Geen categorie

Back to school – dit is onmisbaar in je studentenkamer

Het is alweer even geleden dat ik op school zat en een echte student ben ik nooit geweest als MBO’er, maar toch wil ik even een poging doen om een paar leuke tips te geven voor de basisvoorraad van een student. Want nu de vakantie op zijn einde loopt zullen veel (nieuwe) studenten zich weer gaan voorbereiden voor het nieuwe schooljaar. En daar horen natuurlijk wel een paar essentials bij.

Koffie

Om de hele nacht door te kunnen studeren (of weer vroeg in de collegebanken te zitten na een korte nacht om andere redenen) is koffie echt onmisbaar. Maar koffie is heel duur geworden de laatste tijd, dus een lekkere voorraad aanleggen van koffie met een goede prijs kan geen kwaad. En als een echte skere student kies je natuurlijk voor de goedkoopste optie. Dus een doorloopapparaat met filterkoffie, want eerder vond ik al uit dat dat echt de goedkoopste optie is. En in principe is er niet eens een koffiezetapparaat voor nodig, gewoon een filterhouder en een waterkoker zijn genoeg.Of je kunt voor oploskoffie gaan.

Bij Hoogvliet is de Douwe Egberts verwenkoffie deze week 2+1 gratis

Verzorgingsproducten

Drogisterijartikelen zijn vreselijk duur en als student geef je dat geld vast liever uit aan andere dingen. Daarom is het verstandig om verzorgingsproducten vooral in te kopen als ze op hun goedkoopst zijn. Voor veel A-merk verzorgingsproducten is de beste aanbiedingsprijs €1,00 en dat is in veel gevallen 60% of meer korting. Je zou dus wel gek zijn als je daar de normale prijs voor zou betalen, een biertje is op deze manier zo verdiend.

Bij Kruidvat betaal je deze week slechts €1,00 voor een verpakking Odorex deodorant

Linnengoed

Het is fijn als je als student de oude handdoeken en beddengoed van je ouders meekrijgt, dan hoef je er niet zuinig op te zijn en linnengoed is flink duur spul. Gelukkig zijn er altijd wel goede deals te vinden voor dit soort dingen. Zorg dat je genoeg linnengoed hebt om een langere tijd te overbruggen, maar overdrijf ook niet. Die zak met wasgoed moet toch weer mee naar huis. In die veel te drukke trein van vrijdagavond.

je kunt bij Albert Heijn nog tot 28 augustus sparen voor superzachte en duurzame handdoeken

Hoewel ik zelf niet echt een studentenleven heb meegemaakt, kan ik me goed voorstellen hoe het is in die situatie. Het blijft een tijd waarvan je flink moet genieten en dat doe je vooral door je geld op de juiste manier te gebruiken. Wil je meer tips kijk dan ook op Reclamefolder.nl want ook daar vertel ik wat nog meer onmisbaar is in een studentenkamer! Wil je de aanbiedingen altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Reclamefolder app via deze link*.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Reclamefolder.nl en bevat affiliatelinks, deze zijn te herkennen aan het sterretje * dat erbij staat.