Geen categorie

Waarom ik al vijf jaar blij word van HelloFresh 

Een van de vragen die met grote regelmaat in mijn inbox komt is wat ik vind van maaltijdboxen. En ik kan daar maar één antwoord op geven; ik vind het een geweldige uitvinding. Zelf maak ik ook al sinds 2017 met grote regelmaat gebruik van deze boxen, op de foto boven dit artikel zie je mijn allereerste box. Vooral op momenten dat ik eigenlijk geen tijd heb om heel veel tijd te besteden aan mijn maaltijden. Dankzij HelloFresh koos ik minder vaak voor gemak van thuisbezorgd of ander ongezonde keuzes. En dat zorgde uiteindelijk dat het ook gewoon in mijn gemiddelde weekbudget van €50,00 paste. 

Geen voedselverspilling

Wat ik zelf heel erg fijn vind aan HelloFresh, is dat de porties die je krijgt precies genoeg zijn voor een gezond, gevarieerd dieet. Dit zorgt ervoor dat je geen restjes overhoudt van de ingrediënten. Al moet ik zeggen dat ik als kleine eter vaak zowel een avondmaal als een lunch kan eten van een portie. Ik vind ook de porties vlees van rond de 100 gram altijd erg fijn, hoewel ik zelf ook regelmatig kies voor een vegetarische optie. 

Gemak van niet na hoeven denken

Ik vind koken heel erg ontspannend en vind het dus ook heel fijn om te doen. Maar verzinnen wat ik dan moet maken, recepten opzoeken en de boodschappen doen, daar heb ik vaak geen zin in. Zeker op momenten dat mijn agenda overvol is. Voor mij is HelloFresh op dat soort momenten dus echt een uitkomst. Dankzij de bereidingstijd die op de kaarten staat kan ik ook heel goed inplannen hoe lang ik bezig ben en de receptkaarten begeleiden me ook perfect door het kookproces heen. Hierdoor kan ik genieten van wat ik fijn vind aan koken (en lekker eten) zonder de elementen die me stress geven. 

Recepten kiezen en de box pauzeren

Ik maak niet elke week gebruik van HelloFresh en het is echt heel erg makkelijk om dan een box een week te pauzeren. En het maakt helemaal niet uit waarom je de box niet wil ontvangen, maar het is altijd slim om even te vertellen waarom. Want het is voor HelloFresh wel zo handig om te weten of je geen box hebt omdat je op vakantie bent of dat je de recepten niet lekker vond. Want in dat laatste geval kunnen ze hun recepten bijvoorbeeld aanpassen. Gelukkig is deze feedback ook echt heel makkelijk te geven. 

Ontvangen van de HelloFresh bestelling 

Ik vind het altijd een klein cadeautje om HelloFresh te mogen ontvangen en de bezorging is altijd heel vriendelijk. Via de mail krijg je een bevestiging dat je bestelling op de afgesproken dag wordt geleverd en op welke tijd je de bezorger kan verwachten. Wel met een kleine speling van 30 minuten eerder of later, maar bij mij zijn ze tot nu toe altijd netjes op tijd geweest. 

Beter dan een pizza bestellen

Ik moet zeggen dat ik het de laatste tijd erg druk heb met werk en dan ben ik zelf nogal geneigd om even vlug een pizza of iets anders ongezonds te bestellen. Maar als ik HelloFresh in de koelkast heb staan dan kom ik niet in de verleiding want het is lekkerder, gezonder en ik vind het wel even fijn om in de keuken te staan. Maar ook mijn moeder, die helemaal niet graag in de keuken staat, vindt het leuk en makkelijk om met HelloFresh aan de slag te gaan. Het is dus voor ieder wat wils, maar voor iedereen gezonder en goedkoper dan een belletje naar de lokale pizzabakker. 

Voor een beperkte tijd mag ik jullie een speciale korting geven van tot wel 85 euro op je eerste 4 boxen. Voor nieuwe en oude* HelloFresh’ers! Gebruik hiervoor de kortingscode HELLOGIERIGEGERDA85. De code is geldig tot 28 november. Klik hier om gebruik te maken van deze actie!

*Alleen geldig als je langer dan 3 maanden geleden je lidmaatschap hebt opgezegd. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HelloFresh.