Actualiteiten

De beste 1 april grappen van 2023

Afgelopen zaterdag vertelde ik op mijn social media dat er binnenkort een Gierige Gerda Barbie uit zou komen. Eentje met hetzelfde haar, mijn signature panterprint en natuurlijk boodschappentassen. Wat ik zelf het allerleukste vond; ze had net als ik een beenprothese. En aan veel van de privéberichtjes die ik op deze 1 april grap kreeg vonden veel van de volgers dat ook het allerleukst. Maar goednieuws; ik gebruikte gewoon een bestaande Barbie-met-beenprothese als ‘basis’ voor mijn grap. Deze is ook nog steeds te koop. Sterker nog, tegenwoordig is dit niet de enige meer; er is er ook een met een paarse prothese (JALOERS) en een zwarte Barbie met een gouden prothese (NOGMAALS JALOERS). Enige wat jammer was; het is wel het verkeerde been. Maar goed ondanks dat ik van sommige mensen te horen kreeg dat het de beste grap van dit jaar was, dat vind ik echt heel cool om te horen, waren er toch wel heel wat meer super leuke grappen en zoals elk jaar wil ik ze dit jaar toch ook wel even benoemen!

Zelf ben ik echt dol op grappen maken en 1 april vind ik dus echt heerlijk! Daarom heb ik zelf ook al een aantal leuke grappen uitgehaald met volgers. Voor volgend jaar ben ik misschien al wel weer aan het bedenken hoe ik jullie dan in het ootje kan nemen. Hopelijk ben ik niet alleen want bovenstaande grappen waren ook erg leuk! (Dat mijn boek over drie weken uitkomt is trouwens géén grapje!)

In dit artikel staan vriendenlinks.