Beste deals 2019 burritos
Besparen

De beste deals van 2019

Het is pas halverwege november, maar toch wil ik alvast beginnen met een kleine terugblik op 2019. Ik heb dit jaar namelijk best mooie deals kunnen maken. Niet door enkel de gebaande paden te bewandelen, maar door slim combineren van acties en kortingen.

Vaatwastabletten voor €0,042 per stuk

Beste deals 2019 vaatwastabletten

Toen ik mijn vaatwasser kocht in april 2017 kocht ik ook meteen 2 bussen vaatwaspoeder van Sun. Hiervoor betaalde ik destijds €7,99 voor 2 keer 90 wasbeurten. Dit was dus ongeveer €0,044 per wasbeurt, nergens goedkoper en heel goed af te meten bij een minder vuile vaat. Toen mijn vriend korte tijd later óók een vaatwasser kocht voor in zijn eigen appartement kocht hij deze dus ook met dezelfde actie.

We hebben lang kunnen teren op deze 4 flessen, ook nog nadat we gingen samenwonen, maar toen ik weer in wilde slaan bleek de verpakking €2,00 in prijs te zijn gestegen. Ook op andere plekken kwam de prijs niet meer onder de €0,05 per vaat. Tot er dus een overschot aan Sun tabletten bij Trekpleister ontstond en zij er mee gingen stunten voor €1,99 per 48 tabletten, dat is dus maar €0,042 per wasbeurt! Dit zijn dus acties waar je gebruik van moet maken als ze langskomen, ongeacht of je het al nodig hebt.

Knorr wereldgerechten Burritos family pack met 85% korting

Beste deals 2019 burritos

Soms kan het extra helpen om bij bijvoorbeeld Albert Heijn goed op te letten wat je persoonlijke aanbiedingen zijn. Zo had ik, nog niet zo heel lang geleden, heel erg geluk met mijn favoriete Wereldgerechten. De week ervoor was deze in de bonus voor 1+1 geweest en ze hadden daar schijnbaar flinke extra voorraad van. Daarom stonden er een aantal pakken met een 35% korting sticker. Niet bijster interessant als je een week eerder 50% korting kon krijgen, maar ik (en met mij ook een aantal Instagram volgers) had de Wereldgerechten óók in mijn persoonlijke aanbiedingen staan en wel voor 1+1 gratis. Van de €15,00 die de 4 pakken normaal zouden kosten ging eerst al €7,50 af voor de 1+1 gratis en daarna nog €5,00 voor de 35% korting. Dat betekende dat 4 pakken me maar €2,50 gekost hebben, €0,625 per pak. Minder dan mijn eerder bepaalde bodemprijs van €0,75!

Dreambird Pinot Grigio voor €0,83 per fles

Beste deals 2019 wijn

Hoewel ik best wel wat extra euro’s wil uitgeven aan een goede fles wijn, vind ik deze Pinot Grigio van HEMA prima voor een eenvoudige zaterdagavond. Normaal is deze te koop voor €4,00 maar er zijn regelmatig heel goede aanbiedingen. En dan is HEMA ook nog zo’n beetje de enige Nederlandse winkel waar je aan een beetje Extreme Couponing kan doen. Naast lopende aanbiedingen kan je namelijk ook gebruik maken van kortingscodes én betalen met cadeaubonnen. HEMA cadeaubonnen heb ik eigenlijk altijd wel in huis, vaak gespaard bij het tanken, via het invullen van enquêtes of met korting gekocht.

Het meest gunstig was deze combinatie: een actie van 6 halen 5 betalen, wat de totaalprijs van €24,00 naar €20,00 terugbrengt. Vervolgens betaalde ik met een cadeaukaart van €15,00 verkregen dankzij trouw tanken bij dezelfde pomp. Hierdoor betaalde ik maar €5,00 voor 6 flessen. Nu heb ik deze actie toegepast op wijn en daar zijn de kortingscodes niet altijd op geldig, gebruik je het voor andere producten dan kun je echt wel heel goed combineren en zo hoge besparingen behalen.

Cosmetica met 82% korting

Beste deals 2019 cosmetica parfum

Op vakantie in Frankrijk kwamen we langs een Yves Rocher winkel. Lang geleden werkte ik zelf bij Yves Rocher en ik ben altijd fan gebleven van de geuren. Nu werd ik bijna verleid door de geur Mon Evidence, maar omdat de korting niet hoog genoeg was besloot ik te wachten. Net na terugkomst van vakantie zag ik dat er een actie was waarbij je duurste item maar €1,00 kost. Ik besloot gebruik te maken van deze actie om zo die heerlijke parfum die me aan de vakantie deed denken voor een prikkie te bemachtigen.

