Libelle zomerweek deals koopjes libelle almere
Evenementen

Libelle Zomerweek 2019 dit mag je niet missen – deals en meer

Van komende donderdag 23 mei t/m woensdag 29 mei is het weer zover en strijkt de Libelle Zomerweek neer op het Almeerderstrand voor hun Tropical Party. Het is alweer de 23ste editie van dit jaarlijkse feestje. Ik zal zelf meteen op donderdag 23 mei aanwezig zijn voor een verslag, wat (als alles goed gaat) vrijdag 24 mei al online zal komen. Wel wil ik alvast wat vertellen over wat er allemaal te doen is en mag ik van een aantal standhouders al hun beursaanbiedingen verklappen!

Entree en reis

Een kaartje voor de Libelle zomerweek kost normaal €19,95, gelukkig zijn er ook manieren om korting te krijgen. Zo is er een actie voor 1 kaartje voor €16,95, met gratis waterfles. Kun je via Scoupy 1 kaartje + Libelle zomerweek-shopper voor €20,95 kopen (later meer over de shopper.) Ga je met 2 personen of meer dan kun je 2 kaartjes voor €33,90 kopen, maar de allerbeste deal is nog die van 2 kaartjes + 10x Libelle. Hiervoor betaal je namelijk €34,90, terwijl de normale prijs €82,00 is!

Ga je met het OV dan kun je een entree- en treinkaartje ineens kopen via de Spoordeelwinkel, dan betaal je op 23, 24, 26 en 27 mei €28,00 en op 25, 28 en 29 mei €30,00. Let wel op dat je met deze actie niet voor 9 uur mag reizen met de trein, dus hoewel dit voordelig is als je van ver moet komen kan het wel zijn dat je hierdoor later op de Zomerweek aankomt.

BELANGRIJK! Op dinsdag 28 mei is er een (landelijke) staking in het openbaar vervoer en zal het moeilijk(er) zijn om met de trein en bus naar het Almeerderstrand te raken. Zorg dus dat je goed voorbereid bent als je die dag naar de Libelle zomerweek wil gaan. Houdt de Libelle Zomerweek pagina in de gaten voor meer informatie. Heb je een ticket gekocht via de NS Spoordeelwinkel dan kun je jouw dagje Zomerweek sowieso verzetten naar een andere dag, je tickets zijn gewoon geldig op alle dagen van de Zomerweek.

Kom je met de auto? Dan betaal je voor een parkeerkaart €12,50, maar nu in de voorverkoop zijn deze €10,00! Stukken goedkoper dus om met de auto te komen dan bij de Huishoudbeurs!

(Deze prijzen golden op 16 mei 2019. Ik ben niet verantwoordelijk voor wijzigingen in de prijzen na deze datum.)

Avondfeest

Op vrijdag 24 mei zou er een speciaal avondfeest zijn op het Almeerderstrand, helaas heeft Libelle deze moeten afblazen. Had je al een kaartje of een upgrade? Dan zal Eventim hierover contact met je opnemen.

Optredens

De Libelle Zomerweek zou de Libelle Zomerweek niet zijn zonder leuke optredens, modeshows en natuurlijk de personen die je kent van Libelle zelf; columnisten uit het blad maar ook de vloggers voor Libelle TV zullen het podium van het Libelle theater betreden. Elke dag om 12.10 uur opent hoofdredactrice Hilmar Mulder de dag, gevolgd door een optreden. Modeshows zijn dagelijks om 10.50 uur, 13.05 uur en 15.05 uur. Wie er verder optreden en hoe laat je dan bij het Libelle theater moet zijn kun je vinden op de website van de Libelle Zomerweek.

Gratis workshops

Iets wat ik altijd een leuk onderdeel heb gevonden van de Libelle zomerweek zijn de gratis workshops die je kan volgen. Er zijn workshops in alle richtingen van creatief tot mindfulness en van dansen tot koken. Wil je deelnemen aan 1 van de workshops dan zijn er 2 inschrijfmomenten: vanaf 10.00 uur voor de workshops tussen 10.00 en 14.00 uur en vanaf 13.00 uur voor de workshops tussen 14.00 en 18.00 uur. Mijn ervaring is wel dat je echt moet zorgen dat je er echt op die tijd moet zijn, want vol = vol. Per persoon mag je je voor 1 workshop inschrijven. Ben je te laat om je in te schrijven voor deze workshops? Gelukkig zijn er door de dag heen heel wat workshops, demonstraties en schoonheidsbehandelingen waar je niet voor in hoeft te schrijven. Deze vind je gewoon op de verschillende stands en gaan de hele dag door.

Special deals

Natuurlijk heb ik ook weer even rondgemaild voor jullie om te zien of ik alvast wat leuke deals mocht verklappen. Een aantal bedrijven wilden dat wel, hier zijn de deals waarvoor je naar de Libelle Zomerweek moet komen!

Scoupy – entree 1: 1401, entree 2: 2016, entree 3: 3299

Bij alle 3 de ingangen van de Libelle Zomerweek kun je een gratis Libelle Zomerweek-shopper ophalen! Deze tas kun je vervolgens bij Scoupy laten vullen. Voor €6,00 krijg wordt de tas gevuld met € 24,80 aan boodschappen en je krijgt via de Scoupy app nog €2,00 cashback ook!

