Geen categorie uitgaven

Dit heb ik uitgegeven aan boodschappen in november 2021

De laatste gewone ‘wat heb ik uitgegeven aan boodschappen’ van dit jaar. Volgend jaar ga ik het iets anders aanpakken, maar daar zal ik in de terugblik op dit hele jaar meer over vertellen. Nu nog maar eerst even terugblikken op de laatste normale maand van het jaar!

Mijn budget voor de maand november

Mijn budget voor november was € 260,00. Dat was best een flink bedrag, maar gebaseerd op € 50,00 per week en nog een december maand te gaan ben ik hier op gekomen. Ik hoop nog steeds dat het onder die € 50,00 per week te blijven voor 2021. Dat moet wel lukken want ik heb een belangrijk doel; de vriezer leegeten zodat er genoeg ruimte is voor alle kerstboodschappen!

Uitgaven deze maand

Er is deze maand maar € 158,00 uitgegeven aan boodschappen. Dat is zeker zo laag gebleven omdat er veel uit de vriezer is gegeten én weinig aan is toegevoegd. Ik heb wel boodschappen gedaan, maar dit waren vooral verse producten en bijvoorbeeld boter en kaas. Dat zijn toch dingen die hier veel gegeten worden en waar ik voorlopig niet omheen kan. Het gros van de andere producten had ik nog in huis, dus dan kan een budget wel heel makkelijk laag blijven.

Kortingen deze maand

Ik heb misschien weinig uitgegeven, relatief heb ik wel veel korting vergaard. Namelijk € 101,00! Dit komt alsnog door veel kortingen bij de supermarkt, maar ook heel belangrijk; mijn enige Black Friday aankoop. Normaal ga ik dan helemaal los met Black Friday, maar dit keer kocht ik wat voorraad betreft alleen 92 rollen wc papier bij The Good Roll. Ik ging ook nog kringlopen, want bij Het Goed kreeg je op Black Friday voor een ingeleverd kledingstuk een tegoedbon voor een nieuw kledingstuk. Maar dat zijn natuurlijk geen boodschappen, haha. Verder waren er deze maand enkele leuke cashbacks, wat uiteraard ook snel optelt. Deze maand ook geen Hello fresh boxen of andere barterdeals.

Opbrengst moestuin

Deze maand is er niks meer uit de moestuin gekomen. Volgend jaar toch eens wat beter plannen, haha.

Ik ben wel weer heel blij met hoe deze maand is verlopen. De ruimte die in de vriezer vrij is gekomen is inmiddels alweer gevuld met de dingen die ik zelf gemaakt heb voor de kerst. En met soep. Heel veel soep.  Daarmee kunnen we dus nog even vooruit en verder hoop ik volgend jaar weer lekker veel in de afprijsbak van Jumbo te vinden…