woolsocks amazon
Cashbacks

Korting stapelen met de Woolsocks app én Amazon prime days

Ik denk dat het geen geheim is dat ik fan ben van de cashback app Woolsocks. Ik heb er sinds ik deze ontdekte, eind vorig jaar geloof ik, echt al tientallen euro’s mee teruggekregen. Al moet ik zeggen dat ik niet eens zoveel geld uitgeef op dit moment. En ik maak nog niet eens gebruik van alle functies, want wist je dat je ook bij online aankopen cashback kan krijgen bij Woolsocks? En er sluiten zich telkens ook nieuwe winkels aan bij Woolsocks. Nu is Amazon nieuw en net op tijd want op 11 en 12 juli zijn het de Prime days. Of je nu op zoek bent naar elektronica, mode, beautyproducten, of huishoudelijke artikelen, deze dagen zijn dé gelegenheid om te profiteren van geweldige aanbiedingen. En als je de Woolsocks app gebruikt, kun je tot wel 14 procent extra korting krijgen via cashback!

Woolsocks: jouw geheime wapen voor extra korting

Als trouwe gebruiker van Woolsocks kan ik zeggen dat dit een must-have is voor iedereen die meer uit zijn geld wil halen. Ik kan me voorstellen dat nog niet iedereen weet wat Woolsocks nou precies inhoudt, dus laat ik dat eerst eens uitleggen. De meeste mensen kennen cashbacks van het kopen van een specifiek product en het insturen van de bon om geld terug te krijgen. Maar bij Woolsocks krijg je geld terug op alle uitgaven die je doet bij aangesloten winkels. Ik kreeg van de week zelfs cashback toen ik even gebruik had gemaakt van het toilet bij een van de aangesloten winkels! Dit doe je door je bankrekening te koppelen aan de app, deze kan dan zien dat je bij één van de aangesloten winkels hebt geshopt en geeft je een percentage terug op je account. Het mooie hiervan is dat je dezelfde producten kunt kopen die je anders zou kopen, maar nu met extra besparingen. Het is als het ware gratis geld verdienen terwijl je winkelt! Aangesloten winkels zijn supermarkten zoals Lidl, Jumbo en Albert Heijn. Maar ook warenhuizen zoals Hema, Action én nu dus Amazon!

Profiteer Nu van Extra Cashback via Amazon!

Terug naar de Amazon Prime Days: om die extra cashback tot wel 14 procent te krijgen, hoef je eigenlijk alleen maar via de Woolsocks app te shoppen. Je doet dit door de app dus te downloaden, dan staat er op de voorpagina al meteen een heel mooie banner van Amazon. Als je daarop klikt, en via die link je bestelling doet kan Woolsocks dit ook zien en krijg je je cashback teruggestort op je account. Eigenlijk is het dus super makkelijk!

Hoe zit het met de veiligheid?

Laat ik voorop stellen dat iedereen voor zichzelf moet bepalen of zij zich prettig voelen bij het koppelen van de bankrekening. Ikzelf heb mijn belangrijkste betaalrekeningen wel gekoppeld, want; het is gewoon veilig. Er zijn heel wat Europese wetten en regels die ervoor zorgen dat dit kan op een veilige manier en niet iedereen kan zomaar een app maken met deze functie. Daarvoor moet je bijvoorbeeld wel echt toestemming hebben. En veel van de processen worden gedaan door computers, er zit niemand met een bak popcorn te kijken wat Annie uit Utrecht nu weer allemaal heeft gekocht.

Was je dus al van plan om je slag te slaan tijdens de Amazon Prime days. Of was je sowieso al op zoek naar superdeals voor spullen op je verlanglijstje? Dan is het nu je kans om extra te besparen, want tot wel 14 procent cashback is écht wel enorm!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Woolsocks. De links in dit artikel zijn affiliatelinks.