bodemprijzenlijst koopjesjagen

Koopjesjagen op Bol.com – zo doe je dat

Woensdag kocht ik zes flessen Dreft afwasmiddel en drie Oral-B tandenborstels bij Albert Heijn. Deze waren in de actie voor twee plus één gratis. Niet zo’n denderende actie, zou je dus zeggen, ware het niet dat je bij de aankoop van een aanbieding tot drie keer een bol.com bon ter waarde van €5,00 krijgt. Dat betekent dat ik voor mijn aankoop van €12,39 voor €15,00 aan bol.com bonnen krijg. Oftewel; gratis geld!

Aankopen bij bol.com

Nu zullen er best wel mensen zijn onder mijn volgers die uit principe niet bij bol.com bestellen. Ze willen de lokale boekhandel, spelletjeshandel, speelgoedwinkel, of vul-maar-in steunen. Snap ik helemaal, maar de échte koopjesjager zet deze bol.com bonnen ook niet in voor dat soort items, maar juist voor méér voorraad items. Zo maak je optimaal gebruik van de actie en vul jij je voorraad met de beste deals. Maar voor de deals bij bol.com moet je wel altijd even goed opletten!

HuishoudenHuishouden

Kijk niet naar de korting

De goedkoopste producten koop je bij bol.com in bulk. Verzorgingsproducten, zoals douchegel, shampoo en deodorant, maar ook Ik weet soms niet hoe bol.com zijn (normale) prijzen bepaald, maar de kortingen die daar soms worden gegeven kan ik niet altijd herleiden. Dan kost de aanbieding nóg bijna dubbel zoveel als bij een supermarkt of drogist. Kijk dus vooral naar jouw bodemprijs en niet naar het mooie kortingspercentage dat bol.com je biedt. Vergeet ook niet dat het over het algemeen A-merken zijn die worden verkocht, dus vergelijken met huismerken is in dit geval ook altijd verstandig.

Geen wekelijkse score

Ik zal meteen maar eerlijk zijn dat bol.com niet wekelijks, of zelfs maandelijks de beste deals heeft. Zelf heb ik eens wc papier gekocht via bol.com die dankzij cadeaukaarten ook heel goedkoop waren én tissues. Wasmiddelen en verzorgingsproducten zoals douchegel zijn ook wel eens goedkoop, maar deze heb ik zelf nog nooit gekocht omdat ze niet onder mijn bodemprijs kwamen (en ik meer dan genoeg voorraad heb.) Zelf ben ik op dit moment aan het azen op een goede deal voor mijn favoriete Dettol allesreiniger óf Unicura handzeep, want die zijn sinds vorig jaar niet meer op mijn bodemprijs gekomen en met deze bonnen kan ik extra besparen!

Pepper.com

Ik geef altijd even de heads up dat je Pepper.com niet moet verwarren met datingsite Pepper.nl, want wat je daar aan de haak slaat kun je niet zomaar in je voorraadkast kwijt, haha. Dus ook nu; pas op dat je de juiste extensie gebruikt! Via Pepper ontdek ik altijd de ‘verborgen’ deals, de acties die niet zomaar worden aangeprezen via folders of websites. Omdat er honderden koopjesjagers zitten wordt er ook vaak uitgerekend wat de beste deal is die je kunt nemen van een actie en meningen gegeven over de acties.

HuishoudenHuishouden

Geldigheid van drie jaar

Je bol.com bon is drie jaar geldig nadat je hem hebt toegestuurd gekregen, dus je hoeft echt niet meteen op zoek te gaan naar deals. Of nou ja zoeken kan natuurlijk altijd, maar je hoeft geen haast te maken om hem te verzilveren. Wacht dus af tot er echt een goede deal vorbij komt. Wil je nóg meer gratis bol.com tegoed verdienen dan kun je ook bijvoorbeeld via Quickthoughts vragenlijsten invullen en zo meer bonnen verzamelen.

Bol.com is niet de meest perfecte plek om te besparen, maar je kunt er zo af en toe een goede deal scoren. De rest van de tijd kun je het beste opletten voor acties bij de koopjesdrogisterijen.

Dit artikel bevat affiliate links.