Ik moest echter wel aan het minimale bestedingsbedrag van €10,00 komen, daarvoor zocht ik de website af op zoek naar producten die ik goed kon gebruiken en met een goede korting. Zo vond ik shampoo, waar 50% korting op zat. Ik bestelde 4 flessen shampoo, het parfum en kreeg nog een douchegel gratis ook. Uiteindelijk betaalde ik €14,75, voor een bestelling van meer dan €80,00! Hierbij zaten wel verzendkosten omdat ik onder de €25,00 was gebleven. Toen ik later voor een artikel de Adventskalender kocht betaalde ik €37,85 voor een bestelling met een waarde van €126,55.

Luxe koffie voor €0,099 i.p.v. €0,259 per kopje

Beste deals 2019 koffie

Ik heb een aantal jaar geleden gekozen om een Nespresso te kopen om te besparen op koffie. Ja, per kopje is een Nespresso duurder dan als je elke dag netjes filterkoffie zet, maar ik kon steeds geopende pakken weggooien en dat is nóg veel kostbaarder. Ik koop mijn capsules graag in de aanbieding, dus toen er bij Albert Heijn een Perla actie was waarbij alle 10-packs maar €0,99 waren besloot ik mijn standaard smaak in te slaan. Tot ik zag dat dezelfde actie bordjes ook voor de luxere smaken stonden. Ik besloot te gaan voor degene waarvan ik dacht dat we die al eens eerder hadden gehad. Achteraf heb ik met 5 doosjes eigenlijk veel te weinig meegenomen, want (ongeopende) koffie blijft goed. Ik ben benieuwd of deze actie binnenkort nog eens terugkomt!

Super goede deals zijn dus ook voor mij geen dagelijkse kost en er zijn ongetwijfeld heel goede deals die ik ook heb gemist. Dit jaar heb ik iets minder producten voor (bijna) niks gekregen omdat de cashbacks minder goed waren en vorig jaar had ik geluk met de Stockon actie. Toch hoef ik niet te klagen want naast deze deals heb ik ook weer nieuwe voorraad wc papier voor €0,15 per rol, een goede (gratis) voorraad aangelegd dankzij de Postcode loterij en ook een aantal gratis Hello Fresh dozen ontvangen. Binnenkort eens kijken wat dat allemaal heeft gedaan voor de waarde van mijn voorraadkast!

Wat was jouw beste deal van 2019?

5 gedachten over “De beste deals van 2019”

  1. Mijn beste deal had ik deze week ik won een kortingscode voor 55 euro aan vlees van schotse hooglanders. Ik krijg dus volgende week 3 kg vlees en 2 droge worsten voor maar 9 euro. Heb trouwens net je site ontdekt en wil enorm gaan besparen dus ik ga je in de gaten houden

  2. Normaal koop ik nooit voorgesneden groente, meestal is het goedkoper om zelf groente te snijden.
    Maar laatst waren de zakken voorgesneden groente 1+1 gratis en lag er een hele rits zakken met een 50% kortingssticker. Mijn man lachte zich slap toen ik met een hele voorraad zakken thuis kwam. Gelukkig hebben we een grote vriezer;)

  3. Hahaha, geweldig! Dat is dan inderdaad wel even flink besparen. Op die zakken staat trouwens altijd dat je ze niet kunt invriezen, maar ik heb daar nooit problemen mee gehad… (Met vlees kijk ik daar wel voor uit omdat het, als dat erop staat, meestal al eens is ingevroren geweest.)

  4. Bij de AH’s bij mij in de stad wordt eerst de aanbieding berekend en daarna gaat de korting van 35% er pas af. Dus:
    Normale prijs 15 , korting 7.50 , 35% -2.63= 4.87, en dus 1.22 per pak. Dat is zo’n 68% korting. Is dit niet in alle AH’s zo? Jaren geleden ging het soms wel (en soms niet) zo maar ergens tijdens de automatisering besefte de AH dit en heeft het aangepast. Of heeft de AH dit bij de persoonlijke aanbiedingen nog niet ontdekt?

Reacties zijn gesloten.