Geen categorie

Komende maandag begint mijn favoriete zomeractie weer!

Wie van krassen en gratis producten houdt, moet nu even opletten. Volgende week ( vanaf maandag 29 juli) komt er bij Albert Heijn namelijk weer de jaarlijkse gratis krasactie. Dit keer heet hij ‘Gratis Zomerkrassen’, maar misschien herinner je je deze actie nog van voorgaande jaren toen het een andere naam had. Het is een fantastische manier om gratis producten te krijgen terwijl je gewoon je normale boodschappen doet.

Dit artikel bevat affliatelinks. Meer weten hierover? Klik dan hier.

Hoe werkt Gratis Zomerkrassen?

Bij elke 15 euro die je besteedt aan je boodschappen, ontvang je een digitale kraskaart via de Albert Heijn app. Deze kraskaart kun je digitaal afkrassen en er verschijnt dan een product op. Dit product kun je in de winkel pakken. Bij de kassa scan je je gelinkte bonuskaart en je krijgt het product gratis mee. Het is voor deze actie dus wel belangrijk dat je de Albert Heijn app hebt met een geactiveerde bonuskaart. De actie begint op maandag 29 juli en tot en met zondag 18 augustus krijg je de kraskaartjes, maar je kunt ze nog inleveren tot en met zondag 1 september.

Slimme Tips voor het Meedoen aan deze Actie

Acties waarbij je iets krijgt als je voor een bepaald bedrag besteedt zijn natuurlijk bedoeld om te zorgen dat mensen meer uitgeven dan ze van plan waren. Maar een echte Gierige Gerda laat zich daar natuurlijk niet toe verleiden. Daarom zorg ik dat ik tijdens deze actieperiode altijd met een handscanner de winkel in ga. Zo weet ik zeker of ik 15 euro uitgeef zonder ver over het bedrag heen te gaan of dat ik nog wat extra’s moet kopen als ik net te kort kom. Ik koop met dit soort acties nooit extra’s die ik normaal niet zou kopen of voor meer geld dan wat ik er normaal voor zou betalen. Maar als ik niet aan het bedrag kom, wil ik weleens extra huismerkproducten kopen voor mijn voorraad. En dat heeft in het verleden goed uitgepakt, want ik kreeg gratis producten én ik kon profiteren van de lage prijs die ik nog had betaald toen de winkelprijs steeg.

Producten Uitverkocht

In het verleden was er altijd wel een klein probleempje met de voorraad van sommige producten die gratis zijn met de krasactie. Maar vorig jaar vond ik dat zelf al een stukje beter geregeld dan daarvoor en mooie stellingen waar alles bij elkaar staat, maakten het vinden van de actieproducten ook wat makkelijker. Dus het is wel goed om rekening te houden dat je misschien niet alles meteen kunt inleveren, maar ik heb altijd alles kunnen vinden voor het einde van de actie, wat dit keer dus op 1 september valt.

Ik ben echt dol op deze actie omdat er eigenlijk een beetje het begin van het nieuwe aanbiedingenseizoen wordt ingeluid. In de zomer zijn de deals allemaal maar slecht, maar in augustus krijg je eerst de uitverkoop waar je ook bij de drogisterijen en supermarkten goed kunt scoren, en dan in september komen de goede folderaanbiedingen weer terug. Maar eerst deze leuke actie dus nog!

Wil je meer weten over deze actie? Dan kun je op de actiepagina van Albert Heijn aff alle informatie vinden.