cashback app website geld terug scoupy
Cashbacks

Cashback sites en apps, hier kun je GRATIS producten proberen!

Wie cashbacks zegt, zegt eigenlijk meteen: Scoupy. De meest bekende app waarmee je deel kan nemen met geld terug acties. Ik heb vaker mijn teleurstelling in deze app geuit nu er steeds minder vaak (goede) cashback acties worden georganiseerd. Hoewel veel cashbacks georganiseerd worden door Scoupy zijn er ook andere plekken waar je cashbacks kan vinden. Ook hier komen niet wekelijks nieuwe acties, maar alles bij elkaar kan het je toch een leuke verzameling aan gratis boodschappen opleveren.

Eurosparen (app)

Volgens mij is dit de meest bekende manier om aan cashbacks mee te doen op Scoupy na. Eurosparen is van FrieslandCampina, wat betekent dat je dus ook alleen van hun merken cashbacks zal vinden. Op alle producten van FrieslandCampina staan code’s waarmee je Eurosparen-euro’s verzameld en soms kun je met deze code’s ook geld terug vragen op producten. Geen gedoe met bonnetjes dus, wat nog een pluspunt is bovenop de gratis zuivelproducten.

Kassabonkorting.nl (website)

Oké, eerlijk is eerlijk; deze site heeft maar heel sporadisch een nieuwe cashback. Toch wilde ik hem niet overslaan. Ik heb zelf ook een paar keer meegedaan met deze acties en het is gewoon betrouwbaar. Goed idee dus om deze site toch in de gaten te houden…

Tessa (app)

Over deze app heb ik laatst al een heel artikel gewijd, maar ik kreeg te horen dat volgers die deze app hadden ook wel eens cashbacks hadden gekregen. Het was wel al eventjes geleden, maar wie weet komt Tessa nog eens met leuke cashbacks?

Geldterug.CocaCola.nl (website)

Zoals je misschien verwacht komen hier alleen cashbacks op van Coca-Cola Nederland BV, maar onder deze naam wordt niet alleen cola verkocht. Ook andere (nieuwe) producten van Coca-Cola Nederland BV komen wel eens voorbij in de cashbacks. Ze lopen altijd relatief lang en zijn eigenlijk nog altijd 100% terugbetaald. Leuke site dus om in de gaten te houden.

Jan Linders Liefhebberspas (pas/ app)

Geen cashback, wel gratis producten. Tot vorig jaar was Jan Linders echt een cashback walhalla, georganiseerd door Scoupy maar wel specifiek aan deze Zuid-Nederlandse supermarktketen gelinkt. Er werden goede gratis producten uitgedeeld en ik was er dol op. Het zorgde ervoor dat ik vaker bij Jan Linders kwam, ook al waren er supermarkten die gunstiger gelegen waren. Nu is er de Liefhebbers pas, waarmee je bij Jan Linders voor punten spaart, deze punten zijn dan goed voor gratis producten. Je moet dus wel ook boodschappen doen bij Jan Linders om de gratis producten te kunnen verzamelen. Toch is het voor vaste klanten wel extra leuk natuurlijk!

In de supermarkt

Als laatste wil ik ook nog even aanhalen dat je ogen openhouden in de supermarkt soms ook nog ontzettend kan helpen. Zo vind je soms stickers, hangers of speciale verpakkingen die een geld terug actie aangeven, in dat geval vaak georganiseerd door het merk zelf. Als ik zelf dit soort acties tegenkom dan voelt het wel een klein beetje alsof ik een schat gevonden heb. Een paar jaar geleden gebeurde het vaker dan nu, maar dat betekent niet dat je je ogen niet meer open hoeft te houden…

Volgens mij heb ik nu alle platformen waarop ik zelf ooit aan een cashback heb deelgenomen genoemd, alleen met Tessa i.c.m. cashbacks heb ik dus geen ervaring. Mocht ik er gemist hebben vul me zeker even aan.

De foto boven dit artikel was onderdeel van mijn 1 april grap van 2018, toen ik aankondigde dat ik een eigen cashback app zou krijgen. Hoewel het een grap was vond ik de lay-out van de app die ik toen gemaakt heb nog steeds erg leuk en dus wilde ik hem graag nog eens gebruiken, bij dit artikel leek me dat perfect!

Dit artikel bevat geen samenwerking.