn geen rechten te ontlenen, bedrijven kunnen hun acties en voorwaarden op elk moment aanpassen.

15 gedachten over “Deze dingen zijn gratis op je verjaardag”

 1. Met de Liefhebbers pas van Jan Linders krijg je 2 appelflappen gratis
  Met de Welkoop pas mag je dit jaar een Fiskars schaar gratis ophalen

 2. Phantasialand heeft gratis entree. Enige wat je dient te doen, is een blaadje uitprinten via de website en je paspoort meenemen. Je krijgt nog een leuke Bday Button ook!

 3. Ik zou graag op mijn verjaardag leuke dingen willen krijgen want ik krijg nooit wat ook geen contact met mijn familie mijn man bijna 4 jaar overleden. Mijn zoon hebt ook niets en goed depressief en moe en stom ik dan ik zou graag wat leuks willen mee maken dank u wel

 4. Bij de mcdonalds krijg je een mc flury naar keuze als je jarig bent, neem je identiteidsbewijs mee!

 5. hey wilma,
  kom een gratis bakkie pleur doen wilma, met een gevulde koek wilma. om even gezellig bij te praten . ik ben de schouder die je nodig hebt om te troosten. mijn vrouw is al 6 jaar met mijn bloedeigen vader vertrokken en nooit meer teruggezien. en mijn dochter is met hun meegegaan.
  ik hoop snel weer van je te horen. ik ben jarig vandaag wilma!
  groetjes thomas 🙂

 6. Nederlandse Spoorwegen geeft €5,- korting op uitje in Spoordeelwinkel, via verjaardagsmail krijg je een kortingscode, LET OP : code 1 maand geldig berekent vanaf je verjaardag.

  Hey Minke, leuke blog, leuk om je zo tegen te komen, vandaag mijn verjaardag !

  Groetjes, Jenny

 7. bij de jumbo krijg je gratis een bosbloemen als je jarig bent er kan om je id gevraagd woorden

 8. Feefa’s wokrestaurant in Amersfoort en Van der Valk geven een gratis menu voor de jarige .

 9. Bij de Jumbo krijg je in de week van je verjaardag 20% korting op taarten, wanneer je je ID laat zien.

 10. Wat ik me afvraag: moet je dan bij de infobalie (van bv. de Jumbo) zelf gaan zeggen dat je jarig bent en vragen om die gratis bos bloemen of korting op taart?? Hoe werkt dat in de praktijk?

 11. Ja je zult het zelf aan moeten geven, bij de kassa of servicebalie (zal ook per winkel verschillen hoe ze te werk gaan.) Je zal dan je ID moeten laten zien voor de actie. Een winkel kan niet ruiken dat je jarig bent.

Reacties zijn gesloten.