Evenementen

Verslag Huishoudbeurs 2020 (+shoplog)

De huishoudbeurs is al sinds 1955 een begrip in Nederland. In de beginjaren was de beurs heel erg gericht op de nieuwste uitvindingen en dure uitgaven. Denk aan fornuizen, wasmachines en andere spullen die in het huishouden konden helpen. In de jaren 90 waren er redelijk wat stands gericht op typische ‘as seen on tv’ producten. Zoals pannen waar je onmogelijk je eten in aan kan laten branden.

Ken je die scène in Friends waarin Joey meedoet aan Amazing Discoveries, met het melkpak? Volgens mij hebben wij die ‘prikkers’ ook ooit gehad. Van de Huishoudbeurs natuurlijk! Anno 2020 is het vooral gericht op eten, shoppen en aanbiedingen. Daarom kon ik het als Gierige Gerda natuurlijk niet voorbij laten gaan.

Reis en entree

Afgelopen woensdag vertrok ik samen met ‘ons mam’ richting Amsterdam RAI om verslag te doen van de Huishoudbeurs. De afgelopen jaren is dit wel een beetje traditie geworden hier op GierigeGerda.nl. Dat ik dat nu ook voor het eerst ‘voor het eggie’ als pers mocht doen was natuurlijk helemaal geweldig. Het kaartje voor mijn moeder kreeg ik gratis bij aankoop van een waterkoker op Bol.com.

De treinkaartjes kochten we bij Kruidvat. Omdat ik vorige week ook al naar Scoupy mocht waren ze lekker goedkoop met €15,00 per stuk. Je zit dan wél vast aan treintijden buiten de spits (9.00 tot 16.00 en na 18.30 uur.) Dat leken niet alle reizigers te weten. Bij aankomst op station Amsterdam RAI konden we meteen een foto laten maken. En onderweg van het station naar de ingang kregen we al het een en ander uitgereikt. Bij de ingang begaf ik mij direct naar de perskamer. Hier kreeg ik de lanyard en konden we onze jassen ophangen.

Huishoudbeurs 2020 RAI Amsterdam

Negenmaandenbeurs

Ik ging dit jaar op woensdag omdat ik ook graag een kleine wandeling over de Negenmaandenbeurs wilde maken. Het rondje is echter erg klein geworden en we hebben eigenlijk alleen even bij Kruidvat gekeken voor de shopper. Deze kocht ik voorgaande jaren graag omdat er altijd wel een mascara in zat die de kosten (€4,00) al meer dan rechtvaardigden. Helaas was de mascara dit jaar vervangen door een lipgloss van Max Factor. Daarmee is €4,00 nog steeds een goede deal, zeker als je wél een kleine (op komst) hebt maar dat is bij mij niet het geval dus heb ik deze aan mij voorbij laten gaan. Wel kocht ik natuurlijk de Scoupyshopper.

Huishoudbeurs 2020 RAI Amsterdam

Hiervoor betaalde ik zoals gewoonlijk €6,00 en daarvan krijg ik nog €2,00 cashback in de app.  Ik heb uitgerekend dat de tas ongeveer een waarde van €28,00. Ik vond het vooral verrassend dat de tandpasta een full size was, want meestal zijn dat mini’s.

Voor de GTST liefhebbers was er een hele stand. Je kon er op de foto in het café de Koning of met een parachute. Zelf kijk ik al heel lang geen GTST meer, maar in mijn jeugd was het wel echt een ding. Ik was 12 toen Linda, Roos en Jessica in de hitlijsten stonden. Ik denk dat ik ben gestopt toen mijn laatste soap-crush, Wouter de Jong, stopte met zijn rol als Milan. De quiz heb ik dan ook niet meegedaan want daar zou ik echt niks van bakken.

Daar zijn ze weer, de prachtige ovenschalen van Lavandoux. Ik kocht er eentje in november en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb even getwijfeld of ik nu niet een tweede moest meenemen, maar het leek me niet verstandig. Wellicht dat ik er eentje koop tijdens de Libelle zomerweek in mei!

Ik wilde opzoeken welke smaak dit ook alweer was, maar ik kan het niet meer vinden. Volgens mij iets met kip-kebab, maar in ieder geval potverdikkemes lekker!

Deze weet ik nog wel! Dit was Unox Puur soep tomaat selderij. Daar heb ik een coupon voor van 50% korting. Los van deze proeverij op het Innovatieplein was er ook nog een stand van Unox in Hal 7 waar je bij inschrijving voor de nieuwsbrief een gratis goodiebag kreeg.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een genereuze goodiebag vind! Het zijn wellicht niet de meest populaire producten maar samen hebben ze een waarde van ongeveer €7,00! Als je dan nagaat dat de meeste bedrijven meestal enkel samples uitgeven is dat wel een heel goed cadeau!

Ik had natuurlijk geen zin om de hele dag te slepen met de Scoupy tassen. Gelukkig kon ik dus aan het begin van de dag een bon kopen. En aan het einde van de dag daarmee een tas ophalen. Ik vond de ontwerpen een beetje tegenvallen en koos dus voor de tijgerprint. De Negenmaandenbeurstas vond ik trouwens wel kei leuk, love Nijntje!

De inhoud van de tas vind ik ook een klein beetje tegenvallen. Vooral omdat ik persoonlijk vind dat dierenvoer een extraatje zou moeten zijn in zo’n tas. De vegan mayo en cruesli zijn dan weer dingen die ik normaal niet zou kopen. Daarom vind ik het leuk dat ze in zo’n tas zitten. Dan kan ik ze ook een keer proberen! De waarde is met €23,00 iets lager dan die van de Negenmaandenbeurs, maar nog steeds prima waarde voor de betaalde €4,00! Voor een ander kan de inhoud trouwens wel een voltreffer zijn natuurlijk.

Albert Heijn had een heel grote stand. Presentator Gert-Jan (ook bekend van o.a. Utopia) stond aan een kant met een rad. Met daarop allerlei ‘Prijsfavorieten’, huismerk producten met een lage prijs. De persoon die aan het rad had gedraaid mocht raden hoe duur dat product was. Als diegene het juiste bedrag raadde kreeg hij dat product mee.

Ik deed natuurlijk ook een poging en draaide de kaiser broodjes. Daar werd ik wel zenuwachtig van. Voor mij lag er natuurlijk wel een flinke druk op om de prijs goed te raden. Gelukkig wist ik dat deze broodjes €0,50 cent kosten en kreeg ik ze dus mee. Pfoe, reputatie gered! Ik weet niet of ik alles zou kunnen matchen, hoor want ik koop natuurlijk niet alles.

Je kon de Prijsfavorieten ook extra voordelig kopen, met nog eens meer dan €1,50 korting. Ik heb dit maar aan me voorbij laten gaan want ik gebruik deze producten eigenlijk nooit. Ja soms eet ik de stroopwafels en soms koop ik de vlokken. Maar ik zeg natuurlijk altijd dat iets pas een deal is als je het ook gebruikt! Wel jammer want die tas is wel echt heel erg tof! Oké, nu heb ik een klein beetje spijt.

Je kon ook nog eens op de foto met een volle boodschappentas. Niet zo leuk als de Albert Heijn hamster, maar wel een mooi moment voor een leuke foto.

Naast de broodjes bij Albert Heijn verzamelde ik nog een aantal gratis dingen. De Remia bikkelsaus won ik in de Huishoudbeurs app, waar je kon krassen voor prijzen. Helaas viel het een beetje tegen en kreeg je vooral tips. Er werd op social media veel over geklaagd. Gelukkig had ik deze saus dus wel gewonnen. En bij droomhoesjes kreeg ik een stylus. Ik won met het krassen ook een photoshoot bij PicturePeople. Maar toen ik daar naar meer informatie ging vragen werd ik niet erg aardig geholpen en voor ik nog iets kon vragen was de persoon die me hielp weg. Erg jammer.

Ook bij de Margriet stand werd ik niet heel netjes benaderd. Mij werd een abonnement voor €3,25 per week, met een gratis horloge aangeboden. Een goede deal, maar ik wilde niet meteen ‘ja’ zeggen. Toen werd de verkoper een beetje bozig. Jammer, want anders was ik wellicht teruggekomen. Dat ene magazine kreeg ik dus wel voor niets mee. Batterijen bewaardoosjes van Stibat zijn echt mijn favoriet, dus nam ik die ook nog extra mee. Het aantal pennen dat we hebben verzameld valt eigenlijk wel een beetje tegen. Vind je niet?

Na twee minder gezellige aanvaringen was dat bij Optimel wel anders. Mijn veter was los en we stonden dus iets langer bij de stand dan normaal. In die paar minuten werd ons 3 keer door dezelfde jongeman een smoothie aangeboden. Met een brede glimlach en een goed humeur. De smoothies die hier werden geserveerd waren echt verrukkelijk! Als ik mijn blender op het aanrecht kon laten staan zou ik ze zeker wel eens maken. Wie weet heb ik binnenkort een keuken waar dat kan, dus nam ik de recepten wel mee.

