Beste artikelen 2018
Blogmas 2018

Beste items op GierigeGerda.nl van 2019!

2018 zal voor altijd te boek staan als het jaar waarin ik (weer) begon met bloggen, de beste keus die ik ooit maakte. Het schrijven voor deze site heb ik met ontzettend veel plezier gedaan en de bezoekersaantallen laten zien dat jullie ze ook met (veel) plezier lezen. Dat is natuurlijk super om te merken. En met alle nieuwe volgers die ik in de afgelopen maanden heb verzameld kan het zijn dat sommige artikelen niet bij iedereen terecht zijn gekomen. Daarom vandaag 5 artikelen die je niet gemist mag hebben!

Artikel waar ik het meest trots op ben van 2018

Toen het nieuws werd gedomineerd met het bericht dat de komende btw-verhoging ons in 2019 wel 300 euro per jaar meer zou gaan kosten besloot ik onderzoek te gaan doen. Gelukkig kon ik deze claim ontkrachten als het puur om deze btw-verhoging gaat. Om te kijken hoeveel duurder verschillende producten daadwerkelijk worden in 2019 heb ik een lijst gemaakt van de prijzen in 2018, ik zal er aan het begin van volgend jaar op terug komen om te controleren wat onze boodschappen ons daadwerkelijk (meer) zijn gaan kosten.

https://gierigegerda.nl/2018-08-15/gaan-we-er-volgend-jaar-echt-300-euro-op-achteruit/

Best bekeken artikel van 2018

Mijn best bekeken artikel werd zelfs door Google aanbevolen aan (potentieel) nieuwe volgers! Dat was zó ontzettend gaaf om mee te maken, ineens kreeg ik net zoveel bezoekers op 1 dag als ik normaal in een hele maand krijg. Gelukkig zijn enkele van deze leukerds ook blijven hangen, laat het vooral weten als je via dit artikel bij mij bent gekomen!

https://gierigegerda.nl/2018-10-03/zo-bespaar-ik-het-meest-op-mijn-boodschappen-bij-ah-en-lidl/

Meest aangevraagde artikel van 2018

Hoe vaak mij niet is gevraagd hoeveel tijd het mij toch kost om te besparen… Gelukkig kan ik nu mijn blog gebruiken om dit soort dingen te vertellen en uit te leggen. Zo ook in dit artikel, dus als je benieuwd bent hoeveel tijd ik kwijt ben aan besparen, lees dit artikel zéker even!

https://gierigegerda.nl/2018-08-31/hoeveel-tijd-ben-ik-kwijt-aan-besparen/

Leukste serie die ik heb bedacht in 2018

Een van de eerste tips die altijd wordt gegeven in lijstjes met bespaartips is dat je moet kiezen voor het huismerk, in plaats van het A-merk. In deze serie ga ik onderzoeken of dat dat ook echt zo is; is het voordeliger om het huismerk te kiezen? Is het huismerk van dezelfde kwaliteit als het A-merk? Natuurlijk kan het per product verschillen, maar uit deze eerste test kwam al een heel verrassende conclusie!

https://gierigegerda.nl/2018-10-26/huismerk-groene-thee-cranberry-lekker-pickwick/

Lekkerste recept van 2018

Recepten worden het slechtst gelezen, dat vind ik op zich best wel jammer omdat daar natuurlijk de meeste moeite in gaat zitten. Al kan ik me ook wel weer voorstellen dat dat niet echt iets is waar je meteen op klikt. In 2019 wil ik zeker wel door gaan met recepten, maar alleen als ik een keer een lekker (budget) recept heb om te delen. Niet persé elke week. Dit recept is dus ook echt wel een favoriet geworden, ik maak het regelmatig en het is echt verrukkelijk!

https://gierigegerda.nl/2018-06-15/boerenkool-salade-linzen/

Er zijn in 2018 (tot nu toe en inclusief deze) 125 artikelen online gekomen. Dat is best wel heel wat, in 2019 ga ik gewoon door met leuke, goede en interessante artikelen schrijven en jullie inspireren tot een leuk leven on a budget!

Waarover zou jij in 2019 graag een artikel willen lezen?