kringloopgelukjes nummer 1
Geen categorie Vakantie

Begin je vakantie met een financiële voorsprong door dit nog in Nederland te kopen

Vakantie is niet het moment dat je denkt aan besparen. Dat je wíl denken aan besparen. Maar ik heb slecht nieuws, want ook op vakantie kun je je euro maar één keer uitgeven. Daarom is het heel slim om juist je vakantie goed te plannen en voor te bereiden. Dat doe je bijvoorbeeld al door bepaalde spullen zelf mee te nemen. Want dan kun je het in Nederland voor de allerbeste prijs kopen en begin je je vakantie met een kleine financiële voorsprong en hoef je op vakantie in elk geval niet op die prijzen te letten!

Zonnebrand crème

Zorg dat je genoeg zonnebrand crème meeneemt op vakantie. Koop het hier in Nederland met een goede aanbieding, in de beschermingsfactor die je graag gebruikt. Zelf heb ik al een aantal keren meegemaakt dat het niet alleen duur was in het buitenland, ook was de beschermingsfactor vaak veel te laag voor mijn huid. Ook in gebieden waar mensen juist voor zonvakanties kwamen. Vergeet daarbij ook niet iets mee te nemen voor na het zonnen, want je huid goed hydrateren is natuurlijk ook heel belangrijk!

Verschillende soorten zonnebrand créme zijn deze week 1+1 gratis bij Etos.

Tijdschriften

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik op vakantie ben lees ik altijd heel veel tijdschriften. Oh, en ik doe puzzels; vooral sudoku’s en Zweedse raadsels. Maar deze moet je dus wel meenemen uit Nederland, want in het buitenland zullen de Nederlandse tijdschriften moeilijk te vinden zijn én als ze er al zijn vaak veel duurder. Puzzelboekjes zijn in de zomer vaak op veel plekken in de aanbieding en ook voor tijdschriften zijn vaak leuke acties. Een echte aanrader voor op vakantie is de Linda. van juli 2022, want daarin staat een artikel waar ik aan mee heb gewerkt!

Deze week zijn alle tijdschriften 2+1 gratis bij Albert Heijn.

Toiletpapier

Wie mij langer volgt weet dat toiletpapier een belangrijk bespaarpunt voor mij is. Daarom zou ik echt willen adviseren om als het een beetje kan zelf je toiletpapier mee te nemen. Uiteraard snap ik dat dat geen optie is als je met het vliegtuig of openbaar vervoer gaat. Maar als je met de auto gaat of zelf caravan of camper dan is het best een optie. Ook fijn dat je dan gewoon je eigen vertrouwde merk mee kan nemen. Zo voelt vakantie toch wel een beetje als thuis.

Plus heeft deze week Edet toiletpapier in de 1+1 gratis aanbieding.

Zelf je boodschappen van thuis meenemen is natuurlijk heel erg Nederlands. En het is lang niet altijd het meest voordelig, dus je even goed verdiepen in het land waar je naartoe gaat is altijd wel handig. Ook maakt het natuurlijk best veel verschil of je op een grote toeristische locatie zal bivakkeren of juist afgelegen. Wil je meer tips kijk dan ook op Reclamefolder.nl want daar staan nog eens drie dingen die je beter thuis kan kopen! Wil je de aanbiedingen altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Reclamefolder app via deze link*.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Reclamefolder.nl en bevat affiliatelinks, deze zijn te herkennen aan het sterretje * dat erbij staat.