dagelijkse producten gratis wasmiddel tandpasta sausmix bier radler rivella
Besparen Boodschappen

5 dagelijkse producten waar ik al lang niet meer voor heb betaald

Gratis of voor een extreem laag bedrag producten mogen proberen is natuurlijk super leuk. Ik ben dan ook nog steeds heel erg fan van cashbacks, hoewel ik er soms best wel over kan mopperen. Maar ook gratis samples bij de supermarkt, in de stad of bij een evenement zijn altijd leuk om te mogen ontvangen. Ook ben ik altijd fan van de Scoupy boodschappentassen die bij evenementen te verkrijgen zijn en boodschappenboxen met een leuke prijs. De producten die ik daarbij krijg zijn natuurlijk niet gratis, maar ik heb ze niet hoeven kopen in de winkel dus tel ik deze ook mee voor dit artikel.

Rivella Koolzuurvrij

Ik begin maar meteen met het meest lachwekkende product van allemaal. Tussen mij en een vriendin werd het zelfs een beetje een grap. Als grap begonnen we zelfs het liedje van de reclame te zingen als er weer een nieuwe cashback kwam: “Het houdt niet op, niet vanzelf..” Dit was ook in de tijd dat ik alle cashbacks wilde uitproberen voor ik ze met mijn Instagram volgers zou delen, dus ik zat op een gegeven moment met ik weet niet hoeveel flessen Rivella koolzuurvrij. En ik vind dat niet eens lekker! Alle flessen zijn uiteindelijk wel opgegegaan, maar doe mij voortaan maar gewoon cashbacks waarbij ik gewone Rivella mag proberen, veel lekkerder!

Tandpasta

Met alle cashbacks en proefverpakkingen bij elkaar heb ik voorlopig genoeg tandpasta’s om de komende tijd na elke hap mijn tanden te poetsen. Vooral mini tubes tandpasta heb ik echt enorm veel omdat ik ze overal bij krijg en altijd maar bewaarde ‘voor als ik op vakantie ga’. Terwijl ik al sinds 2013 niet op zomervakantie ben geweest en mijn laatste weekend weg ook al bijna 2 jaar terug was. Dus ik denk dat ik ze binnenkort maar eens moet gaan opmaken op gewone dagen, al ga ik deze zomer eindelijk wel weer

Kruiden- en sausmixen

Zakjes met kruiden voor spaghetti bolognese, groentesaus, tacokruiden het is zo gek niet te verzinnen of ik heb het al via een cashback of via een handout kunnen proberen. Ik heb zelfs wat kruiden van het merk Euroma in mijn kast staan. Als ik een keer zin heb in een makkelijke saus of een makkelijke kruidenmix hoef ik maar te kiezen welke ik gebruik. De ene is gezonder dan de andere en meestal zijn mijn maaltijden gewoon zelf gekruid en sausjes gewoon ‘from scratch’ gemaakt, maar als ik een keer geen zin heb om moeilijk te doen hoef ik daar in ieder geval niet meer voor naar de winkel!

Wasmiddel/ verzachter

Ik heb van mei 2016 tot december 2018 alleen gewoond, dat er eind 2016/ begin 2017 dus veel cashbacks waren voor wasmiddelen zorgde er dus voor dat ik meer wasmiddel in voorraad had dan ik gebruikte. Dat ik daarna ook nog via bijvoorbeeld Kruidvat gratis wasmiddel in kon slaan zorgde er voor dat ik nu al flinke tijd geen wasmiddel meer heb hoeven kopen. Heerlijk natuurlijk, want wasmiddel is niet goedkoop. Helaas zie ik wel aankomen dat ik straks weer wel moet betalen, dus ben ik vast aan het uitzoeken wat nu echt een goede prijs is per wasbeurt.

Alcoholvrij bier/ Radler

Oke, deze is ook niet helemaal eerlijk want dit koop ik alsnog wel, maar ik heb al wel heel veel 0,0% bier en Radler gratis mogen proberen in de afgelopen jaren. Zeker in de zomer van 2016 werd ik doodgegooid met de gratis Radlers. In tegenstelling tot de Rivella koolzuurvrij vond ik het nu dus helemaal niet erg. Nu nog steeds krijg ik bij elk pakket of tas die ik krijg/koop/bestel wel 1 of meerdere blikjes Heineken en Amstel. Er loopt nu een actie met gratis Bavaria 0,0% (die trouwens echt veel lekkerder is geworden!) Ik drink graag een 0,0% pils of Radler op een doordeweekse dag, dus je hoort mij zeker niet klagen!

Cashbacks, handouts en andere gratis producten zijn hartstikke leuk, maar als je er ooit gebruik van maakt wees dan wel eerlijk. Houdt je aan de regels van de actie en aan de regels van menselijk fatsoen. Ik klink nu misschien veel meer als een oma dan ik zou willen, maar door je netjes te gedragen zorg je er wel voor dat we gebruik kunnen blijven maken van deze leuke acties.

2 gedachten over “5 dagelijkse producten waar ik al lang niet meer voor heb betaald”

  1. Dat kom ik nou nooit tegen,gratis proberen! Alleen af en toe bij scoupy, meestal wel iets betalen.
    Ik probeer ook voor 50€ boodschappen te doen. We zijn met 2, al eten de kinderen meestal wel 1 xperweek bij ons en breng ik ook wel eens een restje weg. Hoe red je dat toch Gerda?! Ik ben toch wel het dubbele kwijt. Ga 1xnaar Lidl voor de grote boodschappen en het weekend meestal nog een x naar coop en de Lidl. Drogist meestal kruidvat, wasmiddel ook bij Lidl. Ik wordt er moedeloos van.

  2. Hoe ik het doe probeer ik hier juist in mijn artikelen een beetje te laten weten, haha. Het is een combinatie is van veel verschillende factoren, het is niet één magische truc die ik doe. Ik hoop dat je nog even verder rondkijkt en ik je kan helpen met wat ik vertel op mijn site!

Reacties zijn gesloten.