unboxing

Unboxing: Monsterbox voorjaarseditie 2022 (met winactie!)

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Monsterbox! Afgelopen jaar heb ik er al een aantal mogen ontvangen en unboxen, super leuk natuurlijk want ik ben altijd erg verrast door de inhoud. Ook omdat er vaak dingen in zitten die ik niet zomaar zelf zou uitproberen. Zo was uit de vorige box de Milka koffiedate een groot succes, terwijl de Milka appeltaart versie helemaal geen succes was. Ik ben dus heel benieuwd wat er deze keer weer in zit en wat wel en wat niet in de smaak valt. Wil je een box bestellen dan kan dat via deze link, de Monsterbox kost € 14,95 inclusief verzenden. En wil je er eentje winnen? Lees dan verder!

Wat is de Monsterbox?

De Monsterbox is dus een doos gevuld met producten, meestal etenswaren maar soms ook huishoudelijke of verzorgingsproducten. Het zijn nieuwe producten, producten met nieuwe verpakkingen en producten die onder de aandacht moeten worden gebracht bij het grote publiek. Soms zitten er een aantal producten in die juist binnenkort over de datum gaan. Het is een box die je vooral koopt omdat je het leuk vind om (voor een klein prijsje) nieuwe producten te proberen. Omdat je niet weet wat je in de box zal krijgen is het geen vervanging van je wekelijkse boodschappen.

Wat is de inhoud van de Monsterbox voorjaarseditie 2022

 • Conimex panklare bami – 230 gram (waarde € 2,55)
 • WeCare lower carb crispbread – 100 gram (waarde € 3,09)
 • Bear Fruit rolls – 5 x 2 stuks (waarde: € 2,99)
 • Bolletje noten en granen repen – 120 gram (waarde: € 2,99)
 • De Kleine Keuken letterkoekjes – 120 gram (waarde: € 2,59)
 • Lotus biscoff puur original speculoos – 180 gram (waarde: € 2,79)
 • Lotus biscoff puur original speculoos créme – 180 gram (waarde: € 2,71)

 • Haust toast ’n chips Italiaanse kruiden – 125 gram (waarde: € 1,29)
 • Cup noodles veggie miso – 67 gram (waarde: € 1,95)
 • Harlekijntjes zachte zoete drop – 500 gram (waarde: € 2,09)
 • MadeGood chocolate chip granola bar – 36 gram (waarde: € 1,49)
 • Mezeast kofta mix – 40 gram (waarde: € 1,59)
 • Mezeast chicken shawarma mix – 40 gram (waarde: € 1,59)
 • Wunda immuno – 100 ml (waarde: € 2,29)
 • Sweeps facial wipes – 15 stuks (waarde € 1,99)
 • Yumyum duck flavour – 60 gram (waarde: € 0,55)
 • Shakeplus proteinebar chocolate – 40 gram (waarde: € 1,99)

 • Milka hazelnootpasta – 2 x 15 gram (waarde: € 0,24)
 • Milka tender dark – 85 gram (waarde: € 1,29)
 • Bubbelfrisss – 1,5 liter (waarde: € 1,59)
 • Eat natural protein pack – 15 gram (waarde: € 0,33)
 • Fisherman’s friend (waarde: onbekend)
 • Kitkit vegan – 40 gram (waarde: € 0,51)
 • Wilkinson intuition fab (waarde: € 4,99)
 • AOV 702 Visolie Forte Vloeibaar – 150 ml (waarde: € 19,40)

Er zaten ook een hoop papieren bij de box, met daarin natuurlijk vooral veel informatie. Maar ook een bon om Nextory 45 dagen gratis te proberen, dit is dan ook alweer € 18,00 waard, dus dat is ook mooi meegenomen!

Waarde van de box

Met een waarde van meer dan € 60,00 is deze doos echt meer waard dan welke doos ik ook in de laatste jaar heb gehad. Nou moet ik zeggen dat een groot deel van de waarde komt door de visolie, die toch echt wel flink aan de prijs is. En dan heb ik een echte webshop prijs genomen (zoals ik met alles doe) en niet de adviesprijs van de AOV site want dat was nog € 10,00 meer. Dit niet meegerekend zitten we met waarde nog steeds rond de € 40,00 en dat is ook een prachtige waarde. Zelf ben ik wel heel erg benieuwd naar de speculoos chocolade, want de vorige keer was dat wel heel erg lekker! Met veel van de andere dingen zoals de drop, repen en noodles maak ik mijn vriend heel erg blij. En ook de bami vind ik eigenlijk wel een topproduct, want ik hou daar dus helemaal niet van maar vriend wel. Zo kan ik makkelijk, maar toch gezond een keer bami voor hem maken terwijl ik zelf wat anders eet. Nee, de meeste producten vallen niet onder ‘gezonde’ producten, maar ik ga dit ook allemaal niet in een week op eten en ik vind het wel leuk om nieuwe dingen te proberen. Zeker met een korting van meer dan 75%!

Wil je de Monsterbox voorjaarseditie 2022 winnen?

Ik mag een code voor een gratis Monsterbox t.w.v. € 14,95 weggeven! Voor deze ene keer zet ik daarom de reacties bij dit artikel voor één keer weer aan. Je kan dan reageren onder deze video waarom je graag zou willen winnen. Je kunt meedoen tot vrijdag 18 maart om 12.00 uur, daarna mail ik de winnaar met de code. Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag een box bestellen dan kan dat via deze link. En heb je huisdieren? Dan kun je ook kiezen voor een hond of kat editie.

