Too good to go

Ik kocht een Too Good To Go magic box bij Plus en bespaarde 80%

De laatste keer dat ik een Too Good To Go box haalde is alweer meer dan een half jaar geleden. Er kwam steeds een hoop tussen waardoor ik er geen probeerde te bemachtigen. Dat betekende niet dat ik geen fan meer was, maar de Jumbo uitverkoopbak en mijn nog bestaande voorraad voldeden genoeg. En de nieuwe coronapiek, sneeuw en mijn luiheid zorgden ook wel een beetje voor deze pauze. Nu zag ik dat sindskort ook boxen te verkrijgen zijn bij de Plus hier in de buurt, daarom besloot ik er eentje te bestellen en mijn vriend erheen te sturen na het werk. Daar heb ik geen spijt van gehad!

Inhoud van de box

We hadden een goed gevulde box, waarschijnlijk omdat niet alle magic boxen van vandaag verkocht waren. Maar goed, dan nog zou het een heel mooie box zijn. Eigenlijk zou ik morgen (vrijdag) boodschappen gaan doen, maar ik wacht daar nog maar even mee tot zondag, want ik heb wel wat dingen in de box gekregen die ik eigenlijk wilde gaan kopen!

Dit zat in de Magic Box:

  • Basismaaltijdsalade tonijn (Normaal: €3,00)
  • Kip boterhamworst (Normaal €2,39)
  • Ovengroenten zoete aardappel, gele peen en paprika (Normaal €3,49)
  • Rucola melange (Normaal €1,09)
  • Snacksalade hummus (Normaal €2,89)
  • Roerbakgroenten Oosterse stijl (Normaal €2,99)
  • Maaltijdpakket kip siam (Normaal €4,99)
  • Blokje emmenthaler 150 gram (Normaal €3,29)
  • Geschrapte worteltjes (Normaal €1,15)
  • Kip drummets (Normaal €2,89)

Dit zat er in het maaltijdpakket kip siam:

Waarde van het pakket

Ik kom als ik alle normale prijzen bij elkaar optel op een normale waarde van €28,17! Holy moly! Ik betaalde voor dit pakket €4,99, dus dat is een besparing van meer dan 81%! Er zijn wat salades die dezelfde dag nog op moeten, maar er kan ook een hoop in de vriezer. Zoals ik al zei; ik verwacht niet dat deze enorm hoge waarde normaal is voor deze Plus boxen. Het is wel goed om te zien dat als er minder boxen worden verkocht dan er producten zijn dat deze toch worden verdeeld over de overige boxen.

Houdbaarheid van de producten

Alles was houdbaar tot vandaag, inclusief het verspakket. De producten daarin zien er allemaal echter nog prima en supervers uit. De andere spullen kunnen allemaal in de vriezer om later gebruikt te worden. Ik kan dus nog prima even vooruit met de voorraad die ik weer heb dankzij deze Too Good To Go . De rucola hebben we meteen gegeten, met een runderworst die ik eerder uit de Jumbo uitverkoopbak haalde en we hebben ook meteen een (hopelijk lekkere) lunch voor vrijdag.

Hoewel ik uiteraard niet telkens kan verwachten dat ik dus zo’n geweldige box zal krijgen ga ik hier zeker een keer terug. En nu ik mijn vriend ook enthousiast heb gekregen, en hij weer vaker naar kantoor moet, kan ik misschien ook wat vaker in de richting van zijn werk boxen proberen te bemachtigen…