Besparen Boodschappen Extreme couponing

Aanbiedingen waar je je ogen voor open moet houden

Laatst schreef ik over extreem couponing en daarvoor ook nog dat ik wel 75% bespaar op mijn dagelijkse producten door juist in te kopen. Maar daarmee heb ik nog niet verteld hoe ik tot deze besparing ben gekomen. Het leek me daarom een goed idee om mijn favoriete deals eens te delen, zodat jullie daar voortaan ook op kunnen letten!

Gratis product bij Kruidvat

Regelmatig heeft Kruidvat acties waarbij je bijvoorbeeld bij 2 producten een gratis ander product krijgt. Het gaat dan meestal om gratis wasmiddel, vaatwastabletten of een verzorgingsproduct. Als je dit goed combineert heb je een geweldige deal te pakken, zeker als er dan ook nog een korting loopt op de producten waar je wel voor betaald. Bijvoorbeeld; 2 toiletblokken van €1,69 per stuk met actie 2e halve prijs en een gratis doos wasmiddel pods. Dan betaal je dus maar €2,54 in totaal voor 3 producten en dus maar €0,85 per stuk. Prima deal. Ik reken bij deze actie altijd met het goedkoopste (nuttige) product en koop het alleen als de totaal prijs voor 3 items een goede prijs heeft.

Lassie builtjes quinoa voor €0,99

Ik gebruik quinoa graag als vleesvervanger in bijvoorbeeld Mexicaanse gerechten, maar het is ook heerlijk in een salade en natuurlijk erg gezond. Toch is het een kostbaar product, dus ik ben blij dat er goede deals voor bestaan. Met deze actie, die ik bij bijvoorbeeld Jan Linders en Plus voorbij heb zien komen, betaal je maar €0,99 voor 4 porties van 75 gram, dat is dus €0,25 per portie. Normaal betaal je meer dan het dubbele!

2e halve prijs op huismerk pasta

Korting op huismerk komt niet vaak voor, maar op pasta heb ik het wel al regelmatig gezien en dan sla ik graag wat producten in. Kijk nog steeds wel ook naar de prijs van het budgetmerk, want soms blijft dat alsnog een goedkopere keus.

Bonduelle blikken 1+1 gratis

Als deze actie loopt dan zijn (sommige) blikken, vooral de grotere, goedkoper dan de blikken van het huismerk! Wel even letten op de inhoudsmaat want die zijn niet altijd hetzelfde bij huismerk en A-merk! Een andere goede deal is als de kleinere blikjes 3 voor €0,99 zijn en helemaal als die ‘nieuwe’ mini-blikjes (in 2-pack met karton eromheen) dan óók meetellen met de actie. Maar om eerlijk te zijn is dat een erg zeldzame actie. En dat de mini-blikjes óók nog mee deden ben ik pas 1 keer tegengekomen, helaas.

Knorr wereldgerechten voor €0,75

Heel eerlijk gezegd is het ook al wel een goede deal als ze voor €0,99 zijn, maar ik ga natuurlijk vooral voor de allerbeste deals dus die noem ik ook! Laatste keer dat ik deze aanbieding heb gezien was begin van dit jaar, dus als je deze actie tegenkomt (en je vind hem interessant) moet je echt flink in slaan. Let wel op de houdbaarheidsdatum en koop niet meer dan je in de tijd tot die datum verwacht te eten. Burrito’s zijn wel de enige variant die ik graag eet. Deze prijs is het zelfs al waard voor de wraps die in de verpakking zitten, dus dat de rest ook ontzettend lekker is is alleen maar extra winst.

Ik ontdekt zelf ook nog steeds weer nieuwe (terugkerende) deals, dus als ik er weer 5 bij elkaar heb zal ik daar weer een update van geven!

Naar welke specifieke deal kijk jij altijd uit?

4 gedachten over “Aanbiedingen waar je je ogen voor open moet houden”

  1. Ik kijk altijd heel erg uit naar de deal van AH, 3 lekkerineenpotje deodorant voor de prijs van 2!! Elke keer weer flink inslaan.

  2. Nog nooit van gehoord! Maar ik zie na wat googlen dat het een duur product is. Zou zelf maken geen optie voor je zijn, de ingrediënten klinken gewoon als de dingen die in DIY deo zitten!

  3. Handige tips! Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik kan niet zien bij welke supermarkt die huismerk pasta/knorr etc aanbiedingen zijn? Ik zie het namelijk niet in het artikel vermeld

Reacties zijn gesloten.