Ik heb de box ontvangen van Monsterbox, maar uiteraard is mijn mening altijd eerlijk. 

194 gedachten over “Unboxing: Monsterbox voorjaarseditie 2022 (met winactie!)”

 1. Lijkt me enig om een soort kerstpakket uit te pakken, terwijl het geen kerst is!

 2. We zijn een gezinnetje in de bijstand met 3 kinderen, dus zoiets winnen is altijd extra leuk!!

 3. Ik zou het heel leuk vinden om de box te winnen! Als trouwe insta-volger van Gierige Gerda word ik dagelijks geïnspireerd om geld te besparen én tegelijkertijd een beetje beter voor het milieu te zorgen door zelfvoorziening en projecten als too good to go! Ik ben fan en als diehard fan zou ik het leuk vinden om zo’n box namens Gierige Gerda uit te proberen! Vrouw naar mijn ?

 4. Wat een leuke box! En een enorm goede inhoud! Ik denk dat ons hele gezin hier blij van zou worden. Daarom doe ik mee met de winactie en duim ik heel hard dat ik hem win ??

 5. Het zou leuk zijn ook zo een box te mogen unboxen 🙂 Er zitten veel producten in die ik niet ken en graag eens zou proberen. Altijd leuk iets winnen! 🙂

 6. Wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee voor mijn moeder.
  Ze zit in de bijstand en probeert om zoveel mogelijk te besparen op boodschappen en om een kleine voorraad te kopen. Dit leuke pakket zal haar zeker helpen.

 7. Beste Gerda, super leuk om zo’n box eens te proberen, wist niet eens dat die bestonden. Zoals ik al zei op Facebook nog een hoop te leren, maar na dik een maand op jouw methode, die gratis is, mee te lezen en te doen heb ik toch al een besparingsplan kunnen doen.

  Leuk om de box te ontvangen!
  Groetjes Conny

 8. Dat zou leuk zijn om te winnen! Veel producten ken ik niet, goede rede om het een keer uit te proberen! Ik ga duimen

 9. Oh ik hou zo van dit soort dingen een beetje dat zelfde gevoel als je kerstpakket uitpakken. (Ben dus ook erg gevoelig om dat soort dingen te kopen dingen die wij niet gebruiken gaan ook altijd naar een voedselkastje bij ons in de straat) ik loot graag mee

 10. Ik zou onwijs graag een monsterbox willen winnen! Ik doe op dit moment een opleiding en woon alleen. Ik heb best een strak budget om boodschappen van te doen. Dit zou erg leuk zijn om eens nieuwe producten te proberen. De meeste van de nieuwe producten zijn op dit moment voor mij te duur en passen niet in het budget.

 11. Dat klinkt leuk om eens te proberen, ik doe graag mee met de winactie. Het verrassingselement houdt me juist altijd tegen om zoiets te kopen, dus heel fijn dat je dit deelt!

 12. Heel graag! Super handig met 3 kids!

  Dan is zo’n box er zo doorheen. Hahaha

 13. Wauww leuke producten! Dit gaat hier zeker op!
  Twijfelde al of ik hem wilde bestellen.

 14. Aaahhhh als ik deze mag winnen, dan heb een een leuke feetje met/voor mijzelf als mijn vriend op wintersport is ? x

 15. Hallo wat leuk! Ik zou er wel 1 willen winnen natuurlijk!

 16. Wauw fantastisch ik ben groot fan van de anti verspil bak bij de Jumbo en lidl maar deze box is nieuw voor mij ik zou hem dan ook graag een keertje uit willen proberen hoe leuk is het dat je er nu eentje kan winnen daar ben ik gek op op gratis of op goedkoop ik ga duimen duimen duimen ?

 17. Normaal vraag ik hem nooit aan, want ben altijd bang dat er veel dingen in zitten die ik toch niet gebruik een dan is 15,00 toch veel geld. Dit ziet er echter uit alsof ik het wel kan gebeuren ?

 18. Ik hou – net als jouw vriend – van snoepen en bami. Ik heb nog nooit zo’n box gekocht maar zou het leuk vinden om het een keer uit te proberen.

 19. Ik wil heel graag deze box winnen. Veel profucren gebruik ik nog niet, of alleen de goedkope versie ervan

  Ik ga duimen voormijzelf

 20. Ik zou graag deze monsterbox willen winnen om een vriendin er mee te verrassen! Zitten hele leuke en lekkere dingen in, en ik weet zeker dat zij hier met haar 2 dochters lekker van kan gaan smullen!

 21. Oehh dit lijkt mijn Monsterrrlijk lekker voor ons gezin met peuter en dreumes die Altijd honger lijken te hebben ??

 22. Wat een mooie box! Ik ken de monsterbox nog niet en zou het wel graag uit willen proberen. Nieuwe producten is altijd leuk en fijn om te mogen en kunnen proberen. Daarom doe ik graag mee.

 23. Wil hem heel graag winnen. Juist omdat er producten inzitten die ik wil uitproberen maar niet zo 1,2,3 zou kopen ivm ontoereikend budget en 2 pubers

 24. Heel gaaf! Ik wil al heel lang zo’n soort box proberen, maar mijn vriend ziet er de waarde niet van in. Probeer hem meer richting team besparen te krijgen maar dat is soms lastig. Zou tof zijn om hem met een gewonne box te overtuigen 🙂

 25. Leuk en informatief artikel weer!
  Ik heb geen bijzondere reden om de box te willen winnen, maar het lijkt me een leuke verrassing voor het hele gezin.