Het mooie is dat de actie die Optimel had die niet gebonden was aan de Huishoudbeurs. Je krijgt namelijk cashback op je aankoop en hiervoor hoef je niet per se op de Huishoudbeurs te zijn geweest! Jij kan er dus ook gewoon gebruik van maken.

Toen was het tijd voor een korte break en wel bij Dutch Valley. Waar een enthousiaste presentator een spelletje speelde met verschillende bezoekers. Ze moesten intro’s en soundtracks van tv series en films raden. Dat was erg leuk, vooral omdat er nogal wat verwarring was soms. Zo verwarden we (bijna) allemaal de leader van Onderweg Naar Morgen voor Het Spijt Me. Allebei super jaren ’90, maar toch allebei door andere zangeressen gezongen. Ook onze tweede pauze hielden we bij deze stand, toen werden we verblijd met een optreden van Jeffrey Kuijpers.

Ik zag dat op de Negenmaandenbeurs weer 50% korting was op Weleda. Op de Huishoudbeurs kreeg je op deze handcrème zelfs nog meer korting. Ik ben erg fan van de producten van Weleda en heb eigenlijk wel een beetje spijt dat ik deze aanbieding niet mee heb genomen. In de winter is handcrème sowieso altijd welkom. Maar nu ons wordt aangeraden meer handen te wassen alleen maar meer!

Ook bij Eru ging ik even langs, ze hadden weer allerlei lekkere recepten die konden worden geproefd en 1 daarvan waren deze lekkere tosti’s. Ik ben meestal geen fan van dit soort cheddar-plakjes, maar ik denk toch dat (iets) duurder hier wel bijdraagt aan smaak. Volgende keer dat we burgers eten dus eens even proberen of het helpt om een duurdere kaas te gebruiken.

Bij Look-o-look en Fruit-tella kon je lekker snoepjes proeven. En natuurlijk gebruik maken van leuke aanbiedingen.

Net als bij Santa Maria. Gelukkig konden we hier niets proeven want dan had ik daar denk ik de hele dag gestaan. Dit is wel een heel leuke aanbieding, al heb ik hem zelf niet meegenomen.

Tegen een uur of 2 waren we allebei wel toe aan een glas wijn, helaas konden we niet vinden waar we deze konden kopen en besloten we dus maar gebruik te maken van de gratis proeverij bij Wines of Germany. Een heel gezellige stand die ik eerlijk gezegd al best wel al vaak had zien staan op dit soort evenementen. Maar waar ik tot Margriet winterfair afgelopen december nog niet was geweest. We proefden een aantal wijnen, waaronder droge Riesling wijnen. Iets waarvan ik altijd dacht dat ze zoet waren. Wel heel lekker en dus verrassend!

Vorig jaar werden er ook al Flügel ijsjes uitgedeeld, maar toen was het zoveel drukker dan vandaag! Toen hadden we geen zin om ons in de chaos te storten. Nu was er geen wachtrij voor de alcoholhoudende ijsjes en dus konden we er eentje proberen. Het was lekker! Kan me helemaal voorstellen dat dit lekker is op een festival in de zomer. Of gewoon als je in de tuin een eigen feestje viert.

Duurzaamheid vind ik belangrijk. Bier vind ik ook belangrijk. Dus bier van regenwater om ons bewust te maken van regenwateroverlast vind ik helemaal leuk. Terwijl ik aan de bar mijn biertje stond te proeven ‘regende’ het echt, dus die regenjas was ook echt nodig. Zorgen dat steden makkelijker hun regenwater kwijt kunnen is eigenlijk niet zo moeilijk. Minder bestrating en hoogteverschil in je tuin kan er bijvoorbeeld al heel erg bij helpen. Geen tuin? Misschien kun je gaan voor een groen dak of voor een regenton. Kijk voor meer informatie op rainproof.nl. En nee, dit is niet gesponsord. Ik word gewoon enthousiast van dit initiatief.

Er waren op de beurs ook heel veel shops met flauwe quotes, Ibiza-stijl kleding van AliExpress en andere onnodige hebbedingetjes. Ik heb ze allemaal weten te weerstaan. Al was de shop met Kitsch Kitschen wel heel leuk, maar goed dat weet ik later ook nog te vinden.

