Budget hotspot Prijsmepper
Besparen Hotspot Shoppen

Budget hotspot: Prijsmepper

Door een oud-collega werd ik er al een tijdje geleden op gewezen; Prijsmepper. Er zit gewoon een filiaal in Helmond. Toch duurde het tot een dagje winkelen in Arnhem dat ik er ook daadwerkelijk eens heen ging. Gek hoe dat soms kan lopen, vind je niet? Ik ging er dus heen met mijn moeder en zij heeft er een flinke slag geslagen.

Het concept

Volgens de eigen website is Prijsmepper “een klantvriendelijke actieoutlet.” Er zijn op dit moment 15 filialen, verspreid over Nederland. De winkel is eigendom van het concern A.S. Watson, waaronder ook Kruidvat en Trekpleister vallen. Prijsmepper doet dus eigenlijk dienst als outlet van deze drogisterijen.

Uiterlijk van de winkel

Dat Prijsmepper van hetzelfde concern als Kruidvat en Trekpleister is zie je direct als je de winkel binnenloopt. Het heeft zo ongeveer dezelfde indeling als deze winkels, maar dan is het net of er zojuist een tornado door de winkel is geraasd. Natuurlijk gaat het om restpartijen dus is het moeilijker om er een nette winkel van te maken dan als je gewoon altijd hetzelfde assortiment hebt.

De prijzen/ aanbiedingen

Ik vond de prijzen heel wisselend, sommige acties waren zeker heel aantrekkelijk. Zo was er een verpakking met 240 Sun vaatwastabletten voor €11,25. Maar ik zag ook een aantal producten waar er maar 25% korting van de gewone prijs af ging, dan kun je beter op een actie van 1+1 gratis o.i.d. wachten. De echte klapper maakten we bij de randproducten, zeg maar die niet-drogisterij-items die altijd in de folders staan. Daarover ging nu 75% korting en daardoor betaalde we voor 8 producten (o.a. stompkaarsen, een vaas en een kurkentrekker) maar €3,75. De food producten vond ik het slechtst geprijsd, met de gewone aanbiedingsprijzen maar wel met bijvoorbeeld flink gehavende verpakkingen.

Aanrader?

Ga geen flinke afstanden afleggen om eens bij Prijsmepper te kijken, maar als je er eentje tegenkomt of in de buurt hebt is het het zéker waard om regelmatig binnen te lopen. Ken je prijzen, laat je niet verleiden door dingen die je niet nodig hebt en je kan er waarschijnlijk heel goede deals vinden! Ik zal dus zeker nog wel eens bij Prijsmepper in Helmond te vinden zijn!

Welke budget hotspot moet ik de volgende keer in de spotlight zetten?

2 gedachten over “Budget hotspot: Prijsmepper”

  1. Heerlijke winkel om te snuffelen. Pad met zogenaamd A merken voor stuntprijzen lekker ontwijken maar de bakken met afgeprijsde spullen waar dan nog 50 of zelfs 75 procent kassakorting vanaf gaat vind ik echt geweldig. Goed speuren. T is net schatzoeken haha. En inderdaad je prijzen kennen 😉

Reacties zijn gesloten.