 26. Lijkt me zo leuk om met de kinderen te kijken welke verrassingen er allemaal uit zo’n doos komen. Alsof ik na toch zeker 15 jaar ineens weer een kerstpakket gekregen heb

 27. Wat een heerlijke box! Deze win ik graag voor mijn vriendinnetje die hem goed kan gebruiken ?

 28. Oh het lijkt me heel leuk om een cadeau uit te mogen pakken. Op het moment zitten wij al bijna een week met de griep allemaal, dus dit zou een zeer welkome verassing zijn! Onze dochter van 2,5 vindt cadeaus uitpakken ook altijd zo leuk❤️

 29. Ik als Gerda 2 zou dit graag willen winnen. Ik kan er mezelf blij mee maken, maar ook dochter, met dat scheermes, want ik heb van nature geen been/arm en okselhaar. ( oke, er staan er een stuk of 3 max). Dochter daarentegen heeft de genen van papa. Als je haar vroeger vroeg waarom ze zo veel haren op haar armen had dan antwoordde ze:”Omdat ik later een papa word!” Dus daar gaat t scheermes naar toe. Ze is overigens geen papa geworden hoor (ook geen mama trouwens) Nou, het bamiverhaal is hier precies zo. We eten nogal eens wat wat niet persé man’s keuze is. En dan druk ik me licht uit. Dus die krijgt dan bami met satesaus en dan is ie blij als een kind. Hoofdreden dat ik em wel wil winnen is dat t een soort van TGTG box is en dat is gewoon elke keer een feestje Beetje een kadootje.

 30. Omdat ik net ben begonnen met besparen, zou ik zelf graag willen ervaren of zo’n box wat is en uitkan voor mij en mijn gezin. ♡

 31. ik heb zo’n box al af en toe zien voorbijkomen, maar zelf nog nooit durven bestellen
  ik denk dat ik daar diep van binnen te ‘gierig’ voor ben, in die zin dat ik niet snel zaken koop waarvan ik niet echt weet wat het zal zijn
  ik ben daar te nuchter in, denk ik
  maar dan zie ik altijd dat iedereen eigenlijk altijd unaniem lovend is, dus zou dat gevoel dan ook wel eens willen mee maken

 32. Ik zou deze producten graag uit proberen met mijn man en drie kleine monsters. Lekkere (luxe)producten die wij zelf niet zouden kopen. Het uitpakken van zo’n doos is natuurlijk al een groot feest. Daarom doen wij graag mee!

 33. Wat een super leuke mogelijkheid om mee te genieten van deze aanbieding, in deze rare tijden! Graag doe ik ook een poging om kans te maken! En wat niet gebruikt word gaat, net als de too good too go pakketten naar de buren ?

 34. Als alleenstaande moeder met 3 kinderen word ik enorm blij van zo’n doos! Lekker met elkaar nieuwe dingen testen en uitproberen. Je doet weer eens wat nieuwe inspiratie op. En de doos zelf? Die word omgetoverd tot huis/boerderij/enz door de kinderen en helemaal versierd.

 35. Hallo Gerda.
  Ik zou het geweldig vinden om zo’n pakket te kunnen proberen. En wat ik niet gebruik zal ik zeker delen met de minder bedeelden om mij heen. Ik ben groot fan van uw fb pagina. En gebruik regelmatig uw tips

 36. Zou heel de box willen winnen omdat we het het met een minimum salaris moeten doen en man is 80 – 100% afgekeurd en ja let altijd op koopjes maar dit zou super leuk zijn.

 37. Wat fijn dat je eens precies ziet wat er nou in zo’n box zit. Ik twijfel wel eens of ik zo’n box zal kopen. Want vraag mij dan af…. zou ik deze producten normaal ook kopen? Geef ik juist niet meer uit met de aanschaf van zo’n doos? Dit in vergelijking met als ik producten koop die ik echt gebruik.
  Ik doe graag daarom mee met je win actie en mochten er spullen zijn die ik niet gebruik, dan verloot ik die weer door in een weggeefgroep waar ik in zit.
  Er gaat wordt niks verspild

 38. Ik las video en dacht? Waar? Waar kan ik je video bekijken? ? Anyway het is nog vroeg maar als trouwe lezer en volger wil ik deze box graag winnen. Ik hou van pakketjes en die krijg ik niet zo vaak. Dit zou ik echt heel leuk vinden.

 39. Hoihoi,

  Zou leuke traktatie zijn voor mezelf. Als alleenstaande moet ik sowieso goed opletten, maar met stijgende energie prijzen kan ik me momenteel enkel het minimum aanschaffen. Dit zou eens een verwen erbij voor mij zijn.

 40. Oeee dit zou ik graag willen winnen, heerlijk wat extra spulletjes in de voorraadkast nu de boodschappen steeds duurder worden ?

 41. Dit lijkt mij een heel leuk pakket, mocht ik het winnen dan geef ik hem weg aan mensen die door goed van vertrouwen zijn geweest nu het moeilijk hebben om rond te komen.

 42. Ziet er allemaal lekker uit! Ik ga eerst proberen te winnen, wie weet ga ik m daarna wel voor het eerst aanvragen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen en dit is een goede box! Duimen!