Als je bij Robijn een doosje pods kocht voor €3,00 mocht je deelnemen aan dit spel. We kennen het allemaal wel; je gooit een schijf bovenin en hij moet in de goede bak beneden uitkomen. Gelukkig waren er in dit geval geen verliezers van dit spel, want de presentator liet de spelers (op een leuke manier) net zo lang doorgaan tot ze prijs hadden. Een Robijn beertje. Zo schattig!

Bij Mepal zag ik wel een aantal handige producten. De leukste actie vond ik dat je bij €20,00 aan bakjes een gratis receptenboekje voor meal prepping kreeg. Dat had ik wel handig gevonden, ik kon alleen geen €20,00 aan producten vinden die ik nodig heb.

Als je hond of kat je de hele dag heeft moeten missen kan een cadeautje bij thuiskomst natuurlijk niet ontbreken. Daarom is het leuk dat er ook enkele stands richten op dierenvoeding.

Geen tijger thuis, maar wel weg van panterprint? Dan kon je op deze stand van Kruidvat helemaal loos gaan op de Patty Brard collectie voor de drogisterijketen. Ik vond het echt verwonderlijk hoeveel mensen hier op af kwamen. Zeker omdat het ook gewoon in de Kruidvat filialen zelf heeft gelegen, Wellicht mis ik zelf iets want ik vond het niet zó speciaal.

Ik rekende vorig jaar eens uit hoe voordelig een SodaStream is. Toen was ik nog niet overtuigd, maar nu ik op de Huishoudbeurs heb kunnen proeven begin ik toch wel bij te draaien. Ohjeej, ga ik straks toch overstag? Ik zal in ieder geval eerst genoeg ruimte moeten hebben om hem kwijt te kunnen, dat is nu zeker nog niet het geval.

Het laatste half uurtje dat de beurs open is nog even een klein beetje eten voor we de 1,5 uur durende terugreis aan gaan.

Ik vond het heel erg leuk dat er zoveel spelletjes konden worden gespeeld. Dit spel, gebaseerd op de kamelenraces van de kermis, vond ik toch wel de meest originele van ze allemaal. Wel weer voor huisdieren die wij niet hebben, dus ik heb het niet gespeeld. Het luidruchtigste spel was overigens het rad bij EasyToys. Ik heb er zelf niet gekeken, maar voorgaande jaren kon je daar verschillende seksspeeltjes winnen.

Mijn laatste aankoop waren deze gezondere snacks van Bites we love. Ik betaalde €10,00 voor 4 grote zakken en 8 portiezakjes. Om eens te proberen welk formaat dan het prettigst is. Ze zijn echt heerlijk en ik kreeg ook nog een kortingscode voor een volgende bestelling. Dat is natuurlijk helemaal een dikke win.

Toen was onze gezellige dag ten einde. Gelukkig hoefden wij niet over te stappen en konden we de trein van half 7 nog halen, dus waren we lekker op tijd terug. Onze trolley goed gevuld en met vermoeide voeten. Halverwege de dag werd ik nog aangesproken door een volger die graag een foto van me wilde. Ik vind het echt heel erg leuk om lezers/volgers te ontmoeten! Het grappige is dat ik een klein half uurtje eerder zelf Mascha van Beautygloss en haar man Gregor tegen kwam. Helaas is die foto mislukt, anders had ik die zeker ook wel gedeeld!

Ik mis op de Huishoudbeurs wel echt een klein stukje sfeer. Op Libelle zomerweek en Margriet winterfair zijn deze onderdelen heel belangrijk, het is echt een gezellige omgeving. De Huishoudbeurs voelt veel zakelijker en is ook veel minder gericht op gezelligheid en een dagje uit, veel meer op verkoop. Als bezoeker had ik dit denk ik niet zo gemist, maar omdat ik nu verslag doe (voor de derde keer) viel dat me wel op. Het was in ieder geval een geslaagde dag en ik heb nu al zin in volgend jaar. Ik weet nog niet wanneer dat zal zijn, maar waarschijnlijk weer dezelfde periode.

Ben jij wel eens naar de Huishoudbeurs geweest? 

