action
Bespaartips Shoppen

Waarom Action je meer kost dan je lief is

Iedereen die wel eens bij de budgetwinkel Action is geweest is wel bekend met het ‘Action-effect’. Je gaat alleen maar even binnen voor het hoognodige; een afwasborstel, inpakpapier of batterijen maar komt naar buiten met 3 tassen vol. Niet helemaal de bedoeling en ook niet heel goed voor je portemonnee, maar niet de reden voor mijn titel. Niet persè de reden dat Action je meer kost dan je lief is.

Action is natuurlijk een warenhuis, je kunt er in zo’n beetje elke categorie wel iets kopen. Van etenswaren tot verfproducten en van handdoeken tot bijzettafels, sommige producten zijn van merken die je niet in andere winkels vindt, maar bij Action vind je tegenwoordig ook steeds meer A-merken. En daar zit de val waar je als consument die graag wil besparen vlug in valt.

A-merken zijn inderdaad lager geprijsd dan in de supermarkt en drogist, maar het zijn wel allemaal houdbare producten, die in de ‘gewone’ winkels vaak in de aanbieding te vinden zijn met 50% korting of meer en de prijzen van Action komen (meestal) niet in de buurt van 50%. Soms zijn ook formaten anders dan bij de supermarkt/drogist, waardoor je even extra op moet letten en moet rekenen welk product goedkoper is.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen en is Action in sommige gevallen echt wel goedkoper dan een supermarkt/ drogist aanbieding. Daarnaast is Action natuurlijk enorm goedkoop in handige en hoognodige producten, zeker nu de vakantie weer voor de deur staat zullen veel mensen nog even langs gaan voor ditjes en datjes. Maar check dus altijd de prijze even voor je enthousiast van alles in je mandje gooit en zorg dat je niet teveel betaalt!

Kijk jij ook bij Action bewust naar de prijzen?
action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *