Geen categorie

Altijd cashback op je boodschappen (en andere aankopen) met Woolsocks

Geld terug krijgen op aankopen? Dat is natuurlijk altijd leuk, maar vaak moet je daarvoor wel online bestellen. Of, zoals bij Scoupy, bepaalde aanbiedingen afwachten en bonnen indienen. Maar wat als ik je vertel dat er een cashback app is waarmee je geld terug krijgt op (bijna) al je uitgaven, mits ze met pin zijn betaald. Dat is de Woolsocks app en ik ga je vertellen hoe het werkt, want ik ben hier heel enthousiast over!

Ik ontdekte Woolsocks eigenlijk doordat een volger er mij op attendeerde. Nou krijg ik best wel vaker tips voor apps, maar niet altijd vind ik ze even interessant. Maar deze was van een heel andere orde. Dit leek namelijk best wel op wat Scoupy ook deed met Scoupy+, maar dan bij veel meer winkels, met directe cash én zonder te hoeven hannesen met kassabonnen! Ik ben er daarom ingedoken om te kijken of ik het wat vond en nouja, toen was ik verkocht en daarom wil ik er ook echt over vertellen, want geld terug krijgen op je aankopen is altijd leuk!

Autorewards

Om altijd geld terug te krijgen bij winkels als Lidl, Albert Heijn, Jumbo, Action, Hema en nog veel meer, download je de app en geef je Woolsocks toegang tot de rekening waarmee je je boodschappen doet. Ik heb daarvoor een aparte rekening dus dat is makkelijk. Het allerleukste is nog wel dat als je je bankrekening koppelt de app meteen kijkt naar je uitgaven van de afgelopen tijd en dus kan je meteen tot wel €5,00 cashback krijgen. En daarna gaat het dus op elke aankoop van aangesloten winkels, waaronder veel supermarkten. Automatisch. En met de stijgende prijzen van boodschappen is elke cashback mooi meegenomen! Let wel op dat de koppeling elke 90 dagen vernieuwd moeten worden.

‘Gewone’ cashback

Als je online shopt kun je ook nog steeds op de ouderwetse manier een cashback krijgen. Voor je tot aankoop overgaat je app openen en de webwinkel naar keuze opzoeken en je aankoop doen. Ik moet vooral zeggen dat er veel winkels bij Woolsocks zijn aangesloten waarvan ik bij andere aanbieders geen cashbacks heb kunnen krijgen en dat vind ik positief.

Bankrekening koppelen spannend?

Ik kan me voorstellen dat je het best spannend vind om een app toegang te geven tot je bankgegevens. Gelukkig zijn hier wetten voor, de wet die zorgt dat jij je bank kan koppelen heet PSD2 ofwel Payment Services Directive. Deze wet maakt mogelijk dat je überhaupt je bankgegevens kan delen met derden, maar beschermt jou ook. Want het bedrijf dat je toegang verleend moet een vergunning hebben bij De Nederlandsche Bank of in een andere lidstaat van de EU. WIl je meer lezen over PSD2 dan verwijs ik je graag naar de site van De Nederlandse Bank. En natuurlijk moet je altijd doen wat goed voelt voor jou.

Ik word elke keer weer blij als ik een melding krijg van Woolsocks omdat ik weer boodschappen heb gedaan en ik daarvoor een cashback krijg. En dat is bij mij niet veel omdat ik gewoon echt maar voor kleine bedragen boodschappen doe, maar als je voor een heel gezin elke week eten moet kopen kan dat toch lekker oplopen! En dan zijn er nog functies in de Woolsocks app die ik nog even verder moet gaan onderzoeken, maar daar kom ik later zéker nog op terug. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag of ik een goede app weet om een huishoudboekje in bij te houden en als je dat kan combineren met geld terugkrijgen dan is dat natuurlijk wel echt ideaal!

Download de Woolsocks app hier. Oh en de app downloaden en gebruiken is trouwens helemaal gratis!

Dit artikel is geschreven uit eigen enthousiasme, maar bevat wel affiliate links.