Welkom

Welkom op GierigeGerda.nl

Vanaf vandaag is hij er; de Gierige Gerda blog! Om te beginnen ga ik 3 dagen in de week een artikel met jullie delen. Op maandag, woensdag en vrijdag zal er iets online komen. Het is echt bedoeld als een aanvulling van mijn Instagram en dus zal ik voortborduren op de dingen waarvoor jullie mij daar al volgde; bespaartips, recepten en andere budget lifestyle artikelen.

Youtube

Toen ik in januari vol goede moed aan YouTube begon had ik echt gedacht dat dat DE manier was om alle vragen die ik op Instagram kreeg te beantwoorden. Mijn hoofd stroomde over van de video ideeën en ik had er zin in! Maar laat ik het niet onder stoelen of banken schuiven; na 4 maanden elke week een video maken kan ik zeggen; het valt enorm tegen. Ja ik zeg ‘elke week een video maken’, terwijl er niet elke week een video online is gekomen. Ik vind het moeilijk om mezelf te zijn voor de camera, mijn verhaal rond te maken en een lekker ontspannende video te maken. Daarom heb ik regelmatig videos opgenomen waarvan ik toch maar besloot hem niet online te zetten omdat ik me er niet lekker bij voelde.

Frisse start

Om leukere video’s te kunnen gaan maken besloot ik voor de meer informatieve items een blog te beginnen, zo kan ik jullie de informatie geven die ik wil delen, maar de video’s bewaren voor meer gezelligheid. Dat vond ik namelijk echt het meest moeilijk; doordat ik jullie eigenlijk eerst de informatie wilde geven worden de leukere videos opgeschoven. Er viel met deze beslissing echt een enorme last van mijn schouders en ik heb echt enorm veel zin om deze blog informatief en gezellig te maken!

Ik heb als verrassing ook al wat blogs geschreven die je nu alvast kan lezen!

2 gedachten over “Welkom op GierigeGerda.nl”

  1. Wat leuk dat je nu een blog hebt! Ik ben nu al heel nieuwsgierig naar je eerste artikelen 🙂 Fijn dat er een last van je schouders viel en dat je het beantwoorden van lezersvragen nu met meer plezier kunt doen!

Reacties zijn gesloten.