Bespaartips Video

Video: Reageren op kritische vragen over besparen

Niet alle reacties op Gierige Gerda zijn altijd vol lof en positiviteit, soms stellen mensen best kritische vragen. Vandaag ga ik antwoorden en mijn visie geven op 6 van deze kwesties. (In de video zeg ik 7, oeps!) Kijk je mee?

6 gedachten over “Video: Reageren op kritische vragen over besparen”

 1. Respect dat je jezelf alsnog zo verantwoord op dingen waar een ander eigenlijk niets mee te maken heeft! Uiteraard zijn er soms nog goedkopere opties, die vermelden door jou of door mensen die reageren kan best een leuke aanvulling zijn voor je lezers máár jij móet niks, alsof iemand anders dat voor je kan bepalen haha.

  Zelf was ik een poosje terug kritisch n.a.v. de muziek onder je Efteling video, en ik ben ontzettend blij dat daar iets mee gedaan is, zodat ik nu wél de hele video heb kunnen bekijken en luisteren. Heb ook het idee dat het vloggen je steeds iets soepeler afgaat, leuk om te zien!

 2. Opmerkingen zoals die van jou zijn gewoon echt heel behulpzaam, ik voel mij daar ook echt niet door aangevallen of zo. Juist tof dat je mijn filmpjes zo graag wil kunnen zien dat je de moeite neemt het te melden! Haha.

  En ik ben er mij bewust van dat ik mij voor niemand hoef te verantwoorden. Als ik dat niet wil doe ik dat ook echt niet, maar ik denk dat de punten die ik nu noemde degene zijn waar veel mensen iets aan (kunnen) hebben!

 3. Wat een onwijs leuke en stoere video! Je ziet vaak bij vloggers dat ze negatieve comments verwijderen. Leuk dat jij er juist op ingaat en uitleg geeft! Ik houd zelf ook wel van besparen. Ook niet omdat het moet en hard nodig is, maar omdat ik het zonde vind om meer uit te geven dan nodig is. Wat dat betreft sta ik er precies zo in als jij. Alhoewel ik niet zo’n geweldige bespaarder ben dat ik echt op een extreem budget leef, hoor. Je filmpjes zijn wel een goede inspiratiebron om soms even aan het denken gezet te worden in dat opzicht! Leuk! 🙂

 4. Leuk dat ik je inspireer! Het is niet perse mijn bedoeling om iedereen te laten leven zoals ik, meer mensen bewust maken hoe makkelijk (en leuk) besparen KAN zijn. Dus je bent mijn ideale ‘klant’! 😉

 5. Leuke video dit! Echt tof van jou.
  Soms heb ik het idee dat je alleen maar mag zeggen dat je iemand geweldig vindt (op blogs) en anders niks. Natuurlijk moet je dit wel met respect doen 🙂 Geschreven komt iets naar mijn mening al snel harder over dat de bedoeling is.
  Ken je de blog lifesabout? Staan recepten op van pakjes en zakjes maar dat zelf gemaakt. Als je liever pakjes gebruikt moet je dat uiteraard doen 🙂

 6. Dankjewel voor je lieve woorden! De blog ken ik niet, ik zal eens kijken! Ik gebruik alleen voor specifieke gerechten het liefste pakjes en zakjes, verder kook ik meestal gewoon zelf. 🙂

Reacties zijn gesloten.