 43. Wat ontzettend leuk om zo’n pakket uit te pakken en heerlijk van te snacken. Ik woon nu iets langer dan een half jaar op mezelf en vind het leuk om nieuwe producten te leren kennen, net als het uitproberen van nieuwe recepten. Lekker zelf gaan ontdekken.

 44. Kies mij! Kies mij! Ik heb pubers. 2! Ze eten me de oren van m’n kop.

 45. Wat een leuke, fijne box!! Vooral die chocola lijkt me errug lekker 😉 En sowieso vind ik het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen. Ja, ik word enkel in mijn hoofd al echt blij van deze box!

 46. Jaaaaa, wat leuk!! Die zouden wij wel willen winnen, we zijn gek op cadeautjes en eten uitproberen…

 47. Ik doe graag mee aan de win actie omdat onze portemonnee het niet toe laat om eens iets te proberen want als t niet bevalt moet t wel opgegeten worden. En ik heb er een in huis die al weinig kan eten.

 48. Wat een leuke actie om hiermee kennis te maken! Zitten een hoop dingen in waar ik anderen binnen en buiten mijn gezin blij kee kan maken! Ik maak hier graag kans op????

 49. Oh heel graag! Om m’n dochter op te vrolijken, dat heeft ze nodig ☀️

 50. Begin april start de ramadan. Dus kijkt mij leuk om elke avond iets lekkers uit te proberen na een dag vasten?

 51. Wat een heerlijke box deze keer zeg!
  Zou leuk zijn om er eentje te winnen.

 52. Nou ik zou zeker deze box wel willen winnen. Leuk om nieuwe dingen te proberen. Zo ook vorige keer, hadden we toch een kerstpakket. Ik hoop dat kerst vroeg is dit jaar. Hi hi

 53. Lijkt me leuk! Veel producten die ik niet ken dus die zou ik erg graag eens willen proberen ?

 54. Als vegetariër zijnde zijn zulke boxen, net als de toogoodtogo boxen altijd een beetje jammer omdat de waarde toch vaak door het vlees/vis wat erin zit bepaald wordt.
  Toch zou ik deze box best wel willen winnen en dan deel ik hem samen met een vriendin:)

 55. Ohhh dat zou geweldig zijn. De kinderen kan ik blij maken met het snoepgedeelte en mezelf en manlief voor het overige. Zoonlief gebruikt altijd visolie voor zijn tentamens dus ook dat is erg welkom

 56. Dat lijkt me erg leuk om eens te proberen!
  Voor een kleine prijs toch nieuwe dingen ontdekken, altijd leuk.

 57. Ik zou ‘m graag willen krijgen omdat we hier merkvast zijn en er eigenlijk nooit nieuwe producten binnenkomen.
  En als er vernieuwd opstaat vinden we meestal dat t tegenvalt. We vinden het ook belangrijk als producten niet te zout zijn en daarom zijn we huiverig om iets nieuws te proberen….dussss…

 58. Het lijkt me leuk me dochter is de 29 maart jarig (8 jaar) en ze.vind altijd zo leuk om dit soort dingen open te maken ze wort er zo vrolijk van en zo heb ze nog wat extra’s

 59. Wat een feestje zo’n box met lekkere dingen die ik normaal niet zou kopen en samen met de kinderen kan uitpakken! Sowieso bedankt voor al je bespaartips!

 60. Altijd leuk om een doos verrassingen te openen en dan zeker dat het een cadeau is.

 61. Van deze box zouden ze hier thuis super blij worden o.a. chocolade voor mama ?, drop voor papa, de noodles en bolletje repen voor mijn zoon. De andere dingen zien er ook veelbelovend uit. Leuke dingen zitten er in om te proberen.

 62. Goed gevulde box! Ik doe graag mee met de win-actie. Dat zou een mooi lichtpuntje zijn! Groetjes, Eva

 63. Dat ziet er superleuk uit!
  Ik heb nog nooit een Monsterbox besteld, dus dit zou een kans zijn om het eens te proberen.
  ik doe dan ook graag mee met je winactie!

 64. Van eten en goede deals word ik altijd erg blij en gelukkig . Ik zoek dan ook graag goede deals om zo veel mogelijk te besparen. Jammer genoeg is mijn lange relatie net uit gegaan en zou ik een geluksmomentje goed kunnen gebruiken. De box en nieuwe blogs/posts zijn erg welkom 🙂

 65. Deze box zou ik heel graag willen winnen! De inhoud ga ik dan delen met mensen om mij heenga

 66. Ik ben gek op verrassingen, en op koopjes! Deze box heeft een hele goede waarde en allemaal lekkere producten, dus ik loot graag mee 🙂

 67. Wat een feestje is deze box! Al is er maar 1 reden (Nou ja, eigenlijk 2) waarom ik hem wil hebben en dat is de Lotus reep. Omigadio, speculoos chocolade repen!!??

 68. Goedemorgen, ik ben altijd gek geweest op (kerst)pakketten. Het uitpakken blijft een feest. Zelfs de producten die je nog jaren bewaart, nooit eet want te bijzonder zijn hebben iets speciaals. Ik zou graag meedoen aan de actie, lijkt me geweldige box!

