podcast
podcast

Geld Met Een Zachte G ook te luisteren tijdens de zomerstop!

Op dit moment zitten we midden in de zomerstop van de podcast Geld Met Een Zachte G, de podcast die ik samen met Iris van OneBrokeGirl.nl maak. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je de oude afleveringen niet meer kan luisteren. Dus daarom deze terugbik op de leukste afleveringen van dit jaar! 

Eindelijk samen opnemen

Toen Iris en ik begonnen met de podcast zaten we midden in de pandemie. We hadden elkaar dus ook nog nooit ontmoet en konden niet bij elkaar zijn om op te nemen. Daarom was het programma dat we gebruikten ook gratis en aangezien de podcast echt een hobbyproject is gebleven wilden we daar nu eigenlijk ook niet voor gaan betalen. #sorrynotsorry Dus toen het programma weer achter een betaalmuur verdween besloten Iris en ik voortaan live op te nemen!

Top 5 leukste afleveringen van dit jaar

5. Voedselverspilling kost je meer dan je lief is

4. Een fles wijn voor €1,25?!

3. Doe een No Spend Maand

2. Onze favoriete geldboeken (en Minke’s grote geheim)

1. Meer verdienen met je side hustle dan jouw baan

Waar kun je luisteren? 

Ik krijg regelmatig te horen dat mensen niet weten waar ze onze podcast kunnen luisteren. En dat kan op alle plekken waar je podcasts kunt luisteren. Een gratis optie is Online Radio. Je kunt Geld Met Een Zachte G, maar ook andere podcasts die je graag luistert, volgen zodat je ze makkelijk terug kunt vinden en dus gratis luisteren. Zonder app, gewoon in je webbrowser. Dat is dus lekker makkelijk en toegankeljk! 

Dus of je nou een vaste of een nieuwe luisteraar bent, deze zomerstop is ideaal om Geld Met Een Zacht G podcast lekker te bingen. En Iris en ik zijn vanaf 30 augustus weer terug met nieuwe afleveringen! 

Dit artikel is to tstand gekomen in samenwerking met Online-Radio.nl via Linkpizza