Boodschappen

Flinke kortingsweken én kortingscode bij Flink

Je hebt ze misschien wel eens voorbij zien komen op hun fietsen. De flitsbezorgers van Flink, met hun roze tas op de rug. Het is natuurlijk nog een vrij nieuwe dienst en daarom was ik zelf ook wel heel erg benieuwd. Ik heb hier namelijk nog nooit gebruik van gemaakt. Maar tot en met 17 juli zijn er de Flinke Kortingsweken plus extra speciale Gierige Gerda korting (dezevind je onderaan dit blog). Dan is nu natuurlijk wel hét moment om deze dienst eens uit te proberen! 

Hoe werkt Flink? 

Als je wil bestellen via Flink moet je in het bezorggebied wonen, dit komt omdat ze zorgen dat jij jouw bestelling al minuten later in huis hebt. En dat van ‘smorgens acht uur tot middernacht, elke dag van de week. Je bestelt via de app en betaalt je bestelling ook via de app. Afhankelijk van je bestelwaarde betaal je bezorgkosten. In de app zie je hoe lang het duurt voor jouw bezorger op je aangegeven adres is, dat kan wel eens verschillen afhankelijk van de drukte op dat moment. Een bestelling kan niet meer worden gewijzigd als je hem eenmaal hebt geplaatst, ze gaan dan namelijk meteen voor je aan de slag! 

Prijzen in de Flink webshop 

Je kan zo’n beetje alles bestellen wat je ook in de supermarkt zou vinden, voor vergelijkbare prijzen. Naast A-merken hebben ze van sommige producten ook G’woon huismerk in het assortiment. En dan is het in elk geval fijn te zien dat de prijzen heel goed overeen komen met de supermarkt om de hoek. Ik heb ze vergeleken en het klopt, je bent alleen wat extra kwijt door de bezorgkosten. 

Flinke Kortingsweken zijn gestart 

Naast dat de prijzen al vergelijkbaar zijn met die in de supermarkt zijn er nu de Flinke Kortingsweken. Tot en met 17 juli kun je bij Flink gebruik maken van geweldige acties, die heel handig uit kunnen komen. Wat denk je van Nivea zonnebrandcréme? Super onhandig als je die bent vergeten en je zit wel in de zon. Dat je het dan nog kan bestellen mét 50% korting (de beste korting op zonnebrandcréme die er is) is dan natuurlijk mooi meegenomen. En bestel meteen wat drankjes en snacks, want ook op chips en banket zit de komende twee weken korting. Oh en hou de app ook zeker in de gaten voor de ‘flits’ deals met tot wel 80% korting! Je vindt de acties onder de ‘Flink inslaan’ kop in de app. 

Extra korting voor Gierige Gerda lezers 

En weet je wat nou nog het allerleukste is? Ik mag jullie een extra kortingscode aanbieden! Ontvang €15 korting op je eerste €30! Met de code GERDA die geldig is tot en met 31 juli 2022. Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten van Flink. Maar dit is zeker wel een Gierige Gerda waardige korting om deze dienst een keer uit te proberen, zeker in combinatie met de Flinke Kortingsweken kan je zo lekker besparen! Houdt er wel rekening mee dat de kortingscode dus langer geldig is dan de Flinke Kortingsweken lopen en shop op tijd! 

Flitsbezorging is echt een luxe dienst die heel erg past bij deze tijd. Handig voor allerlei situatie, én zelfs misschien je dagelijkse boodschappen. Maar toen een vriendin laatst ziek thuis was en dus de deur niet uit kon, was deze dienst extra goed uit. En met deze kortingscode én super leuke acties… Tsja, tegen (minstens) 50% korting zeg ik sowieso geen nee. 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Flink.