 69. Ik doe heel graag mee met de winactie. Lijkt mij wel leuk om die box te winnen.

 70. Ik doe graag mee met deze actie. Het lijkt mij een fijne doos. En de inhoudt klinkt erg aantrekkelijk!

 71. Eerlijk, ik wil heel graag Nextory uitproberen en ontdek heel graag nieuwe producten dus zou twe vliegen in een klap zijn.

 72. Heerlijk zo,n Monsterbox. Hier wordt een mens toch helemaal blij ? van. Het is om te smullen ,je lijf te verzorgen en ook met de visolie aan je gezondheid te werken. Dus ik wil graag me laten verrassen.

 73. Ik loot graag mee voor zo’n leuk kerstpakket in maart?
  Daar word je toch vrolijk van?

 74. Oeh leuk! Ik doe graag mee ,lijkt me lekker om eens andere producten te proberen!

 75. Ik wil m wel winnen! Zitten dingen tussen die ik (of gezin) nog nooit gegeten heb, maar die wel interessant lijken te zijn. Overigens nog nooit eerder van Monsterbox gehoord…

 76. Ik zou voor een keer heel graag zo’n pakket willen winnen, vooral om het dan te verdelen met en onder mensen die het minder breed hebben.

 77. Wat een leuke actie, ik zou hem graag willen winnen en er samen met mijn dochter en pleegdochterje lekker van genieten ?

 78. Na een zware periode zou dit weer even iets leuks zijn voor ons gezin!

 79. Ik ben al een tijdje ziek thuis dus een “fruitmand” zou ik wel leuk vinden.
  Tevens een nieuw puppy (7wkn) dus die kan ook nog van alles uitproberen.
  Leuke actie en ik blijf je volgen?

 80. Ik kende de monsterbox nog niet, wat een leuk concept. Helaas zijn ze inmiddels al uitverkocht!
  Van mij mag je met deze actie iemand blij maken die het in deze tijd goed kan gebruiken!

 81. Wat een super leuke actie, wij doen heel graag mee! Mijn vriend bestuurd een oorlogsfregat en daardoor is hij erg vaak van huis. Vorig jaar door de Corona pandemie hebben we elkaar meer als een half jaar niet kunnen zien. Hij zat vast op het schip. Dus als we nu samen zijn willen we ook echt genieten en komt deze prijs heeel goed van pas, want we houden van lekker eten ? duimen !!

 82. Wat leuk om zo kennis te maken met een voor mij nieuws fenomeen; monsterbox! Dit winnen en uitpakken zorgt voor de euforie van een kerstpakket maar dan in het voorjaar! Het lijkt me heel leuk om deze te winnen en weer eens wat nieuwe dingen te hebben om inspiratie mee op te doen. Het blijft moeilijk om creatief te zijn wat we nu weer eens gaan eten.

 83. Zoals iedereen, kunnen we wel een winactie gebruiken. Nieuwe producten uitproberen die je anders niet zou kopen. Wie niet waagt, wie niet wint !

 84. Ik ben dol op nieuwe producten proberen, maar vooral op verrassingen! Ik zou dan ook erg genieten van zo’n Monsterbox.

 85. Wij zijn altijd erg nieuwsgierig en in om iets nieuws te proberen. Verandering van spijs… en: wat een boer niet kent…. Daar proberen wij verandering in te brengen. Vooral met twee kinderen…. ?

 86. Sinds ik jou bij EditieNL voorbij zag komen ben ik je gaan volgen via instagram. De nodige (bespaar)tips hebben mij al vele voordelen en besparingen opgeleverd. Ga zo door zou ik zeggen!
  De monsterbox winnen zou een leuk cadeau zijn om uit te mogen pakken.

 87. Mijn kinderen zijn dol op het uitpakken van cadeautjes! Ik zou ze heel graag willen verrassen met het uitpakken van deze leuke monsterbox! Ben heel benieuwd naar hun gezichtjes tijdens het uitpakken bij het zien van alle “monster” lekkere dingen!! 🙂

 88. Ik hou er zo van en alles wat ik niet kan gebruiken deel ik weer uit aan anderen, samen ervan genieten is zo leuk!

 89. Ik zou hem graag winnen om hem te doneren,wij wonen vlakbij de voedselbank en er komen nu allemaal nieuwe vluchtelingen ook op Texel,Dus Gerda stuur hem naar mij?????

 90. Ik ben vrijwilliger bij Humanitas en kom bij gezinnen over de vloer die het niet breed hebben. Ik zou ze graag deze doos kado doen om ook eens iets lekker te eten/snoepen.

 91. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe producten uit te proberen, en ik hou van verrassingen! Het lijkt me dus erg leuk om de Monsterbox te proberen.

 92. Na torenhoge energierekeningen kan ik wel weer wat energiegevende producten gebruiken!!! De code is daarom meer dan welkom bij ons gezin ?

 93. Hoi Gierige Gerda ben sinds een paar maanden je volger en heb al hoop al geleerd ,ben fan van goodtogoo had er nog nooit van gehoord maar nu regelmatig gebruiker ,ook deze ken ik niet en zou super zijn om mee te dingen naar de box om zelf te unboxen zoals je zegt .dus bij deze fingers crossed en doe ik gooi naar monsterbox .

 94. Ten eerste vind ik het fijn dat ik weer een reactie kan plaatsen. Vond dat voorheen altijd zo fijn. Nu ter zake natuurlijk. Ook ik zou heel graag deze box willen winnen voor mijn gezin. Lekkere dingen zijn namelijk altijd welkom, en zo gaan we een wat anders proberen dan de standaard aankopen die we normaal altijd doen.