Libelle Bookshop – Libelle plein

Voor wie van lezen houdt, maar het niet fijn vind om altijd met een zwaar boek te zeulen zijn de Libelle Bookazines een uitkomst. Daarnaast zijn ze natuurlijk een stuk voordeliger dan gewone boeken en op de Libelle Zomerweek nog voordeliger, want voor €6,00 kun je 3 Bookazines of Libelle Specials uitzoeken. Lekker leesvoer voor op vakantie!

WENDY – 3164

Ook WENDY, het maandblad van Wendy van Dijk, is aanwezig op de Libelle Zomerweek. Bij de collega’s van WENDY’s DISQ Club kun je terecht voor een workout, maar als je liever lekker een tijdschrift leest is er ook een leuke aanbieding. Een abonnement op de WENDY voor 3 nummers kost tijdens de Libelle Zomerweek maar €10,00 en het mooie is; na afloop stopt het vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Van der meulen & HEKS’NKAAS – 3351

Volgens mij is geen Hollands kringfeestje meer compleet als de HEKS’NKAAS niet op tafel is gekomen. Lekker op een toastje, maar nu hebben de Meesterbakkers van van der Meulen iets nieuws voor op de borrelplank; Dippers! De Dippers zijn twee keer in de oven gebakken. Hierdoor zijn ze heerlijk knapperig en minder vet dan andere dip producten. Na het proeven kun je ze ook gelijk voor een leuk prijsje meenemen. Op de Libelle zomerweek krijg je 2 zakjes dippers (1x Original en 1x Garlic) en 1 bakje HEKS’NKAAS Origineel voor €4,00 i.p.v. €6,00!

Maaza – 1005

Wist je dat Maaza het Indische woord is voor ‘genieten’? Dat kun je zeker met de tropische fruitdranken van Maaza. Gemaakt van natuurlijke fruitpurees, zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en met een hoog sapgehalte.

Op de Libelle zomerweek kun je de nieuwe dranken Maaza Premium Coconut Water en Coconut Water Mango komen proberen. Als dat bevalt kun je met de voordeelcoupon (later meer informatie) een tweede pak voor de halve prijs kopen! Natuurlijk brengt Maaza ook hun oude vertrouwde dranken mee naar de Tropical party van de Libelle zomerweek!

Weleda – 1088

Op de Huishoudbeurs kocht ik zelf de Weleda baby Calendula gezichtscrème en ik merk echt dat deze crème goed is voor mijn huid. Ik ga dus zeker even bij de Weleda stand op de Libelle Zomerweek langs, zeker omdat ze tijdens de Zomerweek maar liefst 25% korting geven op het hele assortiment. Koop je 2 producten bij Weleda stand? Dan krijg je een limited edition Summer Garden Shower (t.w.v. €7,99) er gratis bij. (Zolang de voorraad strekt.)

ZustainaBox – 1307

Duurzaamheid is niet alleen hip, het is ook erg belangrijk. Toch hebben veel mensen het idee dat het veel geld moet kosten. Maar mensen vergeten nogal vlug dat duurzaamheid ook juist geld kan besparen. Zelf een herbruikbaar flesje met water vullen in plaats van er eentje te kopen bijvoorbeeld. ZustainaBox is er op de Libelle Zomerweek om hun box bekend te maken onder het grote publiek en ze hebben meteen een heel toffe aanbieding. Op de Zomerweek krijg je 15% korting op een jaar membership en een welkomstgeschenk.

Ook kun je op de stand ook informatie ophalen over de Plastic Soup Foundation, partner van ZustainaBox, en eventueel een donatie achterlaten.

Coupons

Zoals je zag is er voor bijvoorbeeld de actie van Maaza wel een coupon nodig, deze coupons zaten gratis bij Libelle nummer 21, helaas het nummer van vorige week dus. Ga dus nog op zoek naar vrienden, familie of collega’s die deze Libelle wel hebben maar niet gebruiken en vraag naar de coupons! De Libelle van deze week (nummer 22) zal verder nog geheel in het teken staan van de komende Zomerweek. Deze is nog te scoren tot komende woensdag 22 mei!

Ga jij dit jaar naar de LIbelle Zomerweek?

Dit artikel bevat geen betaalde samenwerking.

3 gedachten over “Libelle Zomerweek 2019 dit mag je niet missen – deals en meer”

  1. Hebben 4 kaarten gekocht bij ns spoordeelwinkel voor 28 mei maar kunnen helaas de tickets nog steeds niet om ruilen voor een andere dag!! NS werkt niet mee.

  2. Dat is balen, hopelijk komt er nog een goede oplossing! Op de site van Libelle Zomerweek lees ik dat je contact op moet nemen met de Spoordeelwinkel, maar ik heb het idee dat je dat al hebt gedaan.

  3. Klopt inderdaad. Spoordeelwinkel heeft leuke aanbiedingen, waaronder de combi trein en entree. Koop zelf ook vaak losse kaartjes en wordt per e-mail op de hoogte gehouden door *link verwijderd*

    Zeker een aanrader voor iedereen die geld wilt besparen. Treinkaartjes zijn vaak ontzettend duur!

Reacties zijn gesloten.