Netflix
Blogmas 2018

Mijn Netflix watch list – 2018

Vandaag is de eerste dag van mijn kerstvakantie! Ik heb lekker vrij tot 3 januari en dat betekent dat ik lekker veel tijd heb om films en series te kijken. Gelukkig heb ik Netflix en kan ik lekker kijken wat ik wil. Er zijn een heleboel films die ik regelmatig opnieuw kijk, maar ik heb inmiddels ook een lijstje met nieuwe films op Netflix die ik nog wil kijken. Lekker in bed of juist op de bank, met een kop thee of een glas wijn, chocolade of chips. Hoe en wat weet ik nog niet, maar deze films ga ik in ieder geval kijken!

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Ik vind Harry Potter heel leuk, dus deze film moet ik haast ook wel geweldig vinden. Het is er nog niet van gekomen hem te kijken sinds hij uitkwam (laat ik eerlijk zijn dat ik wachtte tot hij bij een streaming service kwam.) Toch kan ik nu bijna niet wachten, misschien kijk ik hem later vandaag of morgen al wel meteen…

Fuller House (seizoen 4)

Toen ik hoorde dat mijn favoriete sitcom uit mijn kindertijd nieuw leven ingeblazen zou worden was ik erg enthousiast. Inmiddels zijn we al weer toe aan het vierde seizoen, ik vind het heerlijk wegkijken. Al doet de nieuwe serie geen eer aan het originele Full House, dat je ook op Netflix kan kijken!

Guardians of the Galaxy 2

I am Groot. I am Groot. I am Groot. I am Groot.

The Lego Batman Movie

De eerste Lego film was natuurlijk super grappig. Met het bekende Batman verhaal als basis voor dit (soort van) vervolg ben ik erg benieuwd of het net zo komisch is. De trailer is in ieder geval erg veelbelovend.

Sick Note

https://www.youtube.com/watch?v=P9O9SjTABFQ

Ik heb geen idee wat ik hier nu eigenlijk van moet verwachten. De trailer kwam op me over als een originele, leuke serie dus ik ben zeker van plan om deze een kans te geven. Ook zeker vanwege de cast, vol met goede acteurs.

Bovengenoemde films en series heb ik nog niet gezien en ik weet dus ook nog niet of het aanraders zijn. Dat weet ik wél van de serie The Good Place, deze is echt heel erg leuk en verrassend. Vooral dat laatste komt niet zo heel vaak meer voor, toch had ik het hierbij steeds niet door als er een plottwist aan zou komen.

Heb jij nog Netflix aanraders?

 

 

 

1 gedachte over “Mijn Netflix watch list – 2018”

  1. Als je van Zweedse crimi’s houd dan zijn de Sandhamn Murders wel leuk, zo’n drie afleveringen per seizoen voor een ‘zaak’ met een leuke, romantische rode lijn in het verhaal

Reacties zijn gesloten.