MLM Multi level marketing netwerkmarketing
uitgaven

Dit heeft mijn verjaardag 2021 gekost!

Toen ik vorig jaar mijn verjaardag vierde ging het al over dat virus uit China. Bang was ik niet, net zo min als mijn gasten. Ik vierde het klein, maar het was gezellig. Toch had ik toen niet kunnen verwachten dat het dit jaar nóg kleiner zou zijn en dat zelfs mijn ouders niet samen op de koffie zouden kunnen komen. Gelukkig heb ik er een heel leuke dag van kunnen maken en dit is wat ik daaraan kwijt was. (Dat is wel een heel ander plaatje dan normaal.)

Taart maken we zelf

Het recept voor de taart die ik maakte deel ik morgen, want wat was deze lekker! Ik wilde niet teveel gedoe en iets wat ik zelf lekker vind. Er zou immers toch niemand taart komen eten. Ik besloot daarom te gaan voor een kwarktaart, no bake dus lekker eenvoudig. Deze kostte me aan ingrediënten ongeveer €7,00, maar niet alles is in de taart gegaan. Uiteindelijk kostte de taart €3,60 om te maken. Tegenover €5,00 als ik een mix had gekocht, maar daarover morgen meer! De kaarsjes op de taart waren met €0,94 volgens mij aan de dure kant. Normaal zou ik die bij Action of zo halen maar nu moest het bij Picnic, tsja.

Gourmetten

Al met nieuwjaar wist ik dat ik met mijn verjaardag wilde gourmetten. Mijn vriend vind het vre-se-lijk maar we hadden na het gourmetten met nieuwjaar nog minstens de helft van alles wat ik gekocht had over, dus we moeten wel en dan zal ik er daarna weer een hele tijd niet om zeuren, haha. Ik heb destijds €10,30 uitgegeven aan de boodschappen, inclusief vloeibare margarine en knoflooksaus en ik kan alles zo weer op tafel zetten. Het kostte me voor mijn verjaardag dus ongeveer €5,15. Alleen heb ik geen stokbrood meer, maar die bak ik zelf dus dat kost ook maar zo’n €0,50.

Boodschappen

Ik bestelde mijn verjaardagsboodschappen bij Picnic. De week ervoor lag er nog een dik pak sneeuw en ik wist dus niet of ik zelf naar de winkel kon. Dus liet ik Picnic komen op zaterdag, met niet alleen mijn verjaardagsboodschappen maar ook wat andere dingen. Er niet vanuit gaande dat woensdag alle sneeuw gesmolten zou zijn. Mijn bestelling kostte €58,66 en moet genoeg zijn om 2 weken door te komen. Ik kocht dus eigenlijk verder niks speciaals. Wel kocht ik witbrood omdat ik zin had in wentelteefjes, maar die heb ik uiteindelijk niet gemaakt omdat ik na de taart in de ochtend geen zin meer had in een zoete lunch. het werden daarom tosti’s uit de Airfryer.

Cadeautjes

Ondanks dat er natuurlijk geen bezoek kon komen ben ik toch heel goed verwend! Van mijn vriend kreeg ik de Airfryer waarin de tosti’s werden klaargemaakt. Ik ben er super blij mee en heb tot nu toe elke dag minstens 1 keer iets klaargemaakt in deze mini oven. Daarnaast ben ik helemaal in de ban van YouTube video’s met Airfryer tips. Dus bereid je maar voor want er zullen binnenkort vast lekkere Airfryer recepten voorbij komen op maandag! Mijn lieve vriendin Iris stuurde me lekkere brownies per post. Daar was ik niet alleen blij mee, maar ook mijn vriend heeft er lekker van genoten. Bezoek was er verder natuurlijk niet, maar mijn ouders stonden ‘s morgens wel aan de deur. Van hen kreeg ik het Margriet Kookboek dat mijn moeder al sinds 1967 in de kast heeft staan.

Dit is waarschijnlijk de goedkoopste verjaardag die ik ooit heb gehad, sinds ik op mezelf woon dan toch. Misschien bestellen we nog een pizza vanavond, want dit is nog een beetje mijn verjaardagsweekend, maar nu ik een mooie Air Fryer heb denk ik dat ik daar misschien ook wel wat lekkers mee kan maken…