C&A badpak shoplog goedkoop budget bestdeal
Shoplog

C&A badpakken shoplog – Een bikini voor 5 euro??!!

Ik ben dol op kringloopwinkels en zou eigenlijk niks liever willen dan een complete kledingkast met tweedehands kleding. Nu zijn er natuurlijk altijd spullen die je (liever) niet tweedehands koopt. Voor mij vallen daar vooral spullen onder die flink slijten door gebruik en spullen die niet heel hygiënisch zijn om tweedehands te gebruiken. Geen tweedehands ondergoed dus voor mij en dus ook geen badkleding. Gezien ik dit jaar wel op vakantie ga voor het eerst in 6 jaar heb ik wel wat nieuwe zwemkleding nodig. Dus toen ik zag dat C&A geweldig goede deals heeft op trendy badkleding besloot ik een bestelling te plaatsen, want ik moest natuurlijk wel met eigen ogen zien hoe de kwaliteit dan is. Ik kan je zeggen; ik werd enorm verrast!

Bikini €5,00 (top en broekje)

Ik zag deze bikini voorbij komen in een advertentie en dat was eigenlijk de grote reden dat ik besloot eens een kijkje te nemen op de C&A site. Vanaf het moment dat ik geen ‘kinderbikini’ meer aan kon heb ik er nooit meer eentje gehad en altijd badpakken gedragen. Ze zitten niet lekker, ik heb het gevoel dat mijn borsten alle kanten op kunnen vliegen en het voelde altijd veel te bloot. Nu het soort bikini dat ik als kind had ook hip is voor volwassenen durf ik het wel aan. Helaas is deze budget variant alsnog niet geschikt voor iemand met grotere borsten. Wel heel leuk als je maximaal een kleine C cup hebt. De kwaliteit is (zeker voor de prijs) namelijk echt heel goed. De bikini is gevoerd waardoor hij niet zal doorschijnen als je ermee in het water gaat. Je koopt het topje en het broekje los, je betaald dan voor zowel de boven- als onderkant €2,50 en dus €5,00 in totaal. Prima prijs en super mooie kwaliteit.

Zwart badpak €4,50

Kun je je voorstellen dat je een badpak kunt kopen voor nog geen €5,00? En een mooi badpak ook nog eens, want ook deze is van stevig badpakkenstof gemaakt en gevoerd. De tekst ‘ocean girl’ is een opliggende print en hoe lang deze mooi blijft als je hem draagt is natuurlijk de vraag, maar ik heb de stof rond de letters wel even gestretcht om te kijken hoe het reageerde en de opdruk kan veel hebben. Zwarte badpakken willen nog wel eens nare doorzichtige naden hebben, dat is bij dit badpak ook niet het geval. Het badpak past als een 42, maar zit wel ruim bij de borsten dus als je een kleinere boezem hebt kun je kiezen voor een kleinere maat. Top badpak dus en een zekere aanrader.

Palmbomen badpak €8,90

Deze is wat duurder dan het zwarte badpak en de stof voelt ook net wat steviger. Ook weer netjes helemaal gevoerd en op cruciale naden zelfs met een stevigere ‘franse zoom’ gemaakt in plaats van met een overlock. Het badpak past mij prachtig en zit erg lekker, hij past zoals ik van een L verwacht. Je kunt dus gewoon voor je eigen maat kiezen.

Chevron badpak €8,90

Als laatste, maar zeker niet minste; dit geweldige, vrolijke en veelkleurige badpak. Nog beter en dikker materiaal dan alle voorgaande badpakken. Wel is deze gewoon met een overlock afgewerkt, wat helemaal niet erg is want de naden zijn gewoon heel stevig. Bij de borsten zit een vulling, wat veel vrouwen prettig vinden maar ik haal ze er het liefste uit en dat gaat ook gewoon eenvoudig. Op de rug van dit badpak zit een strik, wat niet alleen een extra leuk detail geeft, maar ook een beetje extra stevigheid bij de borst. Iets waar ik heel happy van word! Ik kan er maar niet bij dat dit badpak me nog geen €10,00 heeft gekost en niet eens met een aanbieding of in de sale.

De bikini gaat dus sowieso terug richting C&A, helaas want ik wil heel erg graag een bikini in die stijl voor de komende vakantie. En eigenlijk vind ik dus ook dat ik nog 1 van de andere badpakken terug moet sturen, maar ik kan niet kiezen! Ik heb gelukkig nog even de tijd om te kiezen en als het echt niet lukt… Gelukkig zijn ze heel budgeproof!

Dit artikel bevat affiliatelinks.

5 gedachten over “C&A badpakken shoplog – Een bikini voor 5 euro??!!”

  1. Die zijn echt te leuk! Ik heb een behoorlijke cupmaat dus ik moet altijd wel een bh voor een grote cupmaat, anders had ik deze zeker besteld/gekocht.

  2. Ik koop vrijwel al mijn kleding bij C&A. Spijkerbroeken, leuke capri zomerbroeken (heb nu een blauw wit gestreepte aan), basic t shirt in alle kleuren, jurkjes, nachtkleding. Ook nog geslaagd voor aparte bh’s.

    Maar de badkleding vond ik juist totaal niet goed passen, had van die ‘flapjes’ eruit steken bij mijn oksels. De vulling zat vreemd, ik heb heel veel modellen gepast en weer terug gehangen. En geslaagd bij de Hunkemoller.
    Ik mis nog steeds de V&D, daar haalde ik vroeger altijd mijn badkleding.

  3. Ja ik houd dus helemaal niet van voorgevormde/ ‘bh’ tops, die passen nooit goed. Daarom zijn deze ‘standaard’ pasvormen juist zo ideaal. Nergens flapjes of flopjes en die heb ik normaal nogal vlug en zeker mijn borsten lijken nogal eens alleen op pad te willen gaan en hier geen problemen mee. Alleen bij de bovenste top had ik een te grote cupmaat, maar dat was ook enkel ‘daar’ te zien.

  4. Zie ik t nu goed dat de eerste 2 badpakken aan de achterkant dezelfde hoeveelheid stof hebben als aan de voorkant voor de edele delen down-under? Maar dan valt je kont er toch helemaal uit??

Reacties zijn gesloten.