Laatste dag Blogmas 2018
Blogmas 2018

Laatste dag blogmas 2018!

Het is vandaag de laatste dag van Blogmas 2018! Het is me gelukt om 24 dagen achter elkaar een artikel online te zetten. Ik vond het ontzettend leuk om te doen, maar vond het wél heel moeilijk om ook echt 24 onderwerpen in het thema ‘budget’ te maken. Ik was uiteindelijk ook niet zo goed voorbereid als dat ik zou willen, daarom ben ik nu mijn laatste artikel nog aan het typen.

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het lezen van mijn artikelen en jullie support. Niet alleen tijdens Blogmas, maar sinds het begin van mijn blog in mei dit jaar. Ik waardeer elke view, elke comment en iedere volger echt enorm. Vanaf nu zal mijn upload schema weer terug naar normaal gaan. Ik heb gemerkt dat de dag beginnen met een artikel ontzettend goed werkt, dus vanaf nu zullen mijn artikelen op maandag, woensdag en vrijdag al om 6 uur in de ochtend online komen. Op zondag gaat mijn artikel om 9 uur in de ochtend online, omdat de meesten van ons dan toch wel een beetje uitslapen.

Ik zit vol met leuke onderwerpen voor het nieuwe jaar, heb heel veel zin om jullie te blijven inspireren en informeren over hoe besparen je kan helpen om een leuk leven te leiden. Ook als je budget (tijdelijk) een beetje beperkt is.

Benieuwd naar alle artikelen van Blogmas 2018?

Welkom bij mijn allereerste Blogmas!

Nibud agenda 2019 – slimme ondersteuning bij besparen

Dingen waar ik in december geen geld (meer) aan uitgeef

Gift guide voor mensen die willen besparen

Waarom het Chickslovefood – Het 5 or less-kookboek perfect is voor onder de kerstboom (+ give-away)

Budget vriendelijk kersttoetje met overgebleven kruidnoten!

Ruilen; duurzaam én budgetproof voor kerstman spelen

Zo houdt je je kerstdiner binnen budget

Mijn kerstplanning – kerstmis on a budget

Hoe ik de kerstverleidingen in de supermarkt weersta

Dit is mijn kerstboom dit jaar! (En mijn favoriete ornamenten.)

Mijn kerstliedjes top 8

Mijn kerstgeschenk – 10 random vragen beantwoorden

Fotoverslag: gratis houten kerstboom maken bij Karwei

Mijn voorraad in 2019

Dingen waar ik mijn geld wél aan uitgeef in december

Goede bespaar voornemens voor 2019

Waar koop je de lekkerste en voordeligste ministol voor bij het kerstontbijt?

Deze dingen moet je kopen in de kerstsale

Mijn Netflix watch list – 2018

Beste items op GierigeGerda.nl van 2019!

Wat was jouw favoriete Blogmas artikel?

2 gedachten over “Laatste dag blogmas 2018!”

 1. Ook jij bedankt voor alle leuke vlogs, ik heb deze maand echt genoten
  van je blogmas!

  En soms komen onverwachts je tips van toepassing, zo had ik afgelopen zaterdag een pak campina vla
  op de datum van de dag, dus mee gekregen.
  Ik wens je goede kerstdagen toe!
  Een trouwe lezer Eline

Reacties zijn gesloten.