Persoonlijk

Stel jouw bespaarvraag!

Meestal doe ik vragenrondjes via Instagram, maar ik geloof dat er ook genoeg mensen zijn zonder Instagram die graag antwoord willen op hun bespaarvraag. Dus bij deze; ik zet voor dit artikel weer een keer de reacties aan zodat iedereen hun vraag kan insturen. Dan zal ik over een tijdje de vragen in een artikel beantwoorden of er misschien zelfs wel een heel artikel aan wijden!

Vragen mogen gaan over van alles als het maar te maken heeft met meer uit je geld halen of andere Gierige Gerda onderwerpen, zoals de moestuin. Laat vooral van je horen want jouw vragen maken dit platform alleen maar beter en completer!

2 gedachten over “Stel jouw bespaarvraag!”

  1. Nee hoor Marlien! Je vraag staat in mijn inbox, net als de rest. Ze zijn dus alleen niet zichtbaar voor anderen, alleen voor mij zodat ik ze kan gebruiken voor mijn artikel. 🙂 (En deze laat ik nu handmatig door, automatisch plaatsen staat altijd uit ivm ongewenste spam reacties met 18+ of illegale inhoud.)

Reacties zijn gesloten.