Cashbacks

Haal meer uit je kassabon met Scoupy+

Een paar maanden geleden vertelde ik heel enthousiast over Storewards, waar je je kassabonnen van Aldi en Lidl kunt insturen voor punten. Maar veel mensen waren teleurgesteld dat het alleen deze bonnen waren die ingeleverd kunnen worden. Daar is nu de oplossing voor met Scoupy+, al vergt het iets meer werk; je kunt wel van alle supermarkten, drogisten en wat andere winkels je bon insturen om geld terug te krijgen. En er zijn wat andere voordelen van deze nieuwe Scoupy functie, dus daar zal ik even in duiken!

Kassabonnen insturen voor cashback

Het grootste voordeel van Scoupy+ is dat je je geld terug kan krijgen op al je aankopen. Er wordt echter wel een best heftige handeling gevraagd; je moet je rekening koppelen aan je Scoupy+ account. Zo kan gecontroleerd worden dat jij ook echt de aankoop hebt gedaan. Zelf heb ik een aparte boodschappen rekening en vind ik het daarom prima om mijn rekening te koppelen, maar ik adviseer wel om zelf goed de overweging te maken en de kleine lettertjes bij Scoupy+ te lezen voor je zelf de beslissing maakt. Dan kun je dus alle bonnetjes insturen die betaald zijn met de gekoppelde rekeningen. Je kunt dus alleen bonnen insturen die betaald zijn met de gekoppelde rekeningen. Geen cash betalingen en voor mij ook; geen aankopen die mijn vriend heeft gedaan. En vooral; geen bonnetjes van de grond rapen zoals bij Storewards wel kan! Dat is jammer, maar daar staan wel wat extra’s tegenover.

Spin & Win en Super Cashback Friday en

Als je je kassabon hebt ingestuurd mag je een (virtuele)  slinger geven aan het Scoupy+ rad voor Spin&Win. Je hebt altijd prijs en wint minimaal een spaarzegel op je Scoupy+ spaarkaart, maar je kunt tot vijf spaarzegels winnen. Of een cashback voor je volledige bonbedrag, leuk als je dat wint op je weekboodschappen!  Elke volle spaarkaart is ook een ticket voor de Super Cashback Friday, een loterij die elke laatste vrijdag van de maand wordt gehouden. Hierbij maak je nog eens kans op extra cashback van € 5,00 tot zelfs € 400,00! Dat is natuurlijk wel een mooi bedrag! Maar ik ben heel benieuwd hoe groot (of klein) de kans is dat je dat wint met de populairiteit van de Scoupy app!

Je oude SuperSparen punten

Als je al langer gebruik maakt van Scoupy kan het zijn dat je SuperSparen punten hebt. Deze punten worden nu overgezet naar je Scoupy+ spaarkaart. Bij SuperSparen kreeg je voor elke € 10,00 op de bon een spaarzegel, dus dat liep nog wel eens op. Bij Scoupy+ krijg je minimaal één en maximaal vijf zegels per bon, hoe dat werkt lees je straks. Dat is voor mij dan wel weer voordelig, want ik geef vaker minder dan € 10,00 uit dan wel. Maar de mensen die meer dan € 50,00 per keer aan boodschappen doen krijgen nu een minder aantal punten per bon. Voor elke volle spaarkaart van 20 zegels krijg je € 1,00 op je gekoppelde rekening gestort. automatisch!

Je kunt digitale bonnen insturen!

Iets wat ik natuurlijk meteen wilde uitproberen was of je ook digitale kassabonnen in kunt dienen. En dat kan! Je moet dan wel even een printscreen maken van de digitale kassabon uit de app, maar dan kun je die gewoon opzoeken uit de foto bibliotheek van je telefoon! Dat vind ik zelf echt een voordeel. Je kunt dus ook van online bestellingen je bon inleveren. Het enige waar je goed op moet letten is dat je je bon binnen zeven dagen instuurt, je kan tot vijf bonnen per dag insturen.

Cashbacks zonder iets te doen

Naast de voordelen van bonnetjes insturen krijg je ook nog directe cashbacks bij een aantal winkels. Als je bij deze winkels een aankoop doet en betaald met je gekoppelde rekening krijg je automatisch twee tot vijf procent van je aankoop bedrag teruggestort. En het zijn niet de minste winkels die meedoen! Want er zijn twee supermarkten aangesloten, namelijk Jan Linders en Hoogvliet (bij beiden krijg je 2% cashback). Ook Bakker Bart doet mee, hier krijg je zelfs 5% cashback! Net als bij Blokker en Lucardi juweliers, waar beiden je aankopen nogal kunnen oplopen. En wat dat betreft vind ik BCC misschien nog wel de ludiekste deelnemer, want daar doe je meestal toch grotere aankopen en hoe lekker is het dan om automatisch 5% teruggestort te krijgen! Of er in de toekomst ook nog andere winkels aan deze lijst worden toegevoegd is afwachten, maar ik hoop het natuurlijk wel!

Al een paar maanden geleden kwam Iris van OneBrokeGirl.nl met het nieuws over Scoupy+, maar toen moest ik nog verdrietig toekijken hoe zij begon met cashbacks verzamelen. Nu is het verder uitgerold en kan ook ik er gebruik van maken. Je vindt Scoupy+ gewoon in de al bekende app, in het menu bovenaan de app staat het aangegeven. Heb jij de update nou nog niet gehad? Kijk dan of het updaten van de app helpt, anders zul je wellicht (net als ik) even geduld moeten hebben.