 

17 gedachten over “Verslag Huishoudbeurs 2020 (+shoplog)”

 1. Wij gingen normaal ook elk jaar maar de afgelopen jaren was het ‘woohoo’ effect er gewoon niet meer. De speciale aanbiedingen en echte koopjes bleven uit. Had meer het idee dat ik in de allernieuwste folders van winkel liep die hun nieuwe producten wilde showen. En qua spullen idd heel veel aliexpress artikelen(tenminste die je op aliexpress zeker kan kopen voor minder dan de helft) Ik kan het niet precies terughalen maar ik hoorde dat de standprijzen zo belachelijk duur zijn ,dus het geld moet ergens vandaan komen. Maar daardoor dus niet meer haalbaar om echt leuke koopjes te scoren. Plus wat we vaker hebben gehad is dat de producten die ik kocht nog maar een paar dagen ‘goed’ waren.
  Bedankt voor je uitgebreide verslag!

 2. Ik kan begrijpen waarom mensen hier massaal op af komen, maar zelf moet ik er op basis hiervan eigenlijk niet aan denken. Alles is zo gericht op merken en consumptie, heb ik het idee. Niet mijn ding.

 3. Het gaat er natuurlijk heel erg om het ‘nieuwste’ te tonen. Dus ja dan richt het zich op merken en consumptie. Beetje een uit de kluiten gewassen supermarkt zonder versafdeling, haha.

 4. Graag gedaan. Veel kleine Nederlandse (web)shops halen hun producten uit China. Dat is niet per definit ie slecht of goed. Maar kleinere winkels kunnen vaak niet op Europese veiligheidsnormen controleren. Dát kan wel een probleem geven zeker omdat de consument onwetend is.

 5. Jaren geleden eens geweest met mijn moeder en tante en we hadden er enorm veel zin in.
  Maar wat een tegenvaller!
  Na 1 uur waren we er al klaar mee en zijn we maar Amsterdam in gegaan.
  Zou vast aan ons hebben gelegen dat we er niks aan vonden want er gaan elk jaar hele volkstammen naar toe 🙂

 6. Wat fijn dat je een inkijkje geef. Nu hoef ik niet meer te gaan. In de supermarkt heb ik ook nooit de behoefte om de nieuwe bewerkte en vaak duurdere nieuwe dingen uit te proberen. Ik ga het liefst ook niet naar een grote supermarkt. Veel te veel lopen, veel teveel keuze. En dit lijkt de overtreffende trap ervan. Ik was namelijk best nieuwsgierig.

 7. Hoi k kom er net vandaag maar wat een tegenvaller. De grote hal was een deel afgesloten veel stoelen om te zitten dus minder kramen. Miste veel bekende merken. Het proef gedeelte wordt ook minder.

 8. Ik heb best genoten van de gehele dag maar ik moet iets kwijt over de mogelijk heid om iets te eten.wij hebben mijn vriendin en ik een misselijk gevoel over gehouden over de prijs die je betaald om iets te eten. Belachelijk 9.50 voor n hamburger wat niets voor stelde eerder smakeloos als lekker. Dat moet toch anders kunnen.doe er iets mee met dit bericht .bvd

 9. Wij hebben samen op dinsdag de beurs bezocht en ook wij vonden het erg tegenvallen. Weinig nieuwe snufjes of beter gezegd geen. Alles was heel erg ruim opgezet en sommige hallen maar voor 2/3de gevuld. Het was ook best rustig wat dan wel weer fijn is.
  Het probleem is denk ik de dure stands. En het feit dat mensen via sociale media worden overvoerd met goedkope “handige” producten en ook kleding. Dat maakt dat ze niet meer zo snel naar een huishoudbeurs gaan. Ik hoorde ook mensen tegen elkaar zeggen: o die heb ik ook maar dan via Ali express en goedkoper.
  Het blijft alsnog een gezellig dagje uit hoor maar ik geef toch de voorkeur aan libelle of margriet beurs waar ook meer stands zijn met spulletjes voor in je huis en kleding. Een “huishoud” beurs blijft natuurlijk ook meer op het huishouden gericht.

 10. Ik ga elk jaar … maar vond het dit keer zo tegenvallen Ben op een Maandag geweest
  Er stond maar paar mensen om een reep uit te delen of een zuur snoepzakje bij de ingang
  Op het station en in de trein stonden altijd hordes vrouwen met hun trolleys . Dit keer niet
  Nee vond het Erggggg Tegenvallen op de Huishoudbeurs
  Weet niet of ik volgend jaar weer ga

 11. Hoi hoi
  Ben afgelopen dinsdag geweest met een vriendin, kom er al vele jaren.
  Dit jaar was echt tegenvaller.
  Veel minder kramen, hallen met schermen kleiner gemaakt, ruimtes opgevuld met etalage poppen e. d
  Volgend jaar gaan we overslaan, viel echt tegen helaas.