 95. Een mooie kans om nieuwe artikelen te proberen. Nu ik onze kat heb moeten laten inslapen kunnen man en ik wel een afleiding gebruiken.

 96. Zo’n pakket biedt je de mogelijkheid om dingen te proberen die je zelf niet zo zou kiezen. En soms pakt het verrassend goed uit. En zo niet, dan kun je er altijd een ander blij mee maken. Dus ik houd me aanbevolen!

 97. Lijkt me een heerlijke box om te proberen. Als een zoetekauw kan ik mijn hart ophalen !

 98. Hoi Minke/Gerda,
  Bij ons thuis heeft iedereen altijd honger nou ja, honger bestaat niet. Laten we het houden op gezonde trek. Ik wordt vrolijk van een boodschappen pakket uitpakken, mijn gezin eet het graag op. Onze hond is dol op lege dozen. Wij zouden dus heel graag deze monsterbox willen winnen. Levert ons tegelijkertijd weer een mooi besparing op en stilt de “honger”. Fijne dag ??

 99. Hey Roxy, ik zet reageren alleen aan voor deze winactie. Volgende artikelen (en na vrijdag 12 uur op dit artikel) staat het gewoon weer uit.

 100. Oeh, ik zou deze box graag willen winnen! ❤️ Ik ben door omstandigheden langdurig in de ziektewet gekomen en we zijn nu aan het uitvogelen hoe we lekker kunnen blijven eten terwijl we minder te besteden hebben. Ik leer veel van Gierige Gerda! (Mijn man noemt me nu soms ook Gierige Gerda ?)
  In deze box zitten een boel lekkere dingen om de kinderen mee te verrassen, maar de chocola zou ik zelf houden ?

 101. Wij zouden het super leuk vinden om de monsterbox te winnen! Want er zitten echt leuke nieuwe producten in!

 102. Wat een leuke actie, voelt voor mij persoonlijk als Kerstmis in Maart,zo’n mooie box geeft je toch een beetje het gevoel van een kerstpakket en dat hebben we al heel lang niet meer gekregen,dus je begrijpt dat we het ontzettend zoudrn waarderen

 103. Ik zou het heel leuk vinden om samen met mijn zoontje van 3 deze box te winnen. Hij is inmiddels net zo enthousiast en nieuwsgierig als ik, als we weer een togoodtogo magicbox opgehaald hebben. Heerlijk om dat samen met hem uit te pakken en hem dan ook weer nieuwe dingen te laten proeven.

 104. Wat een leuke box. Ik doe graag mee met de winactie. Ik kook graag, altijd leuk om eens iets nieuws op tafel te zetten als er volk kom eten. Ook zitten er veel snacks/repen in. Ben aan het trainen voor de nijmeegse vierdaagse. Dus das ideaal om mee te nemen tijdens wandelingen en te delen met mijn medewandelaars.
  Ik ben 100 procent afgekeurd en leef van een wajong uitkering. Dus dit soort voordeeltjes zijn fijn.

 105. Dat zou een leuk verjaardagscadeau zijn voor mijn man en mij. Allebei deze week jarig haha.
  Het ziet er uit als een geweldige box. Ik ben heel benieuwd naar de spullen die erin zitten. Sommige bekend anderen onbekend. Ik loot dan ook graag nee

 106. Ik doe heel graag mee, zijn echt wel dingen die ik graag wil uitproberen. ?

 107. Wat een mooie box! Wij lusten en gebruiken 99% van deze box zeker, de overige 1 procent proberen we graag uit! 🙂

 108. Graag zou ik dit pakket willen winnen en delen met anderen, zodat er meerdere mensen er iets aan hebben. Door te delen wordt er geen voedsel verspild en in de tijd kan iedere wel iets extra’s gebruiken.

 109. Hallo Gierige Gerda,

  Bij ons vliegen de kasten leeg met hongerige kids en man en ik hou wel van surprise boxen dat voelt als een feestje. En het leuke is wik verspillen niks.

  Gr Inge

 110. Ik kende dit nog niet, maar wat een leuk idee en wat een verrassende producten!
  En ik hou van winacties, dus doe zeker een poging om een keer iets te winnen.

 111. Heel erg leuk om te winnen! Mijn zoontje en ik pakken graag cadeautjes uit. Misschien zit er wel iets lekkers in, hij is bijna jarig.

 112. Wat een leuke en bruikbare spullen in deze editie. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe producten. Benieuwd naar de kitkat vega.

 113. Jaaa ik wil zo’n box graag winnen . Dat lijkt net dan net sinterklaas tijd; raden wat er allemaal in zit doos uitpakken en genieten van alle dingetjes die er in zitten en…. komt financieel natuurlijk wel heeel goed uit
  Gr diny

 114. Hoi hoi,

  Graag doen wij mee met deze winactie, ik volg je al een tijd en vind het super leuk en inspirerend. Wij doen graag mee omdat we dol zijn op nieuwe dingen proberen maar helaas weinig budget hebben om echt nieuwe dingen te proberen.

 115. Ook ik ga een poging wagen om de monsterbox te winnen. Gewoon omdat het super leuk en lekker:) zou zijn. En omdat het een ideale manier is van kennismaken met monsterbox. Daarnaast omdat we wel van nieuwe producten proberen houden en als kadootje is dat al helemaal welkom aangezien ik altijd op zoek zijn hoe we lekker( en gezond) kunnen besparen terwijl we toch goed eten (met een klein budget). Jouw website bevat trouwens regelmatig handige tips, thanks!

