Persoonlijk

Mijn week op de Huishoudbeurs

Afgelopen week was het erg stil hier op GierigeGerda.nl, maar daar heb ik een goede reden voor. Ik mocht namelijk van 18 t/m 24 februari elke dag een presentatie geven over besparen op de Huishoudbeurs. En heel eerlijk? Ik had een beetje onderschat hoeveel energie dit zou kosten en hoe druk ik het met alles eromheen zou hebben. Dus heb ik (bijna) geen blogs geplaatst afgelopen week.

Mijn verjaardag

Omdat ik op 17 februari jarig was besloot ik er al een leuke dag in Amsterdam van te maken op mijn verjaardag. Daarom ging ik voor de eerste nacht ook niet alleen, maar nam ik bestie Iris mee. We maakten er een gezellige roadtrip van en gingen we na het inchecken bij het hotel richting De Pijp om over de Albert Cuypmarkt te lopen. Daarna was het nog wat vroeg om te gaan eten, daarom gingen we bij een leuk wijnbarretje binnen en uiteindelijk gingen we naar Wijmpje Beukers om lekker te eten. En het eten was lekker, ook al was ik zó zenuwachtig voor de komende week dat ik eigenlijk amper wat door mijn keel kreeg.

Eerste en tweede beursdag

Helaas begon de eerste beursdag niet helemaal zoals gepland. Iris zou eigenlijk mee gaan, maar doordat het verkeer en het parkeren bij de RAI zo’n chaos was besloot ze mij uit de auto te zetten en naar huis te gaan. Dat was een teleurstelling, maar ik kon me nu wel helemaal op de presentatie richten. Ik heb al wel een paar keer een presentatie gegeven, maar dit was de allereerste keer dat ik dat voor zoveel mensen moest doen. Er stonden 80 stoelen in de ruimte, maar er waren elke dag veel meer mensen dan dat. Zondag’s ging de presentatie dus ook he-le-maal niet goed, ik werd zo overvallen door zenuwen toen ik op het podium stond en werd afgeleid doordat ik mensen aankeek, dat ik mijn hele verhaal kwijt was. Gelukkig kreeg ik een berichtje van een volger die in de zaal had gezeten. Ze sprak me lief, maar streng, toe dat ik mezelf moest zijn en dat ik normaal zo leuk ben. Dat nam ik ter harte en de rest van de week ging het helemaal goed! Vooral omdat ik besloot mijn enthousiasme en niet alleen de informatie meer over te brengen!

Bezoek van Iris, bevriende influencers en mijn zus

Hoewel ik dacht dat ik een week alleen op een hotelkamer zou zitten, viel dat uiteindelijk reuze mee. Uiteindelijk kwam Iris op dinsdag terug om alsnog de Huishoudbeurs te bezoeken, kwamen Emma van Budget zonder budget en Sabine van FinanceQueen even langs en de laatste twee dagen was mijn lieve zus er om mij te ondersteunen. En natuurlijk waren er ook heel veel volgers die me even kwamen laten weten dat ze me met plezier volgen en er wilden zelfs mensen met me op de foto. Ik moet zeggen; dat was wel een beetje gek!

Presentatie van mijn boek ‘Haal Alles Uit Je Geld’

Het leukste nieuws dat ik op de Huishoudbeurs, of eigenlijk al kort daarvoor, mocht delen is dat op 26 april aanstaande mijn boek ‘Haal Alles Uit Je Geld’ uit gaat komen. In dit boek neem ik je mee om in een paar stappen alles uit je geld te halen en de Gierige Gerda bespaarmethode in te zetten, om te besparen op alles wat je stom vind zodat je geld kan rollen naar de dingen die je wél belangrijk vind! En het allerleukste; je kunt je eerste besparing al doen door het boek nú te pre-orderen met 3 euro korting, waardoor je geen 16,99 euro maar 13,99 euro. Je kunt ‘Haal Alles Uit Je Geld’ hier pre-orderen en dan heb je het op de dag van uitkomen op je deurmat liggen!

Alles bij elkaar was het een enorm toffe ervaring en heb ik heel veel plezier gehad. En hoewel ik na een week echt helemaal gesloopt was, vond ik het oprecht heel erg jammer dat het voorbij was. Ik kijk er echt naar uit om meer mensen te gaan bereiken en te vertellen over hoe leuk besparen eigenlijk is.

Dit artikel is geen samenwerking, maar bevat wel affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als je via deze links een aankoop doet.