Plus Hello Fresh maaltijdbox
Review

Review: Hello Fresh maaltijdboxen bij Plus supermarkt

Toen ik de reclamefolders voor deze week aan het doorlezen was zag ik dat de Hello Fresh maaltijdboxen terug zijn bij de Plus supermarkten. Ik ben (ondanks de prijs) erg fan van het concept van de bezorgservice van Hello Fresh, maar de ‘normale’ maaltijdpakketten uit de supermarkt vind ik stukken minder geslaagd. Daarom wilde ik al langere tijd de Hello Fresh boxen van Plus proberen, maar deze zijn een tijd uit het assortiment geweest. Ter promotie van de terugkeer zijn de pakketten van 24 februari tot en met 2 maart te koop met 50% korting, waardoor ze nu nog geen €5,00 kosten!

Inhoud van de box en waarde van de producten

De Hello Fresh boxen kosten normaal €9,95 voor een twee persoonsbox, ter vergelijking betaal je bij de bezorgservice van Hello Fresh €6,83 per persoon per maaltijd. De inhoud van de supermarktbox is verder identiek aan die van de bezorgservice en dat vind ik erg prettig werken, je houdt namelijk amper iets over. De receptkaart in de box kan je later gebruiken om het recept nog eens te maken, dan moet je alleen wél alle boodschappen zelf verzamelen.

Voor de maaltijd met garnalen zou ik bij Plus, zonder aanbiedingen €8,24 kwijt zijn. Als ik diepvriesgarnalen in plaats van verse zou gebruiken zou ik nog €2,20 goedkoper uit zijn. Gezien de garnalen uit het pakket ook ingevroren zijn geweest lijkt me daar weinig verschil, maar ik moet eerlijk zijn dat ik geen garnalen expert ben dus correct me if I’m wrong. Met de aanbieding die nu loopt is dit dus een stukje voordeliger dan zelf alles verzamelen, maar met de normale prijs ben je met dit pakket nog steeds wat duurder uit. Ik moet eerlijk zijn dat deze maaltijd voor mij wel aanvoelt als een ‘luxe’ of feestmaaltijd, dus hij mag best wat duurder zijn dan een alledaagse maaltijd.

De linguine met chipolataworstjes vind ik op het eerste gezicht een stuk minder luxe ogen, maar deze heb ik nog niet geproefd, de actie loopt pas sinds gister en ik heb dus pas 1 keer avondeten gehad. Ik zal er later een update over geven op mijn social media! De normale prijs van de losse ingrediënten zou €7,36 zijn en dus ook nét een beetje meer dan de aanbiedingsprijs van nu, maar ook niet zoveel als de normale prijs van de Helle Fresh box.

Prijs versus gemak

Omdat alle ingrediënten in deze maaltijdboxen zitten is het prijsvoordeel en het gemak echt veel groter dan bij de andere supermarkt maaltijdpakketten. Nadeel ten opzichte van de Hello Fresh bezorgservice is dat je dus wel naar de winkel moet, helaas zijn de pakketten ook (nog) niet te koop bij de Plus boodschappen bezorgservice. Ik vond het wel heel fijn dat ik alleen maar de 2 dozen in mijn kar hoefde te zetten en klaar was voor 2 dagen avondeten. Als de pakketten hun normale prijs hebben vind ik dat een beetje te duur. Toch denk ik dat ik best wel weer een box zou halen bij bijvoorbeeld 25% korting. Vooral om de reden dat ik ook fan ben van de Hello Fresh bezorgservice; het maakt het proberen van nieuwe producten en maaltijden eenvoudig en ik ben nog nooit teleurgesteld door een recept.

Hoe bevalt het recept?

Hello fresh Plus garnalen

Ik moet zeggen dat ik de linguine met garnalen in romige saus echt heel erg lekker vond, zoals ik eerder al vertelde; het voelde wel echt als een luxe maaltijd. Daarom namen we er een glas wijn bij en genoten we echt samen van een gezellige zondagavond maaltijd. Wil je weten hoe de andere maaltijdbox bevalt check dan morgen mijn social media!

Is deze maaltijdbox iets voor jou?

2 gedachten over “Review: Hello Fresh maaltijdboxen bij Plus supermarkt”

  1. allereerst super bedankt voor je leuke blogs over de huishuidbeurs. Ik heb deze week 2 boxen van de Hello Fresh bij de plus geprobeerd, ontzettend lekker je eet iets echt eens op een andere manier bovendien de 5 euro voor 1 box was een leuke deal.

Reacties zijn gesloten.