Jumbo munten uitjes sparen
Actualiteiten

Tip: Sparen voor uitjes met Jumbo

Dagjes uit kunnen enorm in de papieren lopen, zeker als je kinderen hebt die al wat groter zijn en waar je gewoon entree voor moet betalen. Gelukkig zijn er flink wat acties waarmee je kaartjes met korting kan kopen. Een van de beste spaaracties (naar mijn mening) is op dit moment weer aan de gang, namelijk die van Jumbo waarmee je tot wel 77% korting bij elkaar kunt sparen.

Hoe werkt de spaaractie

Nog tot 30 april krijg je bij elke €10,00 aan boodschappen (bij Jumbo) een ‘munt’ ter waarde van €2,50. Iedere ‘munt’ heeft een eigen code waarmee je deze kunt verzilveren op de speciale uitjes pagina. Dit kan zelfs nog tot 5 januari 2020, je kunt nu dus ook nog sparen voor een uitje in de herfst- of kerstvakantie! De uitjes zijn ook niet alleen voor (gezinnen met) kinderen, naast pretparken, dierentuinen en binnen speeltuinen kun je de munten ook inleveren voor musea, wellness en zelfs een bioscoopbezoek. Hoeveel munten je in 1 keer in kan leveren verschilt per uitje, maar hangt ook af van de dag waarop je het uitje plant. Kijk daar dus goed naar voor je besteld!

Vorig jaar Avifauna, dit jaar Burger’s zoo

Zelf maak ik ook graag gebruik van de actie, ondanks dat ik zelf niet (vaak) bij Jumbo winkel omdat er geen bij mij in de buurt zit. Ik vraag aan vrienden en familie of zij de munten voor mij willen bewaren en zo kan ik toch korting bij elkaar sparen. Vorig jaar zijn we via deze actie naar vogelpark Avifauna geweest, met de korting betaal je voor een kaartje met de hoogste korting maar €8,00 voor een volwassene. Parkeren bij dit park is helemaal gratis en als je zelf een goed gevulde koelbox meeneemt is dit een redelijk budgetproof uitstapje. Dit jaar hebben we een uitje naar Burger’s Zoo gepland, dit was als kind echt mijn meest favoriete dierentuin in de hele wereld. Inmiddels is het denk ik al haast 20 jaar geleden dat ik er voor het laatst was, ben wel nog naar andere dierentuinen geweest, maar dus tijd om terug te gaan! Ook hiervoor betalen we (op de dag dat we gaan) maar €8,50 per persoon. Eigenlijk wil ik ook heel graag nog naar de Zaanse schans om daar naar de allereerste Albert Heijn te gaan en ook voor het Zaans museum kun je korting krijgen, dus misschien doen we wel 2 uitjes dit jaar!

Kinderen zijn wat duurder

Enige nadeel wat mij opviel is dat bij de meeste uitjes waar een kindertarief geldt ook de korting voor een kinderkaartje anders is. Zo betaal je bij Avifauna €11,50 voor een kind van 3 t/m 13 jaar en bij Burger’s zoo €10,50 voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Misschien wel handig om op te letten als je met (veel) kinderen van basisschoolleeftijd op pad wil gaan.

Prijzen en kortingen verschillen erg, daar zul je dus zelf even naar moeten kijken maar het is het aannemen van de munten (en het inzetten van familie en vrienden om extra vlug te sparen) zeker waard, zelfs als je nú niet perse weet wat je wil gaan doen.

Dit artikel is geschreven op eigen initiatief en bevat geen samenwerking.

1 gedachte over “Tip: Sparen voor uitjes met Jumbo”

Reacties zijn gesloten.