Persoonlijk

Een kleine update!

Afgelopen weken is het op GierigeGerda.nl behoorlijk rustig geweest. Tijd dus om een kleine update te geven over waarom dat zo is, want er zijn wel heel leuke dingen aan de gang én er komt een hele grote verandering aan op deze pagina!

Ik ga een boek schrijven!

Ik zal maar meteen beginnen met het nieuws te delen dat de grootste reden is dat ik niet geblogd heb. Ik was namelijk bezig met heel veel andere woorden op papier te zetten en wel voor een boek. Vorige week deelde ik dit al op mijn social media, maar volgens mij heb ik ook lezers die me daar niet volgen, dus toch het nieuws ook hier maar even delen! Het manuscript is nu klaar, dus heb ik ook weer wat tijd om te bloggen. En ik denk dat juist nu de leukste momenten van het schrijven van een boek er nog aankomen, want het duurt nog even voor het uitkomt. Natuurlijk zal ik daarover vaker updates delen, maar als je het echt op de voet wil volgen moet je me op Instagram volgen!

Een nieuw blogschema

Al voordat ik begon aan mijn boek zat mijn blogschema me een klein beetje dwars. De dagen dat ik blog zijn namelijk ook de dagen dat ik dit promoot en dus veel contact heb met de mensen die mij volgen. En dat is heel erg leuk, maar omdat ik om de dag blogde heb ik nooit echt een moment dat ik het los kan laten. En je kan het allerleukste werk ter wereld hebben, het is altijd goed om soms even niet bezig te zijn met je werk. Daarom heb ik besloten dat ik voortaan alleen nog op werkdagen ga bloggen! Maar dan wel alle werkdagen! Dat betekent dus dat er vijf in plaats van vier blogs per week online komen.

Fix jouw financiën

Er is ook weer een nieuwe ronde begonnen met de cursus Fix Jouw Financiën en in januari kun je de cursus nog kopen voor 59 euro. In deze cursus nemen Iris van OneBrokeGirl.nl en ik je mee aan de hand om je financiën te fixen. En samen pakken we niet alleen je boodschappen aan, maar we kijken ook hoe je je vaste lasten en andere variabele kosten naar beneden kunnen krijgen. We hebben nu de mogelijkheid toegevoegd om te betalen in termijnen. Meer informatie vind je hier. En als je benieuwd bent naar wat de cursisten te zeggen hebben over de cursus; Anne-Marie van de blog My Happy Kitchen schreef een heel mooie review!

Zo, dat zijn de updates die ik voor nu even wilde geven, die belangrijk zijn om even te benoemen. Ook leuk om nog even te noemen is dat ik van 18 t/m 24 februari op de Huishoudbeurs zal spreken in het Huishoudbeurs Theater. Wil je daar meer over weten, kijk dan ook hier even. Het is dus druk genoeg in mijn leven, maar gelukkig alleen met heel erg leuke dingen. Je zal me dus zeker niet horen klagen. Op naar super veel leuke ervaringen en veel mensen die leren hoe je je geld zo kunt sturen dat je er meer mee kunt doen, zonder dat je heel veel leuke dingen hoeft te laten!