 12. Ben er ook weer geweest , ga al 25 jaar
  Maar de laatste jaren is het elke keer minder
  De leuke kleine kraampjes , leuke” hebbe dingetjes “wordt steeds minder
  T blijkt dat het te duur is om daar te staan, dus hebben geen winst
  Heel jammer

 13. Afgelopen dinsdag ben ik met mijn moeder geweest. Wij zijn ook al meerdere keren naar de beurs geweest en vonden het dit jaar ook echt tegenvallen. Zoals hierboven al gezegd de grote half stond grotendeels leeg, veel prullaria en weinig acties bij de food afdeling.
  Jammer ik denk dat ik er niet meer naartoe ga…
  Overigens vond ik de 5 gratis foto’s van kruitvat wel erg leuk

 14. Ik vind het jammer voor ons als consumenten dat de huishoudbeurs zoals velen aangeven al jaren tegenvalt. Wij, mijn gezelschap en ik, hebben ondanks de tegenvallende ‘acties’ toch genoten van onze dag. Je moet er zelf wat van maken. Maar het klopt, RAI, de organisatoren en standhouders moeten ondanks en vooral door de crisis en online opties ons goede acties bieden. . De rode draad in de bovenliggende reacties lijkt mij toch wij als consumenten uitkijken naar de huishoudbeurs. Maar blijft ons verrassen met koopjes. 🙁 Onder andere de scoupy shoppers en het calve pakket vielen tegen vanwege de beperkte houdbaarheid van de producten. Waarbij Minke’s prijsvoordeel mijn inziens toch in het niet vervalt. Want dit is magazijn opruiming…geen prijsvoordeel. Ik ben zeer teleurgesteld. 🙁
  Veel betalen voor een entree en dan nog ‘opgelicht’.

 15. Vandaag naar de Huishoudbeurs geweest maar viel dit jaar erg tegen. De Foodhal is stukken minder en veel kleiner we mistten veel producten. Er was weinig wat je kon proeven. De Milkastand was uitverkocht! De overige hallen waren ook minder dan andere jaren. b.v. Blokker, bekende merken schoonmaakmiddelen enz. Parkeren 20 euro. Entree ruim 20 euro, het eten en drinken onwijs duur. Kortom volgend jaar slaan wij over!

 16. Ik ben dit jaar 2 dagen geweest, met gewonnen kaartjes en met de trein met goedkope kruidvatkaartjes. Mijn investering was dus laag. Maar ik heb genoten (anders ga je geen 2 keer ook natuurlijk). Had o.a. een mooi mepal fruitbakje gewonnen in de app. Heb veel leuke gesprekken gevoerd met standhouders. Heb vooral op de laatste dag mooie koopjes en extraatjes weten te bemachtigen.
  Ik lees hier iets over een kruidvat shopper, ik wist niet eens dat die een eigen shopper hebben anders was ik er even naar gaan kijken, ben wel rond de stand gelopen een paar keer maar over een (gevulde) shopper is me niets opgevallen.
  Easy toys dit jaar ook overgeslagen omdat de rij op beide dagen dramatisch lang was. De eerste keer bij Treacle Moon fijne douchefoam gescoord, wilden we gisteren nog bijhalen maar toen was alle foam helaas op. Her en der meegedaan aan winacties en prijsvragen. Zus won een rompertje en heb zelf nog een Pluimvoucher van 50 euro gewonnen, dus dat is helemaal top!
  Een zakelijke sfeer heb ik juist niet opgemerkt, wellicht omdat ik juist veel leuk contact met standhouders heb gehad. Het samplen buiten was naar mijn idee wel veel minder dan andere jaren, geen etos met leuke shopper en ook de kruidvatshopper die aan de negenmaandenkant werd uitgedeeld was leeg. Ze stonden daarnaast wel los doekjes uit te delen maar in een eerder jaar zat er bijvoorbeeld een maskertje als verrassing in die tas wat ik wel heel leuk vond. En ik vond het eigenlijk ook irritant dat de ingang die het dichtste bij het station ligt nu VIP ingang was.
  Heb je trouwens geen lege batterijen ingeleverd? Want dan kreeg je nog een handig notitieboekje kado.

 17. Leuk artikel, uitgebreid beschreven, top! Ik krijg altijd de kriebels van veel vrouwen en drukte, dus ik ga er niet heen 😉 Maar wel heel leuk om te lezen, dankjewel!

Reacties zijn gesloten.