samenwerking

Mijn kantoor gezellig maken (verhuis update #2)

Vandaag is het 8 weken sinds de Grote Verhuisdag. We wonen dus 8 weken in dit huis. Wow wat vliegt de tijd! Beneden begint alles op z’n plek te komen. Al blijven er nog genoeg kleine dingetjes die gedaan moeten worden. Op de verdieping moet wel nog veel gebeuren. Maar het is toch ook wel heel fijn om daar alvast mijn kantoor te kunnen gebruiken, zeker in deze tijd. Daarom was ik heel erg blij toen Ditverzinjeniet.nl mij benaderde, want samen hebben we mijn werkplek een stuk gezelliger gemaakt.

Grootste kamer

De ruimte waar ik mijn bureau heb staan is de grootste kamer in heel het huis. Ik moet dit wel delen met de wasmachine en -rekken. Maar ik heb hier alsnog (meer dan) genoeg ruimte om foto’s te maken en spullen te bewaren voor mijn blog. In de loop van tijd wil ik er ook graag een zithoek maken, met een lekkere leesstoel. Dat moet wel nog heel even wachten, want dat gaat veel geld kosten, haha. Voor nu richt ik me op de werkplek. Die zich bevindt in de dakkapel, waardoor ik een prachtig nisje heb met uitzicht over de tuinen van alle buren.

Mijn nisje vol inspiratie

Voor nu zijn de meubels nog heel simpel en vooral heel erg Ikea. Een tafel die ik ook al in het oude huis als bureau gebruikte. De kallax die eigenlijk altijd als gangmeubel dienst had gedaan. Mijn bureaustoel. Ik wil het allemaal nog op gaan knappen. Likje verf, deurtjes, pootjes. Maar daar moet ik nog tijd voor zien te vinden. Voor nu moet ik het doen met de originele meubels en mijn geweldige art deco behang. Gelukkig kon ik het aankleden met de geweldige producten die ik mocht ontvangen.

Bitten Ruimtevaarder bloempot €19,95Seletti Mouse lamp €66,95Urban Jungle bloempot €23,95Bitten Hand sieradenhouder €15,95

Planning

Mijn bezoek aan de Libelle redactie tijdens het 5 jaar bestaan van Scoupy deed mij inspireren tot een planbord. Of eigenlijk ‘plank’ zoals het daar heet. Ik maakte hem van een kastdeur van onze kledingkast. Mijn vriend sloopte hem al meteen toen we de kast in elkaar aan het zetten waren. Klemmetjes zijn er gewoon opgeplakt met bisonkit. Zeven klemmetjes zijn 2 weken aan content op mijn blog. Zo kan ik makkelijk plannen wat ik wanneer online wil zetten en ook makkelijk schuiven met content als dat beter uit komt. Zo maak ik plannen makkelijk voor me en weet ik ook precies wat ik moet schrijven. Deze werkplek heeft me sowieso al veel productiever gemaakt dan mijn werkplek in het oude huis. Maar deze plank is helemaal een lifesaver.

Theehoekje

Tijdens het werk ben ik een theeleut, maar met een mok gekookt water de trap oplopen is geen strak plan in mijn situatie. Nu mijn vriend ook thuis werkt brengt hij mij vaak drankjes. Dankjewel daarvoor, babe. Maar hij zal uiteindelijk gewoon weer naar kantoor moeten. Daarom kocht ik een klein waterkokertje en maakte ik een thee station naast mijn bureau. Met een Friends mok, want wie mij een beetje kent weet dat ik die serie al wel tachenevaiftig keer gezien heb. Nog even mijn favoriete thee erbij zetten en dan kan ik er helemaal tegenaan.

Friends Fotolijstje mok €13,95

Het is niet erg dat er nog veel moet gebeuren. Wel is het heel fijn als dat je gewone leven niet in de weg staat. Omdat mijn kamer de grootste is (en de meeste bergruimte onder de schuine wanden heeft) zijn alle verhuisdozen eerst bij mij neergezet. Prima, want de andere ruimtes waren te klein en nog niet allemaal klaar. Een voor een zijn alle dozen uitgepakt en/ of opgeruimd. Toen dat was gebeurd gaf dat geeft ook meteen heel veel ruimte in mijn hoofd. Maar nu het ook een beetje gezellig is heb ik helemaal zin om weer aan de slag te gaan.

Is het al maandag?

Dit artikel is een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl

2 gedachten over “Mijn kantoor gezellig maken (verhuis update #2)”

  1. Wat een gezellige blog. Vooral het planbord lijkt me inderdaad superhandig. Welke klemmetjes heb je gebruikt?

Reacties zijn gesloten.