Geen categorie

De leukste (online) gratis Adventskalenders van 2022

Ik ken adventskalenders vooral uit mijn jeugd. Elke dag een vakje open maken met daarachter een (eigenlijk best wel vies) chocolaatje. Anno 2022 zijn adventskalenders niet alleen meer voor kinderen en zit er niet alleen meer vieze chocolade in. Ze zijn vaak ook wel wat duurder. Ik heb dit jaar zelf gekozen voor een adventskalender met thee, deze vond ik voor nog geen 5 euro bij drogisterij Normal in Amsterdam. Maar niet alle adventskalenders hoeven geld te kosten. Dit zijn de leukste (online) gratis adventskalenders die ik kon vinden!

Online adventskalenders

Linda – Bij magazine Linda kun je elke dag mee doen met een leuke winactie. Het fijne aan deze winacties is dat je meteen kunt zien of je gewonnen hebt. Is dat niet het geval? Dan is er eventueel wel een leuke kortingscode voor de webshop van het product dat je kon winnen.

Lidl – De kadokalender van Lidl zit in de Lidl Plus app. Elke dag kun je een vakje openen met een coupon erin, deze werken net zoals de coupons die je normaal ook in de app krijgt, je moet ze dus niet vergeten te activeren. Ze zijn ook maar beperkt geldig dus let daar zeker op!

Libelle – Ook bij LIbelle kun je leuke dingen winnen, elke dag iets anders. Helaas is het niet zoals bij Linda dat je meteen weet of je hebt gewonnen, het blijft dus nog wel even spannend als je graag iets zou willen winnen!

999 games – Mijn favoriete spel Wingspan wordt uitgegeven door 999 games en ik heb deze dan ook toen gekocht met korting uit hun jaarlijkse adventskalender. Voor spelletjes liefhebbers zitten er echt wel leuke acties tussen en als je ergens naar op zoek bent is het helemaal leuk om deze  kalender in de gaten te houden.

Plus – Nog een adventskalender met winacties. Bij Plus magazine is deelname wel het allermakkelijkst, want je hoeft alleen je e-mailadres in te vullen. De eerstvolgende werkdag kun je dan checken of je een van de gelukkige winnaars bent. Benieuwd wat er allemaal te winnen gaat zijn!

L’occitane – Wie van luxe verzorgingsproducten houdt kan wellicht heel blij worden van een adventskalender van L’occitane. Deze kalender duurt helaas maar 12 dagen, maar ziet er wel heel erg mooi uit voor een online adventskalender!

Van der Valk – Als je zelf beweert de leukste adventskalender te hebben, dan ligt de lat meteen al wel hoog. En ik moet zeggen; elke dag worden leuke dingen weggegeven die ook wel echt heel leuk zijn. Van overnachtingen, brunches tot aan een vliegreis naar Spanje. Nou, hoeveel geluk denk je dat je hebt?

Praxis – Voor de Praxis adventskalender moet je de app downloaden. Dan kun je elke dag een vakje openen waarin een verrassing zit. Wat deze verrassingen zijn is mij niet helemaal maar het begon met een lekkere korting van 20 procent!

McDonalds – Een paar jaar geleden had McDonalds ook altijd een leuke adventskalender, waarbij je verschillende acties onder de vakjes kon vinden. Van korting op producten van het McDonalds menu tot gratis sokken met frietprint. Dit is dit jaar niet meer het geval maar daarvoor in de plaats hebben ze vanaf 6 december Get Away Island in de app, dus toch nog een leuke december actie!

Ja helaas heb ik geen gratis kalenders kunnen vinden waar je ook echt wat ‘krijgt’ behalve korting. Maar winacties en korting is ook altijd leuk, toch? Als je dan toch nog aankopen doet met zo’n kortingscode dan is het altijd slim om gebruik te maken van een cashback-app. Bijvoorbeeld met de app Woolsocks, die je ook in de winkelstraat cashback geeft, maar daar schreef ik eerder al een artikel over. Want december is duur genoeg, dan is geld terug altijd fijn!

Dit artikel bevat affiliatelinks.