blogmas 2020

De laatste dag blogmas!

Zo, daar is hij dan; mijn laatste blogmas artikel van 2020! Oh wat had ik plezier aan de voorbereidingen. Ik was er al sinds vorig jaar kerst over aan het brainstormen en sinds september ben ik al aan het schrijven. Ik vond het super leuk! Maar december liep uiteindelijk niet helemaal zoals we hadden gehoopt…

Artikelen geschrapt

Door deze veranderingen heb ik last minute besloten om enkele artikelen niet te plaatsen en wat te schuiven. Dit was natuurlijk niet ideaal, maar ja ik wil natuurlijk geen artikelen publiceren waar ik niet (meer) helemaal achter sta. Normaal gesproken zal het natuurlijk niet vlug gebeuren dat je gevoel over een onderwerp in een paar dagen veranderd. In tijden van een heftige pandemie en extreme maatregelen is dat echter heel anders. Ik ga namelijk niet een artikel plaatsen over online shoppen als alle fysieke winkels worden gesloten en de pakketdiensten van gekheid niet meer weten wanneer ze alles moeten bezorgen, om maar even één onderwerp te noemen.

Een middenweg

Ik moet echt zeggen dat ik het best veel vond dit jaar, dat terwijl ik vorig jaar echt vond dat ik in mijn gewone schema wel echt wat miste. Volgend jaar dus echt een andere oplossing vinden. Maar zoals ik al zei; door alles wat dit jaar aan de gang was vond ik vooruit werken ook echt heel lastig. Want ik kon wel allerlei dingen schrijven, ik wist dus niet wat er zou mogen en wat juist niet. Normaal ben je daar veel flexibeler in. Ik ben dus juist nu vast aan het bedenken welke onderwerpen ik volgend jaar niet wil missen, hoe ik blogmas vorm wil geven (súper leuk idee voor) en wat ik geleerd heb van dit jaar. Ik kan je de grootste les wel vast vertellen en dat is dat niet alles te plannen en voorbereiden is.

Hoe gaat het nu verder?

Voor de kerstdagen neem ik even vrij, maar vanaf zondag ga ik elke week 4 artikelen publiceren. Elke maandag sowieso een recept, het enige waarover ik tijdens blogmas niet onzeker was. Dan komen er verder op woensdag, donderdag én vrijdag nog nieuwe artikelen over alle andere onderwerpen die je van me gewend bent online. Ik ga weer prijsvergelijkingen en smaaktesten doen, tips geven hoe je bij specifieke winkels de beste deals kan vinden en je overall helpen om meer uit je geld te halen.

Nu ga ik lekker genieten van kerstavond, vanavond zit ik vast klaar voor de All You Need Is Love kerstspecial. Die vast en zeker nog veel emotioneler zal zijn dan normaal. We vieren ook beide kerstdagen lekker met zijn tweetjes, geen bezoek aan of van familie. Gewoon helemaal geen gedoe, maar; wel cadeautjes en lekker eten! Ik wens je heel fijne kerstdagen en zie je zondag weer terug. Dan vertel ik je wat kerst 2020 mij gekost heeft! (En wat voor cadeautjes ik heb gekregen…)