 116. Super leuk om deze box te proberen.
  Ik zou onze drie kinderen hier ook echt mee kunnen verrassen.
  Samen kijken wat er in de box zit en nieuwe dingen/recepten proberen.
  Helemaal leuk!

 117. Wat een heerlijke dingen voor een prettige prijs. Ik heb 2 pubers die de oren van mn kop eten dus dit zou een kadootje zijn!

 118. Ik zou zo,n doos graag proberen.
  Temeer omdat er best veel artikelen inzitten, die ik niet zomaar koop.
  Ik ben meer van de standaard dingen, zeg maar.
  Dus zo,n doos zou echt een verrassingsdoos zijn, zeg maar

 119. Ik zou graag willen willen. Heerlijk even unboxen en kijken wat voor nieuwe recepten ik kan bedenken… mijn grootste nachtmerrie.
  Voorheen had ik een super partner die kookte en de lekkerste recepten maakte maar sinds zijn herseninfarct lukt dat niet meer en koken is niet mijn hobby.

 120. Het lijkt me heel leuk om deze samen met mijn moeder uit te pakken. Er gaat met dit soort boxen een wereld aan producten voor je open!

 121. Wat lijkt het mij leuk om weer eens zo’n doos uit te pakken .leuke actie

 122. Ohhh ben dol op surprise boxen! Alleen het uitpakken is al een feestje, en mooi meegenomen als er lekkere of handige dingen in zitten.

 123. Wat leuk om eens een keer een box met nieuwe producten te proberen. Ik doe graag mee met deze winactie.

 124. Wow, wat een enorm toffe actie!!!
  Wij zijn starters op de woningmarkt en hebben net ons nieuwbouwhuis gekocht. Wij kwamen tot de ontdekking dat er verrassend veel geld nog nodig is na de aanschaf van de nieuwe woning voor inrichting etc. Wij zijn toen de podcasts gaan luisteren, artikelen gaan lezen en tips opvolgen. Wat een eyeopener was dit! Ik ben ervan overtuigd dat we veel gaan besparen en dit direct kunnen gebruiken voor onze droom: die prachtige nieuwbouwwoning!
  Natuurlijk zou de Monsterbox ook een mooie financiële meevaller zijn, ik kijk nu al uit naar dat heerlijke kerstpakket-gevoel!!

 125. Zou de eerste kennismaking zijn met de box dus wil graag meedoen met de winactie, zeker omdat ik nu weet dat het geen oplichting, vertrouw dit soort aanbiedingen niet zo snel.

 126. Ik wil dit graag winnen voor mijn moeder. Die vindt vereassingsboxen altijd geweldig! Ik stiekem ook haha.

 127. Wat een super leuke actie is dit, ik ben heel benieuwd naar deze Monsterbox??
  Dit is nieuw voor mij, daarom duim ik hier hard voor??

 128. Ik zou deze graag voor mijn ouders willen winnen. Die worden altijd heel erg bloj van dit soort verrassingsdozen ??

 129. Wooh wat een prachtige box met zoveel lekkers erin.Doe heel graag mee.

 130. Alle andere reacties zijn allemaal leuk en klinken legitiem, ik kan daar eigenlijk niks bijzonders meer aan toevoegen, zonder dat ik zou beginnen te liegen.
  We willen allemaal graag die Monsterbox winnen, gewoon omdat het fijn is om eens iets te winnen.
  Dus ik hoop gewoon het geluk te hebben en anders gun ik het zéker ook iemand anders die ook een geluksmomentje wil beleven.

 131. Dat zouden wij graag eens willen proberen, ben erg benieuwd naar de box.
  Er zit altijd wel iets in met een gezin van 5!

 132. Wat een toffe actie!
  Na een scheiding moest ik op de centen gaan letten, zo kwam ik via porterenee bij gierige Gerda.
  Te leuk dit!
  Met dit pakket hebben we weer eens iets extra’s.
  Niet dat dat anders niet zou lukken, maar we moeten weer een buffer opbouwen.
  Dus kerst in maart of een paaspakket is altijd zeer welkom ?

 133. Wat leuk zo’n verrassingsbox! Lijkt me leuk om hem te winnen! Lekker nieuwe producten uitproberen!

 134. Omggg ben echt mega fan van zulke boxen!!! Snoep, koekjes alles heb ik wel eens uitgeprobeerd maar zo’n box met nieuwe producten eigenlijk nog niet. Hier ben ik wel echt super benieuwd naar. Helaas, omdat ik nog studeer, heb ik niet altijd geld om zulke mysterie boxen te kopen maar daar spaar ik dan altijd graag voor. Uiteraard zou ik het super leuk vinden om deze nu te krijgen. ?

 135. Oh wat een super leuke box! Ik heb expres niet heel lang gekeken naar de producten. Stel dat ik hem win is het grotendeels nog een verassing. Ik hou namelijk erg van verassingen en van cadeautjes (ben net een kind van 12 zegt mijn vriend altijd ?). Groetjes van een trouwe volger!

