Kopen in de kerstsale
Blogmas 2018

Deze dingen moet je kopen in de kerstsale

Volgende week is kerst alweer voorbij en dan zullen de kerstproducten weer met flinke korting in de schappen. Sommige winkels zullen zelfs al wel in de laatste dagen voor kerst langzaam beginnen met afprijzen. Natuurlijk kun je dat fantastische ornament, wat je eigenlijk te duur vond, nu kopen, Maar er zijn ook wat minder voor de hand liggende producten die slim zijn om juist in de kerstsale aan te schaffen.

Kerstboom haakjes

In de 8 jaar dat ik mijn eigen kerstboom zet is heb ik elk jaar nog tekort geweest aan de haakjes waarmee je de ballen in de boom hangt. Daarom kocht ik vorig jaar 6 doosjes, normaal €0,79 maar nu met een flinke korting (als ik mij goed herinner 1+2 gratis) bij Kruidvat. Dit jaar heb ik dus geen problemen gehad met een tekort aan haakjes! Aangezien het een product is wat niet aan de mode onderhevig is, eigenlijk altijd handig blijft en dus makkelijk in voren te kopen is een prima item om op te besparen.

Servetten en inpakpapier

Servetten en inpakpapier kúnnen wat meer trendgevoelig zijn, maar over het algemeen is ook dat altijd wel prima. Daarom is de uitverkoop na kerst juist een prima moment om alvast te zorgen dat je dit op voorraad hebt. Ben je iemand die vlug vergeet dat dit al in huis is? Zorg dan dat het op een plek ligt waar je het vaak ziet. Ik heb al mijn servetten bij elkaar in de buffetkast liggen en mijn cadeaupapier zit bij elkaar in een alleshouder van Ikea. Zo ben ik dit soort dingen nooit kwijt en weet ik altijd wat ik op voorraad heb.

Kunstkerstboom

Volgend jaar overstappen van een echte naar een kunstkerstboom? Dan is de kerstsale ideaal om alvast te gaan kijken! Online maar ook in de tuincentra zal de korting flink kunnen oplopen. Wat een goede prijs is voor een kerstboom hangt enorm af van je wensen. Formaat, soort, kwaliteit. Natuurlijk is er kans dat je niet de kerstboom vind die je in je hoofd hebt, maar er zijn er zoveel dat er vast wel eentje is die naar je zin is.

Vervanging voor de gesneuvelde ballen van dit jaar

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier zijn alleen bij het opzetten van de kerstboom al 2 ballen gesneuveld. Als ik deze zou willen vervangen, zou ik daarvoor de kerstsale afwachten. Een grootverpakking met een flink aantal ballen in de gewenste kleur, maar dan met flinke korting. Ideaal, als je het mij vraagt en volgend jaar hoef je niet eerst moeilijk te doen om die ballen te gaan kopen voor je je boom op zet!

Kaarsen

Kerst is dé tijd om kaarsjes te branden, er zijn dus ook heel wat kaarsen die speciaal tot de kerstcollecties van winkels horen. Sommige zal je nú niet direct kunnen branden, omdat ze echt in kerststijl zijn, deze kun je wel bewaren voor volgend jaar. Kaarsen die wat neutraler zijn kun je de rest van de winter nog branden, want januari komt er weer aan en die saaie maand kan zeker wel wat gezellige kaarsen gebruiken!

Wat was jouw beste deal ooit uit de kerstsale?

2 gedachten over “Deze dingen moet je kopen in de kerstsale”

Reacties zijn gesloten.