#affiliate Boodschappen

Wanneer is Albert Heijn Premium voor jou rendabel?

Ik heb al drie jaar Albert Heijn Premium #aff en ben er echt blij mee, het is wat mij betreft de investering van 12 euro per jaar echt waard. Toch kan ik me voorstellen dat je nog twijfelt of je het wel moet doen, daarom heb ik even uitgerekend hoe vlug je het terugverdiend.

Dit artikel bevat affliatelinks. Meer weten hierover? Klik dan hier.

Dubbele (koop)zegels

Laten we beginnen bij de reden waarom de meeste mensen Albert Heijn Premium #aff nemen; dubbele zegels en dan vooral koopzegels. Bij het Premium-abonnement mag je bij elke euro die je hebt uitgegeven 2 zegels kopen á 10 cent per stuk, in plaats van 1 zegel zonder abonnement.

Boodschappen Koopzegels Rente
Zonder premium 490 euro 49 euro 3 euro
Met premium 490 euro 98 euro 6 euro

Om Albert Heijn Premium #aff terug te verdienen moet je dus 4 extra boekjes vol hebben in een jaar, dat is dus minimaal 8 boekjes. Om 8 boekjes vol te krijgen moet je minimaal 3920 euro uitgeven, op een jaar zou dit ongeveer 75 euro per week aan boodschappen bij Albert Heijn zijn. Gelukkig is dat niet het enige voordeel.

10% korting op biologische en AH Terra producten

Als je (wel eens) biologische of AH Terra producten koopt kan het wellicht wel zijn dat je je Premium-abonnement sneller terugverdiend dan met koopzegels. 12 euro is 10% van slechts 120 euro. Dus koop je in een jaar méér dan 120 euro aan biologische of AH Terra producten? Dan heb je het al terugverdient. Ik heb ook gemerkt dat deze 10% extra korting biologische producten vaak goedkoper zijn dan hun ‘normale’ versie dus ook als je normaal niet per se voor biologisch zou kiezen is het met Albert Heijn Premium slim om daar eens naar te kijken!

Mijn Miles

Normaal krijg je bij elke besteedde 2,50 euro één Mile, 200 Miles vertegenwoordigen 1 euro. Met Albert Heijn Premium #aff krijg je bij elke 2,50 euro het dubbele aantal Miles, wat sparen dus sneller doet gaan.

Boodschappen Miles Waarde
Zonder premium 6000 euro 2.400 12 euro
Met premium 3000 euro 2.400 12 euro

Ik lever zelf regelmatig punten in voor korting, meestal is dat dus 200 Miles voor een euro korting. Met ongeveer 58 euro per week aan boodschappen bij Albert Heijn, verdien je je Premium-abonnement dus al terug met alleen Miles.

Combineren

Natuurlijk maak je niet alleen gebruik van één van deze voordelen. Je spaart (koop)zegels, koopt biologische of AH Terra producten en spaart AH Miles. Dus heb je je voordeel er al na heel wat minder besteedde euro’s uit. Bij een besteding van 75 euro per week, waarvan 10 euro maandelijks biologisch of of AH Terra producten zijn, zou je voordeel al 159,60 euro zijn. Dat is echt enorm en zelfs al zou je helemaal geen of slechts incidentieel biologische of AH Terra producten kopen, dan is het nog steeds 39,60 euro wat je bespaart en dat is ook niet gering. Dat betekend ook dat je je investering al na 4 maanden zou hebben terugverdiend!

Niet alleen koopzegels, bio en miles

Ik heb nu de voordelen uitgekozen die vrij makkelijk te berekenen zijn. Maar je voordelen van Albert Heijn Premium #aff  houden niet op na dubbele koopzegels en AH Miles of korting op biologische of AH Terra producten. Ik maak zelf vaak gebruik van de extra Mijn Bonus box artikelen omdat die aanbiedingen echt goed op mijn aankoopgedrag zijn afgestemd. Al moet ik zeggen dat ik wel een beetje treurig wordt als ik 25 procent korting krijg op Knorr Wereldgerechten Burritos, Appie moet onderhand wel weten dat ik die niet koop als de korting minder is dan 50 procent.

Ik ben meestal niet zo’n fan van korting waar je voor moet betalen, maar Albert Heijn Premium #aff  zit zo goed in elkaar dat ik het wel echt het geld waard vind. Het is echt een waardevol extraatje dat je krijgt en ik zou niet meer zonder willen.