 136. Ik doe enorm graag mee om deze fantastische box te winnen. Zo leuk om nieuwe producten leren kennen.

 137. Omdat het een heerlijke aanvulling voor mijn voorraadkast is en zo probeer je eens iets anders, iets wat misschien anders niet zou kopen 🙂

 138. Oh wat superleuk! Lijkt me echt een feestje, zo’n box vol verrassingen! En dan daarna allemaal mensen blij maken en lekker uitdelen…top!!!

 139. Leuk, zo’n box met al dat lekker en handige items. Ik zou hem graag willen winnen!

 140. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve moeder, waarvan ik zeker weet dat ze zo’n mooie en lekkere box super leuk zou vinden.

 141. Hoi, ik zag dat in deze box de vegan KitKat zit. Het zou heel leuk zijn als ik deze aan mijn dochter kan geven die vegan eet
  Wij hebben hem nog nooit in de winkel gezien! Groetjes karen

 142. Ik heb deze box zelf besteld. Maar ik zou de box graag willen schenken aan een bevriend gezin die het financieel niet breed hebben. Altijd leuk een verrassings doos uitpakken ?

 143. Oh ja lijkt me heerlijk om wat bekende en onbekende dingen uit te proberend benieuwd of de vegan kitkat zo lekker is als de normale

 144. Ik doe graag mee, mijn dochter loopt momenteel stage voor 4 mnd bij een vakantiepark op Texel. En omdat haar stage vergoeding die ze krijgt niet groot is lijkt het mij leuk om haar met deze box te verrassen.

 145. loot graag mee voor dit geweldige pakket zodat je wat geld overhoudt om iets anders mee te doen in deze dure tijd

 146. Oh wat een leuk cadeau is dit om te winnen Gerda, echt super. Ik zou het pakket heel graag willen winnen, ook leuk om nieuwe dingen uit te proberen, en ik kan het ook goed gebruiken, tevens ga ik het delen met mijn zus

 147. zo erg leuk en lekker om samen te delen met mensen die ik lief heb om samen te genieten

 148. Wat een leuke actie. Ik wil ook graag een betere voorraad aanleggen en ik denk dat dit een goed begin is!

 149. Super Gerda, dat je dit weggeeft. Ik vind het erg leuk, zo’n verassingsdoos en net alles velen, kan ik het heel goed gebruiken, gezien de financiele situatie. Waarom zou ik dan de gelukkige moeten zijn? Hoop Gerda, dat jij daar antwoord op kan geven.

 150. Wat een allesbehalve monsterachtig pakket is dit. Ik doe mee met deze gave winactie. Scheermes en capsules hebben meerwaarde voor mij.

 151. Dat wordt smullen met deze box als we dadelijk een half jaartje weg gaan met onze zelfgemaakte camper. ?‍♀️

 152. Ik doe graag mee. Ik denk dat ik mijn man en dochter er heel blij mee kan maken. Win-win??

 153. Ja dit wil ik natuurlijk ook graag winnen! En de nextorycode mag dan naar Fany van Hemelen, want die zal ik niet gebruiken.

  Ik snap heel goed dat je de reactiemogelijkheid normaal uit hebt staan, maar nu er even een klein kansje is, maak ik toch graag van de gelegenheid gebruik om je te bedanken voor je leuke blogs. Ik kijk er steeds naar uit en ze blijven inspirerend. Ga zo door!

 154. O wat is dat leuk zo’n box. Ik snap helemaal waarom je zo enthousiast bent daarover. Graag loot ik mee voor deze box

 155. Leuk om eens nieuwe producten uit te proberen, ik loot graag mee!

 156. Oh… net als het uitpakken van een kerstpakket!! Dat lijkt me heel fijn om te winnen!

 157. Ik ben altijd in voor een verrassing, en zo’n pakket is één grote verrassing

 158. Ik houdt van “goodies”.
  Plus ik blijft toch een Nederlanders he.. gratis! Haha.
  Oh en geen kerstpakket gehad afgelopen kerst, dit lijkt er toch semi op he.

 159. Ik loot graag mee. Dit lijkt mij heel erg leuk om te winnen. Allemaal voor mij onbekende producten.

 160. Oh zo’n box voelt inderdaad als een kerstpakket. Leuk om nieuwe producten uit te proberen. We gaan duimen.

 161. Lijkt me super leuk om via zo’n win actie nieuwe dingen uit te proberen. Wat ik niet gebruik/lust geef ik weg!

 162. Wat een leuk pakket. Ik doe heel graag mooi. Leuk om zo wat nieuwe producten uit te proberen.

 163. Helaas in quarantaine, dus we kunnen onze trouwdag niet vieren. Ik zou de Monsterbox graag willen winnen. Er zitten veel bruikbare producten in. En alles wat we niet gebruiken gaat naar het buurthuisje.

 164. Dit pakket ligt buiten mijn budget maar ik zie zeker een paar dingen voorbij komen waarvan ik denk oeh dat wil ik wel eens proeven! Dus ik doe graag mee met deze leuke win actie.

 165. Oef yes jummie! Onze 3 jongens zouden hier vast heel blij van worden. Al geloof ik wel dat er voor de officiële opening al wat chocolade op mysterieuze wijze verdwenen zal zijn…?

 166. Wat fijn om zo’n mooi pakket te winnen. Ik loot graag mee voor mijn lieve oma Bertha.

 167. Hoi
  Ik heb niet veel te besteden en kom dan ook niet zo snl met nieuwe productn in aanraking. Ik zou het heel leuk vinden om zo’n dood uit te pakken lijkt op een cadeau

Reacties zijn gesloten.